Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 24 ~

• 56 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Зад кадър, не я бях виждала, колко са хубави ..  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 466
Ши го издем тоя Беркчо бе  Heart Eyes флибих са край  Mr. Green

Не пип, че пляс ... Берк си е моят мъж ...   Naughty

# 467
Ей..доста сте бързи с писането на темите..Е и аз да влезна да попиша малко.
Роси, благодаря ти за снимките на Чаала, които качи   bouquet  bouquet Тази нейна фотосесия ми е любима. Още веднъж ти благодаря   bouquet  bouquet
А колкото до Берк- като прочетох, че е пострадал ми стана много гадно... Sad Просто нямам думи....Но се радвам, че сега е добре и продължава снимките на новия си сериал..
Като гледам, вие май не обичате приятелката му Мерве....Ако изключим как се гримира и устата й, на мен ми харесва как изглежда, а и щом Берк я обича, НО за мен той си е за Чаала....

Истина, наистина Мерве, просто ми е грозна...  Mr. Green

# 468
Охооо, добре е момчето! Щом и прическа е направил значи всичко е под контрол. Peace

Така е! Най-важното е, че Берк е добре ... Praynig  Heart Eyes  Two Hearts

# 469

Щи стаа бой.  hahaha

# 470
От мен две хубави клипчета на Мурат и Зейнеп; Елиф и Синан .. ♥

http://vbox7.com/play:c1498b3960

http://vbox7.com/play:1e9074156f

Сложих и двата клипа във вградени, но единият, не се получава..  doh

Хиляди благодарности за прекрасните клипчета! И двата са страхотни и песните към тях са много хубави ...  smile3525 Two Hearts  love001 txtloves newsm76  Kissing Heart Two Hearts

Ти ли си ги правила? Браво на теб ...  Hug Hug Hug

Този със Синан и Елиф го бях гледала, но този с Мурат и Зейнеп не. И двата са уникални ...  
Flushed ppp  Hands Clap

Да, бях аз.  Mr. Green Само ги качих, аз скоро не съм се занимавала с клипове, много труд изисква, а ме мързи.  Mr. Green

И на мен ми харесват ..  Hug Тази на Елиф и Синан, съм я чувала, но честно казано не я помня, как се казва, а на Мурат и Зейнеп я обожавам - Love the way you lie , класика ..  hug

Важното е, че ги сподели с нас. Невероятни са и двата клипа ...   love001 Two Hearts Two Hearts

# 471

ми как да му устой човек  Whistling

# 472
Берк и Роси ..  Joy Joy Joy Joy Joy

# 473
Не,не,не мога..  Joy Joy Joy Joy Joy Зад кадър, така го гледа, какво ли си представя?  newsm78 hahaha

Страхотна снимка! За пръв път я виждам. Уур си джътка по телефона, а Гамзе го гледа. Кой знае какво си мисли - вероятно: ти си мой, погледни ме - остави вече този телефон ... Mr. Green  Two Hearts Two Hearts

И аз да си кажа честно преди 3 часа я качили и така са прекрасни ..   newsm76 Нейн си е с нея никога не бих спорила ..  hahaha

Така си е ...  Mr. Green
Гамзе-"Оф,как искам да сме заедно,ама не можем,защото глупавият Мерт не иска да приеме,че ще те обичам вечно.Трябва да избягаме заедно с Муратхан." Mr. Green

Тогава беше с Емре  Mr. Green но епизода е 259 турски , разбира се ..  Peace

Сигурно наистина това си мисли! И как иначе - Уур си е Уур. Другите около нея не могат да му стъпят и на малкият пръст ...  newsm10 Two Hearts Two Hearts

Аз пък се заблудих първо, че тук са зад кадър от новогодишния епизод. Благодаря ти че ни разясни ...
Hug

# 474

Трудно, но ще му се възхищавате от страни ...  Mr. Green

# 475

Еее това ме разби - наистина си е така. Берк е моята голяма любов. Благодаря ти Рени ... Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 476
Приятели направо съм на седмото небе от щастие. Преди около час Берк пусна 2 невероятни снимки в twitter-а си, за да ни покаже, че той и лицето му са добре. Когато видях, че всичко е наред и той е още по прекрасен, готин и сладък започнах да скачам от радост и забравих за всичко друго. Супер много го обичам - той ти е моето любимо момче. Така се радвам, че е добре ... newsm44 Two Hearts  love001 txtloves newsm76  Kissing Heart Two Hearts ppp  Hands Clap

Ай, радвам се, че няма нищо на лицето и си е невероятно красив ..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Така си е! Берк става все по-прекрасен и сладък ...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 477

е мноу си лоша ...аз си мислих по някой ден от седмицата да ни го пускаш за 1 2 часа  Whistling

# 478
Не,не,не мога..  Joy Joy Joy Joy Joy Зад кадър, така го гледа, какво ли си представя?  newsm78 hahaha

Страхотна снимка! За пръв път я виждам. Уур си джътка по телефона, а Гамзе го гледа. Кой знае какво си мисли - вероятно: ти си мой, погледни ме - остави вече този телефон ... Mr. Green  Two Hearts Two Hearts

И аз да си кажа честно преди 3 часа я качили и така са прекрасни ..   newsm76 Нейн си е с нея никога не бих спорила ..  hahaha

Така си е ...  Mr. Green
Гамзе-"Оф,как искам да сме заедно,ама не можем,защото глупавият Мерт не иска да приеме,че ще те обичам вечно.Трябва да избягаме заедно с Муратхан." Mr. Green

Тогава беше с Емре  Mr. Green но епизода е 259 турски , разбира се ..  Peace

Сигурно наистина това си мисли! И как иначе - Уур си е Уур. Другите около нея не могат да му стъпят и на малкият пръст ...  newsm10 Two Hearts Two Hearts

Аз пък се заблудих първо, че тук са зад кадър от новогодишния епизод. Благодаря ти че ни разясни ...
Hug

Аз, няма какво да мисля, нападам го там, как устоява, сериозно?  Joy Желязо е!  hahaha

Бяха под прикритие.  Mr. Green

# 479

е мноу си лоша ...аз си мислих по някой ден от седмицата да ни го пускаш за 1 2 часа  Whistling

Не става - съжалявам ...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт