Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 401
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
И няколко снимки зад кадър от новия сезон. Hug

Благодаря ти за снимките. Прекрасни са...

Явно и зад кадър се забавляват, между другото това дете, май ще играе важна роля, доста хора са се снимали с него, преди качвахме и на Уур с него.  Rolling Eyes

# 646
Тези фенове съвсем полудяха. Сега са направили страници във фейсбук анти Гамзе. ooooh! Особено на втората страница как са я направили. Нямам думи. #2gunfire

https://www.facebook.com/antimalgamze?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Anti-Gamze-%C3%96z%C3%A7elik/222990031191730

Това са фенове на Гюлчан, разбирам го от думите в туитър, които Роси преведе. Прекаляват, една от  най-хубавите актриси ( поне за мен ) да я направят така... да Гюлчан ме дразни с тази си роля и че е близка с Мурат в сериала, но такава й е ролята, никога няма да го направя. А за Гамзе, какво знаят... нищичко тя е красива, също е и мила, няколко пъти написа в коментар в инстаграм, че не може да отговаря, но благодари на всички, каза че обича феновете си за където са я подкрепили, качи момиченце, което е продавало цветя за да събере пари, а тя написа за нея, колко е сладка и усмихната, въпреки всичко и каза всички да сме по-добри  хора, , тръгнали и с фотошопите да я нагласят. Нека завиждат на Гамзе, че е преуспяла и след всичко тя си е силна. Тяхна работа.
Ако това наричат грозно...

# 647
Да, добре, Гамзе не е облякла цял бански, това е престъпление!

# 648
Тези фенове съвсем полудяха. Сега са направили страници във фейсбук анти Гамзе. ooooh! Особено на втората страница как са я направили. Нямам думи. #2gunfire

https://www.facebook.com/antimalgamze?fref=ts

https://www.facebook.com/pages/Anti-Gamze-%C3%96z%C3%A7elik/222990031191730

Това са фенове на Гюлчан, разбирам го от думите в туитър, които Роси преведе. Прекаляват, една от  най-хубавите актриси ( поне за мен ) да я направят така... да Гюлчан ме дразни с тази си роля и че е близка с Мурат в сериала, но такава й е ролята, никога няма да го направя. А за Гамзе, какво знаят... нищичко тя е красива, също е и мила, няколко пъти написа в коментар в инстаграм, че не може да отговаря, но благодари на всички, каза че обича феновете си за където са я подкрепили, качи момиченце, което е продавало цветя за да събере пари, а тя написа за нея, колко е сладка и усмихната, въпреки всичко и каза всички да сме по-добри  хора, , тръгнали и с фотошопите да я нагласят. Нека завиждат на Гамзе, че е преуспяла и след всичко тя си е силна. Тяхна работа.
Ако това наричат грозно...

Рени , това е глупоста на хората!
Ако на Гамзе казват грозна , то те не знаят какво е истинска красота!

# 649
# 650

За тях може да е, друга религия,не знам,може и да не е заради това Thinking

# 651
Днес епизода беше на ниво. Поне за мен.... Вие как мислите???

# 652
Здравейте. smile3525

Много сте изписали, още малко и ще правим нова тема. Браво на Вас. Hug
Благодаря за снимките и информацията на всички. Поканата за сватбата на Зейнеп е страхотна, желая им щастие. Two Hearts Дано да качат и снимки, след като мине сватбата. Two Hearts

Постъпката от страна на феновете на Гюлджан е изключително грозна. Толкова сезони сериалът се снима с Гамзе.. тя показа, че е невероятен човек и изключително талантлива актриса. Two Hearts Не мисля, че има смисъл от всичко това..

Благодаря за снимките, Деси. Сега ще ги погледна. Peace

# 653

И какво като са друга религия.. отдавна турците са по напред от нас, те някои даже и Коледа празнуват, няма нищо срамно да носиш бански с две половини...

# 654
Здравейте. smile3525

Благодаря за снимките и информацията на всички. Поканата за сватбата на Зейнеп е страхотна, желая им щастие. Two Hearts Дано да качат и снимки, след като мине сватбата. Two Hearts

Постъпката от страна на феновете на Гюлджан е изключително грозна. Толкова сезони сериалът се снима с Гамзе.. тя показа, че е невероятен човек и изключително талантлива актриса. Two Hearts Не мисля, че има смисъл от всичко това..

Няма защо,аз не се казвам  Деси,а Михаела. Mr. Green

# 655
Днес епизода беше на ниво. Поне за мен.... Вие как мислите???

Бива.  Mr. Green

# 656

И какво като са друга религия.. отдавна турците са по напред от нас, те някои даже и Коледа празнуват, няма нищо срамно да носиш бански с две половини...

За Коледа незнам .. Grinning Но това за банския няма нищо общо с религията ..

# 657

Ами да,да няма да ходи на плаж с пуловер Mr. Green

# 658
Добро утро! Снощи доста сте напреднали с писането. Браво на вас! Днес май ще трябва да пусна новата тема.
Браво на момчето, което е имало възможността да се снима с всички актьори от сериала. Има още един такъв малък фен, който също се е снимал с почти всички. Освен със Зафер, Гюлчан, Йозгюр и Шевкет, има снимка и с Уур и Алп. Peace

Невероятни снимки зад кадър! Това детенце също е с голям късмет - успяло е да се снима с почти всички актьори, които в момента снимат 8-ми сезон. Вероятно ролята му ще е важна или ще си играе по време на епизода в доста сцени ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart

# 659
Здравейте. smile3525

Няма защо,аз не се казвам  Деси,а Михаела. Mr. Green

Много съжалявам, наистина.  Hug Леле, Боже, как се изложих. Grinning Хиляди пъти извинявай. Hug

Общи условия

Активация на акаунт