Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 844
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Някой да знае кога ще дават 295 епизод ? Wink

# 61
Незнам дали сте я качвали , но я намерих и е много сладка , реших да я кача ..  Simple Smile
Муратхан като малък ..  Hug Hug

# 62

- Ох , Хюсню , ох ..  hahaha hahaha hahaha

Ъъ Берк  Heart Eyes Heart Eyes

# 63
Незнам дали сте я качвали , но я намерих и е много сладка , реших да я кача ..  Simple Smile
Муратхан като малък ..  Hug Hug

Аз лично не съм я виждала. Благодаря ти - много сладко бебе е бил ... Heart Eyes

# 64

Вече ти отговорих на предната страница ...  Peace

# 65

- Ох , Хюсню , ох ..  hahaha hahaha hahaha

Ъъ Берк  Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасна снимка на Берк - няма такъв сладур ... Two Hearts newsm76  Kissing Heart

# 66

- Ох , Хюсню , ох ..  hahaha hahaha hahaha

Ъъ Берк  Heart Eyes Heart Eyes

Прекрасна снимка на Берк - няма такъв сладур ... Two Hearts newsm76  Kissing Heart

Уникален!!!  Hug

# 67
Ето и от мен едни невероятни снимка на Чаала от предишна нейна фотосесия. Обещах да ги пусна. Чаала е повече очарователна - супер готина, сладка и секси. Много я обичам ...  smile3525 Two Hearts    love001 txtloves newsm76 Two Hearts  Kissing Heart

# 68
Доста сте напреднали. Браво на вас. Аз доста се чудих за кой да гласувам в анкетата, но реших да не изневерявам на моето лале и гласувах за него. Joy Чудя се кой друг е гласувал за него. Thinking Да си признава бързо. Mr. Green

# 69
Видях, че искате да сложа инфо за новите. Аз още в предната теми ви бях питала дали някой знае турски и може да ми помогне само с няколко изречения. Аз освен рождените им дати, които намерих в уикипедия, нищо друго не знам. Grinning

# 70
Видях, че искате да сложа инфо за новите. Аз още в предната теми ви бях питала дали някой знае турски и може да ми помогне само с няколко изречения. Аз освен рождените им дати, които намерих в уикипедия, нищо друго не знам. Grinning
На 1 стр. бях писала,че Гизем е била съпруга на Халит Ергинч и други работи.

# 71
На 1 стр. бях писала,че Гизем е била съпруга на Халит Ергинч и други работи.
Да, видях, блягодаря за инфото. Прочетох всичките ви коментари. И ако някой знае още нещо - да казва. Hug

# 72
Доста сте напреднали. Браво на вас. Аз доста се чудих за кой да гласувам в анкетата, но реших да не изневерявам на моето лале и гласувах за него. Joy Чудя се кой друг е гласувал за него. Thinking Да си признава бързо. Mr. Green

Определено напреднахме. Браво, че си подкрепила твоето лале Али, но явно има и друг поддръжник ... Mr. Green

# 73

Да! Спомням си, че ти ме попита дали мога да ти помогна и ти казах, че няма проблем. Стига да намерим инфо. Ще се поровим и ако излезе нещо ще пишем. Ако не поне рождените дати и това дето се знае за връзките им и така. Ще го измислим ...  Peace

# 74

Определено напреднахме. Браво, че си подкрепила твоето лале Али, но явно има и друг поддръжник ... Mr. Green

Лале-войни.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт