Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 949
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Между другото, каквито и да са резултатите, който първи си е заплюл, а имено: Джули; Алп, Роси; Берк, Аз; Уур ..  Sunglasses Естествено, няма да сте съгласни, за това пак ще има войни.  Joy Joy Joy

Така е! Ние сме си първи, пък и Берк си е мой мъж, Уур си е твой, а Джули си е с Алп. Разбира се, че ще има много недоволни. Но какво да се прави ...  Mr. Green  Two Hearts Two Hearts

Това е още първият ден от анкетата - може и други да се включат. Вече има и кандидат за Месут ...   Hands Clap

Помня, че Кати си го беше заплюла заедно с Тунч и Гарип. Но дали тя е гласувала? Ще стане ясно ...
Heart Eyes

# 121
Между другото, каквито и да са резултатите, който първи си е заплюл, а имено: Джули; Алп, Роси; Берк, Аз; Уур ..  Sunglasses Естествено, няма да сте съгласни, за това пак ще има войни.  Joy Joy Joy

Така е! Ние сме си първи, пък и Берк си е мой мъж, Уур си е твой, а Джули си е с Алп. Разбира се, че ще има много недоволни. Но какво да се прави ...  Mr. Green  Two Hearts Two Hearts

Това е още първият ден от анкетата - може и други да се включат. Вече има и кандидат за Месут ...   Hands Clap

Помня, че Кати си го беше заплюла заедно с Тунч и Гарип. Но дали тя е гласувала? Ще стане ясно ...
Heart Eyes

Така е, ами сега да са се сетили по-рано аз съм тук по-късно в темите 11-12, да не и малко по-нагоре,така че..  hahaha

Сигурно, може и да е тя.  Peace

# 122
Йеах, всички в кои епизоди са дошли.  Mr. Green

Страхотна идея - да покажат кога са дошли жените в сериала. Много добре се е получило. Като при Зейнеп, Елиф и Мелек има сърчица. Така и трябва - те са най-добрите ... Two Hearts

Според мен щяхме да приемем по-тополо Лейля и Музо, ако Елиф, Зейнеп и Мелек си бяха там или поне, ако бяха останали Зейнеп и Мелек.  Peace  Музо ме кефи, че е мъжка, а Лейля си е хубава, но не е много по мъжката професия, нежничка е, но е смешна.  Joy

Така е! Макар, че аз вече ги приех - и двете ми харесват. Но определено няма как да се сравнят с Елиф, Зейнеп и Мелек. Ех ако и те бяха в сериала щеше да е страхотно. Един огромен екип ...  Two Hearts

Музо наистина си е доста голяма мъжкарана - въобще не си поплюва и в приказките и в действията. Харесва ми ...  Hug

Лейля също е страхотна - тя е по тиха и скромна. Много е красива. Според мен просто още не е свикнала с екипа и начина им на работа. Дори в онова интервю Гюлчан Арслан каза точно това, че в началото е доста притеснена и развълнувана от това, че ще работи с тях, но ще се оправи с течение на времето. После сигурно и тя здравата ще започне да бие ...
Mr. Green  newsm76  Kissing Heart

# 123

Heart Eyes

Така е, ами сега да са се сетили по-рано аз съм тук по-късно в темите 11-12, да не и малко по-нагоре,така че..  hahaha

Ами така е! И аз съм в темите отдавна - май беше някъде 4-5-та баш след появата на моя сладур Берк и на Чаала. А пък и знаеш - не веднъж съм го казвала: още щом видях Синан за пръв път и си казах - ето това е моят мъж. Берк направо ме плени от пръв поглед ...  Mr. Green  Two Hearts Two Hearts

# 124
Гамзе, Уур, Шефкет ( Ако не се лъжа и Илкер беше )  Mr. Green - Фенербахче
Берк и Чаала, самотниците - Бешикташ  Mr. Green
Ипек, Алп, Зейнеп - Галатасарай

Уау, невероятен подпис с нашите футболни фенове. Големи агитки се заформят - уникални са. А моите сладури Берк и Чаала самотниците са за Бешикташ. Харесва ми как звучи. Тамън да се усамотят някъде да ги се гушнат и да си гледат мача ...   grinning039  Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

И Гамзе и Уур, тайно от пресата, няма кой да ги види от толкова хора.  hahaha Много мечтаем, лечтим високо, после падаме ниско.  Mr. Green

А така Берк и Чаала ще се усамотят да гледат Бешикташ, а Гамзе и Уур тайничко от всички ще се усамотят да гледат Фенербахче. Ще има прегръдки, това онова ...  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Няма лошо в това човек да си помечтае, особено ако това го прави щастлив. Пък и дано в бъдеще се случи ... Praynig  Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 125

Heart Eyes

Ами така е! И аз съм в темите отдавна - май беше някъде 4-5-та баш след появата на моя сладур Берк и на Чаала. А пък и знаеш - не веднъж съм го казвала: още щом видях Синан за пръв път и си казах - ето това е моят мъж. Берк направо ме плени от пръв поглед ...  Mr. Green  Two Hearts Two Hearts

Да бях и аз така ..  hahaha hahaha hahaha  Чиста ненависит и пренебрежение, заради мечтатели.  Joy

# 126
Гамзе, Уур, Шефкет ( Ако не се лъжа и Илкер беше )  Mr. Green - Фенербахче
Берк и Чаала, самотниците - Бешикташ  Mr. Green
Ипек, Алп, Зейнеп - Галатасарай

Уау, невероятен подпис с нашите футболни фенове. Големи агитки се заформят - уникални са. А моите сладури Берк и Чаала самотниците са за Бешикташ. Харесва ми как звучи. Тамън да се усамотят някъде да ги се гушнат и да си гледат мача ...   grinning039  Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

И Гамзе и Уур, тайно от пресата, няма кой да ги види от толкова хора.  hahaha Много мечтаем, лечтим високо, после падаме ниско.  Mr. Green

А така Берк и Чаала ще се усамотят да гледат Бешикташ, а Гамзе и Уур тайничко от всички ще се усамотят да гледат Фенербахче. Ще има прегръдки, това онова ...  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Няма лошо в това човек да си помечтае, особено ако това го прави щастлив. Пък и дано в бъдеще се случи ... Praynig  Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

И ти си права ...  Mr. Green Heart Eyes

# 127
Аз обаче трябва да ставам - утре рано съм на зъболекар. Добре, че Берк ще е там да ми държи ръката. Как да не го обичам ... Mr. Green  Two Hearts Two Hearts  love001 txtloves

# 128
Аз обаче трябва да ставам - утре рано съм на зъболекар. Добре, че Берк ще е там да ми държи ръката. Как да не го обичам ... Mr. Green  Two Hearts Two Hearts  love001 txtloves

Да не те стиска много!  Joy Ако те стиска се оплачеш на чичо доктор, ще го набие hahaha Лека нощ, Роси и сладки сънища, беше ми приятно, да си пишем до късно,както винаги.  Mr. Green

# 129
Аз обаче трябва да ставам - утре рано съм на зъболекар. Добре, че Берк ще е там да ми държи ръката. Как да не го обичам ... Mr. Green  Two Hearts Two Hearts  love001 txtloves

Да не те стиска много!  Joy Ако те стиска се оплачеш на чичо доктор, ще го набие hahaha Лека нощ, Роси и сладки сънища, беше ми приятно, да си пишем до късно,както винаги.  Mr. Green

Берк е много нежен! Тук даже проверяваше дали машинките са здрави, да не са менте ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря ти за всичко Рени! На мен също ми беше много приятно да си попишем. Както винаги добре се позабавлявахме заедно ... Two Hearts

Лека нощ и приятни сънища и на теб и да сънуваш Уур ...
   love001 Two Hearts smile3524

# 130

Берк е много нежен! Тук даже проверяваше дали машинките са здрави, да не са менте ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Благодаря ти за всичко Рени! На мен също ми беше много приятно да си попишем. Както винаги добре се позабавлявахме заедно ... Two Hearts

Че как, ако жена му пострада, леле ..  Joy

Разбира се, купона с нас става вечер, а ти Берк..  Mr. Green  love001 Two Hearts newsm76  loveuuu Two Hearts

# 131
Аз обаче трябва да ставам - утре рано съм на зъболекар. Добре, че Берк ще е там да ми държи ръката. Как да не го обичам ... Mr. Green  Two Hearts Two Hearts    love001 txtloves

Че как, ако жена му пострада, леле ..  Joy

Разбира се, купона с нас става вечер, а ти Берк..  Mr. Green    love001 Two Hearts newsm76  loveuuu Two Hearts

Така си е!  Mr. Green Много ти благодаря ...  Two Hearts ppp  Hands Clap

# 132
Много сте изписали. Hug Забравих да кажа,че също можем да намерим информация и за Бузе и Тунч.

# 133

Ето една снимка с добро качество от новия епизод. Peace
Благодаря ти за снимката!Може ли да ми кажеш къде я намери,защото се ровя във фейса и не я намирам.

# 134

Ето една снимка с добро качество от новия епизод. Peace
Благодаря ти за снимката!Може ли да ми кажеш къде я намери,защото се ровя във фейса и не я намирам.

От Twitter е, ако не греша. Hug

Общи условия

Активация на акаунт