Отговори
# 450
  • в подножието на планината

Джейн, Hug  bouquet Жани, Hug  bouquet

Наде, Hug и аз как съм гледала 43 епизод направо не искам да си припомням...още се чудя как не ме изритаха от компа моите хора вкъщи... ooooh!

Зизу, Hug

# 451

Скрит текст:
Джейн, Hug  bouquet Жани, Hug  bouquet
Наде, Hug и аз как съм гледала 43 епизод направо не искам да си припомням...още се чудя как не ме изритаха от компа моите хора вкъщи... ooooh!

Скрит текст:
Зизу, Hug
Hug
Ми той Халилудко ни психяса и нас, как да се отлепим. ooooh!
Еееййй, големи емоции бяха с гледането на АФК онлайн, неповторими и незабравими.

# 452
http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/deniz-ugurun-aci-gunu хаберче за Дениз Winkскоро не им беше влизала в устите Blush

доколкото разбрах Sadбаща и е починал днес Cry Cry Cry

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 11:13 от Zhana Georgieva

# 453
гууууд морнинг пийпъл  Hug

# 454
Доброо утрооо  Hug Hug

# 455
 smile3507 smile3507 smile3507Добро утрооо  и от мен Hug Hug Hug

# 456
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3507 smile3507 smile3507Добро утрооо  и от мен Hug Hug Hug
Гюнайдъъъъъън!!!! Whistling
Виде ли ко' ста'а кога си намъкнИш пижам'та последна...? Mr. Green

гууууд морнинг пийпъл  Hug
Къде виде пийпълите? newsm48

# 457
smile3507 smile3507 smile3507Добро утрооо  и от мен Hug Hug Hug
Гюнайдъъъъъън!!!! Whistling
Виде ли ко' ста'а кога си намъкнИш пижам'та последна...? Mr. Green
ама Ферка вчера изпра всички пижамки та одих да си търся друга и нейде по коридоръ се изгубих Mr. Green

# 458
  • В света на мечтите... ❤
Ко стана сега за мен някой кафе донесе ли,че аз сутрешното дето ви го сложих гледам сте го омели  smile3507

Зиз мерсии за гушките и аз отвръщам нали съм послушна  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

DiBoDa  Hug за Life na Des'ree   bouquet  Heart Eyes   bouquet много я обичам и аз  Hug

Сега за всички излюпили се и излюпващи се по една  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  

И от мен поздравче с една свежарска песничка  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Скрит текст:

# 459
опитах от всички закуски кафенца  и ша бегам че закъснях за тръстиката ,че шефчето пак ша има smile3513

айде и аз да заредя с кафенце за другата смяна след мен и по-късно ша дайда.Приятен ден на всички и по -полекичка с писането чи немой ви стигна после Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 460
# 461
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Спешъл хабери от вестник "Диспансер хабер" Mr. Green

Нощеска ВиповИтИ пак са вилнели, след кат Шефката заключи отвънкЯ щот бешИ отпуска и не разбрала че заключването е ИНвътре...две от випаджийките останаха отвънка...некъде към 02.20ч. дойде Влъха и кат виде, Чи Й заклчИнУ плюна на кат'наритИ и ги разби...после влезна с танцУва стъпкЯ с леки кършещи движения в кръстЪ намъкната с токчИта дет беше забравила да свали от сватбЯта дет била ВИП-гост...Габа бешИ изпуснала волЮмИтУ на макс и тва спомогна Влъха да не престани се кърши кат върба на вЕтър...от толкУ къчотИне и биене на токовИтИ в пода напрай дупкитИ в мрамУра...по идно времИ излезна Чепиков удари един парцал на кор'дорчИтУ и изпадна в нот...светна'а му алармити в главата...пущи парцалЯ и с крясъци и биенИ по чИлото викашИ..."Помоооощ" и "ала-ла...ала-ла..." ...после спешнУ беши викнат д-р Боцков дет зе да лекувЯ Чепика и го приспи с иликсичиту...ама нищо не свъши до тук...Габа не спре да дига волЮмИтУ...а, ЕлитУ цела нощ вика "Лека нощ" което ся и пречи да кай "Добро утро" щот забрайла как сЪ вика тоаизраз...Диана си търсила пижам,та ама нъл Чепиков по наркоза ни мож и кажи...та дирила, дирила и се загубила из коридор'тИ...едвам намерила стая 10 дет е зад пар'ванчитУ и намъкнала пижамТа на Пипе дет до ся я нема на хоризонтЯ...послИ некъде към 05.40ч... Пипе дойде да види ко'ста'а а диспансера зей кат вратитИ на ЦУМ...ни мож поверва и се запУзнава с обстановкята....после разбира, че некой и цунал пижам'та...легна си ей тъй и ся не мож стани да турнИ кафе за примерните диспансерки...най-примерната от ВИП-я се оказа ДанитУ дет кат чу , че идИ д-р Боцков...видна'а намъкна пижам'та и се зави през глава се прай на заспала...

# 462
Дианче мерсиии за кафенцето,веднага отмъквам едно  Hug  Heart Eyes  Hug

Mалко сутришна доза ФЕмир  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 463
Спешъл хабери от вестник "Диспансер хабер" Mr. Green

Нощеска ВиповИтИ пак са вилнели, след кат Шефката заключи отвънкЯ щот бешИ отпуска и не разбрала че заключването е ИНвътре...две от випаджийките останаха отвънка...некъде към 02.20ч. дойде Влъха и кат виде, Чи Й заклчИнУ плюна на кат'наритИ и ги разби...после влезна с танцУва стъпкЯ с леки кършещи движения в кръстЪ намъкната с токчИта дет беше забравила да свали от сватбЯта дет била ВИП-гост...Габа бешИ изпуснала волЮмИтУ на макс и тва спомогна Влъха да не престани се кърши кат върба на вЕтър...от толкУ къчотИне и биене на токовИтИ в пода напрай дупкитИ в мрамУра...по идно времИ излезна Чепиков удари един парцал на кор'дорчИтУ и изпадна в нот...светна'а му алармити в главата...пущи парцалЯ и с крясъци и биенИ по чИлото викашИ..."Помоооощ" и "ала-ла...ала-ла..." ...после спешнУ беши викнат д-р Боцков дет зе да лекувЯ Чепика и го приспи с иликсичиту...ама нищо не свъши до тук...Габа не спре да дига волЮмИтУ...а, ЕлитУ цела нощ вика "Лека нощ" което ся и пречи да кай "Добро утро" щот забрайла как сЪ вика тоаизраз...Диана си търсила пижам,та ама нъл Чепиков по наркоза ни мож и кажи...та дирила, дирила и се загубила из коридор'тИ...едвам намерила стая 10 дет е зад пар'ванчитУ и намъкнала пижамТа на Пипе дет до ся я нема на хоризонтЯ...послИ некъде към 05.40ч... Пипе дойде да види ко'ста'а а диспансера зей кат вратитИ на ЦУМ...ни мож поверва и се запУзнава с обстановкята....после разбира, че некой и цунал пижам'та...легна си ей тъй и ся не мож стани да турнИ кафе за примерните диспансерки...най-примерната от ВИП-я се оказа ДанитУ дет кат чу , че идИ д-р Боцков...видна'а намъкна пижам'та и се зави през глава се прай на заспала...

smile3532  smile3532  smile3532 Зиз знаеш ли къв зор е от 2 и нещо до 7 и нещо 5 часа да се правиш на заспала  Naughty ,на косъм бях през туй време да заспя  Mr. Green ,ама устисках и ви турнах кайвето и кавалтътъ  Joy  Hug  Hug  Hug

# 464
  • Варненска клюкарка

Ся пак гледах кармазъ червилцето...ама мноу ме е яд на тоя Емко 'начи... #Cussing out
Имала червило...каун...кат не ти харесва, изяж го и почвай и джнгастриш ламарин'ти...аааааамаааааахаааа....отиде си кат първия бастун...не била тя...ко ти пука бе бухал такъв, нъл ти е дошла на крака...вместо я капичне на креватя...тоя си тръгна.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Язъклар олсун... ooooh! ooooh! ooooh!

Laughing Laughing Laughing
Яко тЪЙ гепила музата...вече не сварвам да тА цитирам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт