Отговори
# 420
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно,тука караул има ,тия дзън мън от глухата страна ни идат  hahaha hahaha hahaha
А Гъбке,много хубаво си изкарахме,ама като на сватба ,направо всички се разбихме от танци newsm44  Пък и трябваше да покажа движението ,дето го научих от Ча,как да махам с ръцете усилено  hahaha hahaha hahaha

# 421
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ооооо, Ирка добре дошла! Hug

Оооо Ели  Hug Hug
Клипа ви е харесал,което много ме радва,потвърждава ми мнението,че не случайно сме се събрали тука всички  Hug Hug Hug

Хич не случайно сме се събрали, луди, ама дет вика Ренка "интелигентни луди"  Joy Joy Joy
ПОне така да си мислим де Laughing

Клипът ти наистина е страхотен Hug, влиза ми топ 3 на клиповете ти, от романтичните варианти де  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега вече и с лудия клип ще се заема,че Зизуна ще изгуби търпение вече  Mr. Green

# 422
  • Още у мъглата ...
Зизуно,тука караул има ,тия дзън мън от глухата страна ни идат  hahaha hahaha hahaha
А Гъбке,много хубаво си изкарахме,ама като на сватба ,направо всички се разбихме от танци newsm44  Пък и трябваше да покажа движението ,дето го научих от Ча,как да махам с ръцете усилено  hahaha hahaha hahaha

Е как, да се спукат от яд кви ВИП танци владееш  Joy Joy Joy

# 423
  • Още у мъглата ...
Ай Випаджийките са сЪ сбрали... Mr. Green

Дзъъъъъън...алармЪта удари....заключ...пижам'ти при Чепиков.... Whistling

Само да споделим...след дълъг анализ на сцената дет Фера проверява дЪл емко има сливици...Емко има запушен нос...има сополи... Laughing

Ай ся леко с волЮмето чи децата спЪт. Mr. Green
Се надя'аме утрИ, Чепиков да мърда ощИ... Grinning

Уф, добре, че Ферка днес се беше разбесняла да работи, та и пижамките изпрала, че Чепика освен ох-бох, примък-измък, друго не знае, щехме да се вмиришем вече  Mr. Green Joy Joy Joy

# 424
  • У дома :)

Оооо Ели  Hug Hug
Клипа ви е харесал,което много ме радва,потвърждава ми мнението,че не случайно сме се събрали тука всички  Hug Hug Hug
Аз понеже отскоро съм тук ,съм гледала само този твой клип, но останах възхитена -съчетанието музика и сцени е убиец просто/Ама ти май имаш и други клипове,как мога да ги гледам,че трябва да се връщам да търся из темите.

# 425
  • Още у мъглата ...
Аз верно щях да си лягам, ама нали Ирка си дойде, та трябваше да разберем клюкинките от сватбата, ама вечи ще си лягам - втори път, ехееей, нищо работа за мен  Mr. Green Joy
Хайде пак лека нощ  Hug Heart Eyes

Heart Eyes
http://vbox7.com/play:7e8fb528

# 426
от как не чувам,много съм добре..най- вече алЪрмата у диспасеря Mr. Green

# 427
  • Още у мъглата ...

Оооо Ели  Hug Hug
Аз понеже отскоро съм тук ,съм гледала само този твой клип, но останах възхитена -съчетанието музика и сцени е убиец просто/Ама ти май имаш и други клипове,как мога да ги гледам,че трябва да се връщам да търся из темите.

Като кликнеш на http://vbox7.com/play:215443901a и си в профила на Ирка, там са всичките й клипове   Grinning Heart Eyes

# 428
Аз верно щях да си лягам, ама нали Ирка си дойде, та трябваше да разберем клюкинките от сватбата, ама вечи ще си лягам - втори път, ехееей, нищо работа за мен  Mr. Green Joy
Хайде пак лека нощ  Hug Heart Eyes

Heart Eyes
http://vbox7.com/play:7e8fb528

Габче, лека нощ!!!!! smile3524
За песента  newsm10 newsm10 newsm10

# 429

Оооо Ели  Hug Hug

Като кликнеш на http://vbox7.com/play:215443901a и си в профила на Ирка, там са всичките й клипове   Grinning Heart Eyes

Габи  Hug Hug винаги си насреща ,благодаря!!!!!
Айде отново Лека нощ!!! newsm46

# 430
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз ви казвам Лека,видях ви,добре сте,порядъчно луди,спокойно мога да си заспа ,и бурда утре съм тука ,че направо се утрепах с това мятане ,а нагоре,а надолу,пфуууу и после му се смеем на танците,то се утрепало момчето с тия движения hahaha hahaha hahaha
Хайде лека ,кикиморки  Hug Hug Hug

# 431
Габчиии,лека за втори път Hug

Лека нощ и от мен и сладки сънища Hug Heart Eyes smile3524

# 432
Ирка, лека  smile3524

# 433
Ирка,лека и спокойна нощ Hug

# 434
Дианче и на теб лека нощ  smile3524