Отговори
# 105
  • Още у мъглата ...
Дани, и аз много й се кефя и ми създава настроение винаги  Party Party

# 106
Илда лека Hug

# 107
  • У Диспансера ...♥♥♥
блгадаря ви момичетаааааааа Hug Hug Hugмакар че ми е криво Sad ама нейсе Blushк'ат не си седя мирна тук у диспансера Simple Smileами хойкам у другите къщи така Winkхак ми е..................
Ко ти стана и на тебя,думай че да одим и да им кажем ако трябва по другите теми,няма да ни е за сефте  Mr. Green

# 108
  • Още у мъглата ...
Ама Ирка верно нещо дълго липсва  newsm78
Аааа, май се сетих, май прави едно клипче по поръчение на Зизу, чак да видим дали е така  Laughing Joy

Ирка, ама само ти да си четеш: и да не е така, ти кажа, че това е било, че пак ша ми отиде Екстрито  Mr. Green Joy Joy Joy

Илде, лека  Hug

# 109
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Представих си Пипе как броди по бИльо из коридор'ти и се натъква на д-р Боцков дет дошъл да раздава иликсирчитата и я скива и фърля оня благ поглед...гонейки я по коридор'ти....да я вържи за креватя и да вика: "О, беним...беним...и да сакя да я гъделичка... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 110
А, нещо много се заговорихме  Laughing
Я дорде е рано да освободим волумето  newsm44
Скрит текст:

Скрит текст:
dance dance dance newsm44

# 111
  • Още у мъглата ...
Ма тя Йо кат разбра, че остава без пижама и нещо я пролипсва, ехооооо, къде си бре  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 112
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ма тя Йо кат разбра, че остава без пижама и нещо я пролипсва, ехооооо, къде си бре  Grinning Heart Eyes Heart Eyes
И аз питам....Де е Пипе...? newsm78

# 113
Здравейте и от мен .... вчера този Интернет ми съсипа купона в диспансерууу. И днес кво пак  на мога да ви догоня ама нейсе утре ще тичам бързо да ви стигна

И сега да ви пожела лека вече с мой те последни творения

Аааа щях да забравя  newsm78 според мен ВИП е тайно названи
Скрит текст:
Високо
Инфектиран
Пациент

# 114
  • Още у мъглата ...
Айде, бомбааааа  Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

Ей така, основно с ръцете, на нашта бомба танца  Mr. Green Joy Joy

Вени  Hug
Много хубаво това последното творение    bouquet Heart Eyes

# 115
  • В света на мечтите... ❤
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Представих си Пипе как броди по бИльо из коридор'ти и се натъква на д-р Боцков дет дошъл да раздава иликсирчитата и я скива и фърля оня благ поглед...гонейки я по коридор'ти....да я вържи за креватя и да вика: "О, беним...беним...и да сакя да я гъделичка... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ми тя Ферка като избяга си търси друга жертва,Йо да си обуеш бързите гуменетки тая вечер,че да бягаш бърже от д-р Боцков   running   newsm43   Mr. Green   Hug

Илде Лека и мека  Hug  smile3524  Hug

Вени  Hug

# 116

Аааа щях да забравя  newsm78 според мен ВИП е тайно названи
Скрит текст:
Високо
Инфектиран
Пациент
Hug newsm47 Втория колаж много хубав Heart Eyesлека Hug

Зизу Joy Joy Joy Joy

Гъбке за бомбата  bouquet

# 117
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Ирка верно нещо дълго липсва  newsm78
Аааа, май се сетих, май прави едно клипче по поръчение на Зизу, чак да видим дали е така  Laughing Joy

Ирка, ама само ти да си четеш: и да не е така, ти кажа, че това е било, че пак ша ми отиде Екстрито  Mr. Green Joy Joy Joy

Илде, лека  Hug
smile3521 Няма ти отиде,точно това правя,режа песни подходящи  newsm10

# 118
 hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Един рокер си карал маторо из прерията. Срещнал го един индианец и му казал:
- Малии, бачка, ебах тоо убав железен кон къде имаш. Моо ли а го поязда малко???
- Бега оттука бе, щи юсна една песница, та ше се осереш като влах на сбор.
- Де бе, а па ти дай да го поязда, па я ше ти дам да удариш една лула на мира, а познай с кво съм я заредил.
Предумал са рокеро, оти бил наясно, че чибуко бил пълен... с блага тревица - гръмотевица, от първата дръпка в тебе са вселява Великию Дух. А индианецо са окачил на маторо и подал три педале газ напреде из прерията. Подава он, напиня, а маторо връви, ама он незнаа ни ка завива тоо кон ни ка запира... И по едно време срешу него едно дръво, ама само едно, а он лети натама с триста и .... Юуууууууууууууууус.... У дръвото... Дръво на трески, матор на парчетия, индианец са връгая из пепеяко... Отупал са он станал, гледа маторо и му дума:
- Ебаа та у коня, та еба, колико окО имаш а нищо не видиш с него...

# 119
от туйта-пари,пари Laughing

Общи условия

Активация на акаунт