Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Мерт, пречиш на истинска любов.  hahaha P.S. Извинявам се за качеството, но само това се предлага от 2006-2007.  Mr. Green

Невероятни са, толкова са сладки. Heart Eyes Погледнете как се гледат само, аww. newsm76  Kissing Heart Two Hearts

Напълно съм съгласна с вас! Мурат и Зейнеп са толкова сладки и прекрасни. Това е истинска любов ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 106
Мерт, пречиш на истинска любов.  hahaha P.S. Извинявам се за качеството, но само това се предлага от 2006-2007.  Mr. Green

Невероятни са, толкова са сладки. Heart Eyes Погледнете как се гледат само, аww. newsm76  Kissing Heart Two Hearts

Напълно съм съгласна с вас! Мурат и Зейнеп са толкова сладки и прекрасни. Това е истинска любов ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Само погледите са ми достатъчни, да видя, че се обичат..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107

Ето една стара снимка на Гамзе и Уур, прекрасни са. Two Hearts От мен сладки сънища на всички. smile3524 Благодаря на всички за снимките и компанията тази вечер. Hug

Уникална снимка на Гамзе и Уур! Много са готини и сладки ...  txtloves txtloves txtloves

На мен също ми беше много приятно. Лека нощ и сладки сънища и на теб ...
  smile3525

# 108

Само погледите са ми достатъчни, да видя, че се обичат..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Така е! Очите говорят повече от думите ... Two Hearts  newsm76 txtloves

# 109

Ето една стара снимка на Гамзе и Уур, прекрасни са. Two Hearts От мен сладки сънища на всички. smile3524 Благодаря на всички за снимките и компанията тази вечер. Hug

Уникална снимка на Гамзе и Уур! Много са готини и сладки ...  txtloves txtloves txtloves

На мен също ми беше много приятно. Лека нощ и сладки сънища и на теб ...
  smile3525

Лека нощ, Мими ..  Hug Hug Hug

# 110
Нова прекрасна снимка на Алп. Сложил е и каска - много е готин ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 111
Йеах, всички в кои епизоди са дошли.  Mr. Green

# 112
Гамзе, Уур, Шефкет ( Ако не се лъжа и Илкер беше )  Mr. Green - Фенербахче
Берк и Чаала, самотниците - Бешикташ  Mr. Green
Ипек, Алп, Зейнеп - Галатасарай

# 113
Нова прекрасна снимка на Алп. Сложил е и каска - много е готин ... smile3525 newsm76 Two Hearts

Сладур, но е само на Джули.  hahaha

# 114

Сладур, но е само на Джули.  hahaha

Така си е!  Mr. Green

# 115

Страхотна идея - да покажат кога са дошли жените в сериала. Много добре се е получило. Като при Зейнеп, Елиф и Мелек има сърчица. Така и трябва - те са най-добрите ... Two Hearts

# 116
Между другото, каквито и да са резултатите, който първи си е заплюл, а имено: Джули; Алп, Роси; Берк, Аз; Уур ..  Sunglasses Естествено, няма да сте съгласни, за това пак ще има войни.  Joy Joy Joy

# 117

Страхотна идея - да покажат кога са дошли жените в сериала. Много добре се е получило. Като при Зейнеп, Елиф и Мелек има сърчица. Така и трябва - те са най-добрите ... Two Hearts

Според мен щяхме да приемем по-тополо Лейля и Музо, ако Елиф, Зейнеп и Мелек си бяха там или поне, ако бяха останали Зейнеп и Мелек.  Peace  Музо ме кефи, че е мъжка, а Лейля си е хубава, но не е много по мъжката професия, нежничка е, но е смешна.  Joy

# 118

Уау, невероятен подпис с нашите футболни фенове. Големи агитки се заформят - уникални са. А моите сладури Берк и Чаала самотниците са за Бешикташ. Харесва ми как звучи. Тамън да се усамотят някъде да ги се гушнат и да си гледат мача ...   grinning039  Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 119

Уау, невероятен подпис с нашите футболни фенове. Големи агитки се заформят - уникални са. А моите сладури Берк и Чаала самотниците са за Бешикташ. Харесва ми как звучи. Тамън да се усамотят някъде да ги се гушнат и да си гледат мача ...   grinning039  Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart txtloves

И Гамзе и Уур, тайно от пресата, няма кой да ги види от толкова хора.  hahaha Много мечтаем, лечтим високо, после падаме ниско.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт