Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 902
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Името Гимез означава "Мистерия". Другото, което намерих - била е учителка по Английски, доколкото разбрах. Някой да ме поправи, ако греша. Hug

(bkz: bizim okul)'un ingilizce hocasıydı.
 şimdi (bkz: arka sokaklar)'da polis.

Това е информация за сериал, извинявам се. Hug В сериала също така са участвали Мерт, бил е учител по Физика, и Пънар Айдън - тя е преподавала пък по Биология. Peace

# 91
Името Гимез означава "Мистерия". Другото, което намерих - била е учителка по Английски, доколкото разбрах. Някой да ме поправи, ако греша. Hug

Това е информация за сериал, извинявам се. Hug В сериала също така са участвали Мерт, бил е учител по Физика, и Пънар Айдън - тя е преподавала пък по Биология. Peace

Няма проблем! И аз тъкмо щях да кажа, че е сериал. Видях и Пънар Айдън. В актьорите има и името на Мерт Окал - но нещо не го различавам. Дали е същия Мерт? Сигурно ...  newsm78

# 92

Няма проблем! И аз тъкмо щях да кажа, че е сериал. Видях и Пънар Айдън. В актьорите има и името на Мерт Окал - но нещо не го различавам. Дали е същия Мерт? Сигурно ...  newsm78

Предполагам, че е той. newsm78

# 93
Благодаря ви за всичкото инфо, относно двете нови комисарки. bouquet Всичко си записах и ще го имам впредвид за следващата тема. Peace
Рокси, да, същия е.  Hug

# 94
Само г-н Хюсню Чобан не е включен в анкетата ...  Laughing
Него реших да го пропусна, понеже никоя от нас не си го е заплюла.  Mr. Green Аз все още чакам да видя кой е гласувал за моето лале. newsm66

Него нали само Месут и Суат имат право да го целуват. По-добре да стоим далеч от него, Месут няма да ни го отстъпи. Grinning

Така си е!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 95
Благодаря ви за всичкото инфо, относно двете нови комисарки.  bouquet
Рокси, да, същия е.  Hug

Няма за какво Джули! Ще излезе още нещо вероятно. Иначе пишат и разни сериали с тях ... Hug

# 96

Ето една снимка с добро качество от новия епизод. Peace

# 97
Здравейте и от мен !!!  Hug Hug Hug Извинявам се, че чак сега пиша, но нямаше как, цял ден не си бях вкъщи...

На снимките на Чаала едва я познах - като се има впредвид, че аз винаги бих я познала  Heart Eyes Mr. Green. Много е красива, принцеса... Благодаря на всички за снимките  Peace.

Аз не можах да изгледам епизода снощи и надали ще успея да го видя от сайта на канал Д или от вибокса, но сигурно другата седмица ще гледам, тъй като ще се прибирам за учебната година  Rolling Eyes Rolling Eyes.

Темата както винаги изглежда страхотно, много са сладки онези меченца, нямам думи.

Колкото до войните - ами учудена съм от резултата честно казано  Mr. Green. Много желаещи има за Берк  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Естествено отсега победителят се знае  Sunglasses

Здравей! Не се притеснявай - пиши, когато можеш ...  Hug

Относно новия епизод - ако не можеш да го намериш, а искаш да го гледаш кажи и ще ти намеря линковете ...  Peace

Чаала наистина е невероятна. Истинска принцеса - обожавам я. А анкетата е ясна ...
  love001 Two Hearts Two Hearts

# 98

Ето една снимка с добро качество от новия епизод. Peace

Благодаря ти много за снимката! Не съм я виждала - качеството определено е страхотно ...  smile3525

# 99

Ето и няколко снимки на Гюлджан, на които е очарователна. Прекрасни са, момченцето е много сладко. Two Hearts Мисля, че са зад кадър на "Bir Cocuk Sevdim", но не съм напълно сигурна. Peace

# 100

Ето и няколко снимки на Гюлджан, на които е очарователна. Прекрасни са, момченцето е много сладко. Two Hearts Мисля, че са зад кадър на "Bir Cocuk Sevdim", но не съм напълно сигурна. Peace

Хубава си е Гюлчан, мерси за снимките.  Mr. Green Hug

# 101
Мерт, пречиш на истинска любов.  hahaha P.S. Извинявам се за качеството, но само това се предлага от 2006-2007.  Mr. Green

# 102
Мерт, пречиш на истинска любов.  hahaha P.S. Извинявам се за качеството, но само това се предлага от 2006-2007.  Mr. Green

Невероятни са, толкова са сладки. Heart Eyes Погледнете как се гледат само, аww. newsm76  Kissing Heart Two Hearts

# 103

Хубава си е Гюлчан, мерси за снимките.  Mr. Green Hug

Наистина е много хубава. Благодаря за снимките ...  Peace

# 104

Ето една стара снимка на Гамзе и Уур, прекрасни са. Two Hearts От мен сладки сънища на всички. smile3524 Благодаря на всички за снимките и компанията тази вечер. Hug

Общи условия

Активация на акаунт