Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 226

• 61 146
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

Снимките на филма "Малък септемврийски проблем" с участието на Енгин Акюрек и Фарах Зейнеп Абдула, ще приключат до 3 седмици.

Енгин Акюрек ще участва в "Черни пари, лъжовна любов|", като в сериала ще се включи и Tuba Büyüküstün.

Ето линка от който са тези туитвания:
https://twitter.com/tvmakinesi

# 166

Снимките на филма "Малък септемврийски проблем" с участието на Енгин Акюрек и Фарах Зейнеп Абдула, ще приключат до 3 седмици.

Енгин Акюрек ще участва в "Черни пари, лъжовна любов|", като в сериала ще се включи и Tuba Büyüküstün.

Чудесни новини, Мариянче! Благодаря! И днес денят ни е пълен!

# 167
Скрит текст:

Докато не видя потвърждение от Артистанбул, си оставам с едно на ум. Миналата година се начетохме на пожелания, изказани като факти...

И Керим се научи първо да мисли, после да действа. Simple Smile) Да не повярваш - сдържано Овне... Simple Smile)

Мимиклеринките изпратиха Текин на басейн. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 14:06 от marytza

# 168
Maрианка,благодаря за страхотната новина.Ще си гледаме момчетооо...  За теб цветя по специален куриер.       Heart Eyes Hug 

# 169

Отново ще станем свидетели на "тука има, тука нема"...  Simple Smile Joy

# 170
Опасявам се, че ще е така, Тануша.

Сладурско... Simple Smile Аз не слагам свои кадри от YD, защото качеството на образа от Замунда беше отврат.

# 171

За сравнение...

# 172

Аз бих използвала друг кадър с Керим за сравнение с Текин... След малко ще го приготвя и приложа. Simple Smile

Заради израза на недоверие мисля, че тези са подходящи. Или поне аз чета недоверие в израза на Текин... Но пък колко различни са двамата!...

Всички вече разпознават Текин, не Енгин. Simple Smile Чудесен афиш на хайрланките...

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 15:08 от marytza

# 173
  • Пловдив

Относно новината за новото дизи "Черни пари, лъжовна любов" - този път нещата са обратни спрямо миналата година. Когато излезе новината за проекта "20 минути" - точно по това време миналата година, водещо беше участието на Туба. Търсеха и спрягаха партньори за нея ..... Енгин беше първото предположение. Сега обратното е в това, че на Енгин търсят партньорка. Та, в този ред на размисли, май това ще е дизито на Енгин и....която и да е актриса - зависи от продуцентите с кого ще се разберат. Две звезди - много пари....
...............
Марица е права - останалото е в официално потвърждение от продуценти и ПР. А и подсказката на Сойе.....

# 174

Димони, много хубава история - хареса ми.

Но не забравяйте, че ще играе и малкото момиченце Сера Кешкин - значи ще имаме и нечие? дете. На кого ли ще е?

Както и първоначалната подсказка - необикновена и пълна с изненади история - история за "спомена на любовта".

Затова си мисля, че "любовната двойка" няма да е Текин и Ейлюл.

Те двамата ще си спомнят.

Все си мисля, че Текин ще се сприятели с детето щом ще е художник-аниматор.

Всичко е в "зоната на здрача".

Мариянка - винаги ни информираш с всички новини свързани с момчето. От миналата година дължат на феновете дуетната двойка Енгин-Туба.  Ако ги съберат - наистина ще направят сериал с висок рейтинг.

И един Текин от мен.

# 175
Скрит текст:
И в двете анкети сме първи,можете да гласувате

Цар е на сълзите,но стига вече искам в този филм да няма сълзи.

# 176
Миле, аз пък подозирам, че ще го карат пак и да плаче и да се къпе... първото - защото го прави много истински и искрено и въздействието върху зрителя е поразяващо... второто - защото изглежда чудесно мокър и въздействието върху зрителките е... завладяващо. Wink))

Сега се сещам, че в РФ се вихреха фантазии за подводни, водни и пр. снимки, когато се чу за първи път за проекта... изказаха се желания да е водолаз, да учи Ейлюл на гмуркане... и го събличаха и обличаха, мокреха и подсушаваха с мноооого мерак. Simple Smile))

# 177

Миле, на комшиите сълзите са запазена марка във филмите им.
 Така че, отърване няма...  Simple Smile

# 178

Момичетата не спират да правят нови колажи. Grinning

# 179
  • Пловдив

Гледате ли?

Общи условия

Активация на акаунт