Отива си лятото, АВГУСТ отмина, но имахме ние най-щастливата година!

• 26 972
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Юхуууууу Simple Smile

Дрешките от Лидл на LUpilu са хубави, не са мръднали, но продават и някакви други- взех 2 бодита ми те се отпуснаха и увиснаха  Crossing Arms
За изневярата- наистина не знам как ще реагирам, то да не се случва де. ММ е толкова честен , добър и възпитан, че не ми се вярва, ама те и тези на които са изневерявали сигурно така са си мислили Simple Smile . След подобно нещо дори и да не се стигне до раздяла нещата никога няма да са същите и едва ли ще мога да се доверя пак на този човек, все ще мисля , че ме лъже Whistling.

Сами, завид, завид. Аз съм фен на Барса, ММ на Милан и щеше да е супер да идем. Но тъй като ще сме в различни агитки и .....затова няма Mr. Green ( гроздето е кисело  Mr. Green ). На тебе май в Милано ти бяха предложили брак или беше Барселона newsm78. Да не направите братче на Самито smile3534

Детски не можем да взимаме. Те няма и за памперси да ми стигат. На месец 3 пакета заминават, дори няколко дни преди края на този месец свършиха, та днес ходих на бебе-шопинг.

Борко си расте, само мама и тата казва. На книжката ( дето Сами ни я подари) казва "ама", а на котето " дети". Иначе имитира как правят животните. Онзи ден каза на сестра ми по телефона "лели", но аз толкова му повтарях " Кажи леля", че то детето сигурно се е напънало за да млъкна Mr. Green. Всичко се взема, слага се на ухото и се започва алооооооооо, алоооооооооо, дистанционни, кутийки, всичко е телефон Heart Eyes. Продължава да се буди по 4-5 пъти на вечер и  Tired
Блонди, успех с брадата Mr. Green
Миланова , честити сини гащи Hug Стискам палци всичко да е наред и да си износиш здраво и прекрасно братче на Петенцето Hug
Целувки на всички, изтървах ви и следващия път ще пиша поотделно Hug

# 661
Явчето е с температура  Sad Днес цял ден е един одряман,спа много,нищо не искаше да яде....само се гушка.Не е висока температурата,но не му беше наред. Сега живна и си играят с кака му,но досега не е боледувал от нещо различно от сополи.
Изписаха му проспан,ще загряваме гърдичките с пулмекс бейби.Взех и един панадол,че нямам нищо подобно за всеки случай  Rolling Eyes

За поръчките от nextdirect си мисля че няма как да дойде по-скъпо от co.uk най-малкото заради разликата във валутите в полза на еврото  Wink А да ти ги донесат до вратата не е малко също.
Миналата година взех на Кики едни анцузи /само долнища/,които се оказа че са големи за момента,но сега ги преоткрих и са й точно.Много са хубави и на добра цена бяха.Блузки и дънки също съм й взимала.Сега пак бих се огледала за нещо,но в по-добър финансов момент.
Преди години съм й взимала пижамки като гащеризончета,но без чорапки,само с крачолки /обясних го изключително куцо  Laughing/ и сега ще търся същите за Явката.
Приятелка ми е давала дрешки на carters и много ги харесах.Те вече идват соленичко с директ и изобщо няма да се опитвам там  Confused

# 662
  • До морето
Юхуууууу Simple Smile

Сами,  На тебе май в Милано ти бяха предложили брак или беше Барселона newsm78. Да не направите братче на Самито smile3534

Tц! Вкъщи, след един голям скандал, човекът просто сложи пръстена на масата  Laughing Вече нямаше какво да каже  Laughing Laughing Laughing Това ми беше предложението, хич не беше като по филмите и все го бъзикам, че трябва да си измисля друга история за внуците някой ден  Grinning Иначе Самито го направихме в Барселона  Heart Eyes

Айде нова тема: Бързо си кажете как решихте да се ожените, имаше ли предложения, падания на коляно, духови оркестри и фойерверки  Mr. Green

# 663
  • Враца
Миланова, аз нали все забравям по нещо, та най-после и аз да ти честитя синьото щъркелче!  Hug Догодина двама бандита ще те разиграват и ще усетиш най-добре как ще обичат да си играят заедно.  Grinning

Сами, на мен още в самото начало нещо ми подсказваше, че ще се оженим с ММ (макар, че не сме го обсъждали в самото начало на връзката ни), то някак си се усеща дали това е твоят човек (упс! клише, но факт при мен). Опознавайки го виждах, че всичко, от което съм била разочарована в предишните си връзки, тук го нямаше и все още е така (значи не съм се излъгала), а освен това има други (положителни) неща, които ме грабваха с всеки изминал ден.  Heart Eyes Не хвърчах в облаците, защото преди това съм имала 3 дълги връзки (две от тях по 4 години и една 2 години) и знаех каква лоша шега може да изиграе еуфорията в началото, затова се стараех да гледам "отстрани" понякога. И те така... познаваме се откакто се помним, заедно сме от началото на 2010, 2011 се оженихме и забременях, 2012 се роди Синеочко.  Heart Eyes
А предложение имаше, то трябвало да изчака до 29-ти декември, когато е РД-то ми, но човекът не издържа и още на Бъдни вечер ми падна на коленце (и това го имаше). Някак звучи тъпо и изтъркано, защото постоянно го гледаме по филмите и се преекспонира, но като ти се случи на теб е доста вълнуващо, или поне за мен беше.  Heart Eyes Неговият глас трепереше докато ми говореше, а аз бях толкова развълнувана, че не помня какво точно ми каза, но казах "Да".  Wink
Аз съм за братче в Барселона.  Go, Sami, go!.  Peace  Hug

# 664
Ма що па все братче пожелавате на Сами? Той сестриче не ще ли?  Grinning Аз пък му пожелавам сестриче  Mr. Green

ММ ме заведе на 1-ви януари в хотел един в Ихтиман и там на вечеря ми предложи. Кутийката с пръстена му се заклещила в джоба и той се опитва да я извади без да става от стола и се опнал един такъв назад и нещо шава под масата, уж дискретно и аз си викам на акъла - тоз пък кво се драпа отдолу толкоз време  hahaha Имаше един огромен пръстен  Shocked с диамантчета десетина, ама топуз  ooooh! Нито веднъж не съм го сложила, свеки май го пази  Laughing Ей ме на как го гледкам  hahaha

# 665
..... имаше ли предложения, падания на коляно,

Имаше  Heart Eyes
Като се замисля аз не съм решавала нищо.Бяхме гаджета само един месец преди предложението и не съм очаквала изобщо.Много лесно казах Да!....даже май то само се каза  Heart Eyes И не ме е питал,а каза "Омъжи се за мен!" Генералска заповед...смея ли да откажа  Laughing
С него всичко беше много леко тогава.Много се разбирахме,много ни беше силна връзката /то и сега е така ама се правим на луди/ и изобщо не ми беше трудно да приема че ще се омъжа точно за този човек.Все едно го познавах от години...години.... После дойде и желанието за дете и въпреки че бях булка бременна в седмия месец не се оженихме заради бебе.
Имаме само граждански брак,а годежния ми пръстен вече го няма,за което ми е много мъчно и ми се иска да намерим същия и да си направим втора сватба - църковна с децата-шаферчета  Heart Eyes

Самото предложение стана като се прибрахме от някъде...помня ли вече къде и пушим на терасата,ама никаква романтика ....и ни в клин ни в ръкав човека пада на коляно и казва "Омъжи се за мен!"

# 666
Блонди, нещо не ми изглеждаш в еуфория от пръстена.

И при нас имаше предложение, е нямаше колена и обяснения, но беше много готино. Сутринта на Коледа 2011 ММ ме накара аз да стана да направя кафе (а по-принцип той винаги ставаше преди мен и правеше кафе). Та ставам аз и гледам под коледанта елха един огормен плюшен мечок, на чиято ръка виси някаква мини хартиена торбичка. Погледнах вътре и гледам кутийка, даже не се и сетих, че е пръстен и като отворих чак ми се наложи да приседна, че ми прилоша. Но да ви кажа явно не е било само от изненадата от пръстена, същият ден си купих тест  за бременност и на 26 сутринта видях 2-те чертички на близнаците.  Heart Eyes

# 667
Блонди, нещо не ми изглеждаш в еуфория от пръстена.

Не, разбира се, нали си го написах - смутително голям топуз, ММ от желание сигурно се е престарал  hahaha трябва да си го взема от свеки да си го пазя за спомен поне  Simple Smile

Камелия не ще да яде каши вече, ама хич. Те и доста безкувсни, де, тя много си пада по пикантни вкусове  Crazy Но ми става проблем вечерята  Rolling Eyes

# 668
Вал, много готино!  Peace
Блонди, наистина едричък го е избрал!  :roll

ММ пък, понеже е опериран от романтика, ми го връчи ей така, докато си берях реколтата във Фармвила ...  hahaha А понеже беше на рождения ми ден, преди това ми беше организирал едно голямо празненство с приятели без да разбера нищо. И за да не го прави пред всички, изчакал да се приберем. "Приберем" е малко относително казано, защото шест години бяхме гаджета и абсолютно всяка вечер ме изпращаше до нас!  Flutter Май на повечето са ни предлагали по коледните празници ...  hahaha

# 669
  • Варна
Блонди,
кви пикантни вкусове бе, да не и даваш чили Joy Борислав също взе да се мръщи на кашите за закуска, последно ядеше по 50-100-150 гр максимум и толкоз. Днес му направих кисело мляко с бисквити и плодово пюре - скъса се да яде. Утре пак може да го мъча с кус-кус (макаронки де).
Повтарям въпроса си за Nextdirect - каквото поръчам ми го доставят до вратата и плащам единствено неговата цена, така ли? Никакви доставки, такси и каквото и да било друго?

# 670
Повтарям въпроса си за Nextdirect - каквото поръчам ми го доставят до вратата и плащам единствено неговата цена, така ли? Никакви доставки, такси и каквото и да било друго?

Да Peace Аз така разбрах Grinning
Искам да попитам за блузките с дълъг ръкав, искам да й взема по-плътнички, за есенно-зимния период.А на сайта не мога да разбера каква е дебелината.Някой да сподели за плътността Praynig

# 671
Добро утро  Hug

Да! Месечинка,няма нищо друго за плащане. Всъщност каквото се плаща си го плащаш предварително с карта  Wink И до 3 дни DHL пристигат на вратата ти  Hug

Кашпичка,май не може да се разбере плътността  Rolling Eyes Освен поларените блузки другите не са обозначени кой знае как.Ако можеш да добиеш представа като увеличиш снимката.
Има тема за поръчки от там и момичетата си снимат и описват нещата.Споделят си как са цветовете на живо и тн.

Аз си знаех че като се похваля че се наспиваме ще секне промоцията  Whistling Та ония две нощи бонус мога само да си ги мечтая.То голямо мятане,пъшкане....все едно си имам новородено с колики.И това май откакто сме на кухня пак  Rolling Eyes
Блонди,каша ли е по-добре да се дава за вечеря? Аз давам супата от кухнята.
Днес е сватбата и ...не ми се ходи  Tired Явор има да го мисля....

# 672
Добро утро, добро утро! Да се оплача, че имахме супер тежка нощ с две постоянно будещи се мрънкалници. Вече 2 седмици трае тоя ужас с буденето на час-два. Едвам издържаме с ММ, надявам се скоро да се свършва, че и кофеина взе да не помага.

Пък за предложенията за брак: явно по Коледните празниците мъжете ги избива на романтика и задомяване.  Laughing

Аз съм ви поизтървала, но гледам, че Камито на Блонди хапва каша за вечеря а пък Явор на Мукито си е направо на супичка. Само ние ли още сутрин и вечер си пием по 210мл АМ? Трябва ли да се замислям да махам сутрешното мляко? И мамите дето вземате на децата детска кухня, вземате ли им и десертите, тези дето са със сухо мляко, че аз на Санди и Теди не съм им давала все още от тях.

# 673
Кашпи, я покажи какво примерно си избрала, може да помогна  Blush
Вал
, ние също сутрин и вечер сме мляко, аз вечеря давам към 19ч. , тя заспива към 21ч. тогава давам АМ около 170мл.  Hug Сутрин се кърмим още, после като стане и в 09ч. закуска  Hug На мен педи ми каза, че до 1,5- 2г. децата трябва да си приемат АМ 2 пъти на денонощие, така че ако не ти е проблем, можеш да си им даваш мляко  Peace
Муки, съжалявам за Яворче, да се оправя бързо  Confused Hug
Блонди, днес на Джери направих за закуска царевична каша с масло и сирене, начупих й един сухар и омяте цяла чиния. Как не се бях сетила по-рано да й правя от нея, тя предимно на закуска яде кускус с КМ и масло или мюсли с АМ  ooooh! Сега от БГ ще си взема и трахана и такова ще й готвя  Whistling

Предложението за брак ми беше малко изненадващо, ние ходехме 4 години, той от 15 месеца беше в Германия, аз исках да идвам при него, ама нашите не мЪ даваха  Mr. Green само със халка. Бяхме си говорили 3 месеца преди предложението, че ще изчакаме още година някъде, че сме млади и зелени, но му се бързаше явно  bowuu
И декември месец на 29 се сгодихме, на 30 отидох у тях, а на 2 септември сватбата  Heart Eyes
Нямаше падане на колене, познавам си се, щях да пукна от смях и срам  Mr. Green Преди умирах за романтика, разни сърчица и прочее, но сега за мен романтиката е само да се гушнем на дивана, да пием винце, да гледаме нещо хубаво и...  Heart Eyes
Та, такаа....

Имам да чистя, но съм зле с кръста и няма да пипам нищо.  Blush

# 674
Оооо,Вал,не  Mr. Green Явор е на супа към 7-8 вечерта.Преди да легне го кърмя.Сутрин също  Peace Всъщност всяко заспиване през деня също му е с кърмене,така че нищо не им махай  Hug
Аз десертите ги взимам,че ги и давам вече.Вече друг е въпроса колко ги харесва и май само хвърлям.

Общи условия

Активация на акаунт