Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 226

• 61 142
  • 724
  •   1
Отговори
# 150

Ето това е нашият Енгин - многообразие от светлина и мрак, любов и нелюбов, покой и ярост, топлина и лед... Никога един и същ, винаги даващ до дъно всичко от себе си, без да иска нищо в замяна... Затова и получава единственото, което можем да му дадем - безмерна любов... txtloves

# 151
# 152

Цитат
...това е нашият Енгин - многообразие от светлина и мрак, любов и нелюбов, покой и ярост, топлина и лед... Никога един и същ, винаги даващ до дъно всичко от себе си, без да иска нищо в замяна... Затова и получава единственото, което можем да му дадем - безмерна любов...

# 153
Привет от мен,момичета!
Вчера беше много благодатен ден за всички,които с нетърпение очакваме новини,снимки и всичко свързано с Енгин Акюрек.
На мен много ми харесаха снимките.Ние не можем да знаем дали са кадри от филма или са снимани по между другото,но сами по себе си те според мен носят някаква макар и минимална информация.

На първо място аз виждам,че ЕА е вече влязъл в роля.Нещо,което е типично за него,когато работи.Виждам също,че този образ ми е напълно непознат – не мога да го отнеса към никой от тези,които до този момент е пресъздавал.

На второ място виждам една красива Фарах,с приятно излъчване.Това буди у мен едно позитивно предусещане,че ще гледаме с удоволствие този спомен за любовна история.

Всичко останало е в сферата на гадаенето.Но в тази тема имаме традиции в това отношение,т.че няма нищо лошо да погадаем,пък накрая ще видим кой е бил по-близо до истината.Все пак искам да кажа,че не съм съгласна с теб M-r D. .Поогледай се наоколо.Аз вчера това направих.Днес повечето момчета ходят с този аутфит,който виждаме при Текин.То и някои момичета така ходят,но има и такива,които обръщат повече внимание на външния си вид.Обаче често се наблюдават млади двойки с точно такива контрасти,каквито наблюдаваме при Текин и Ейлюл.Въпросът не е в това на кой това му харесва и на кой не,това е животът.Ако Текин ти изглежда на льохман,значи светът е препълнен с льохмани.И в случая имам предвид не само облеклото и прическата,а цялостното поведение и излъчване на пръв поглед.

Да не забравяме все пак,че филмът си има някакъв сюжет.Вероятно той също изисква някакъв контраст.В живота много често противоположностите се привличат.Комшиите обичат да наблягат на елементи взети от реала,както и на някои морални представи за взаимоотношенията,за силата на любовта и нейното безграничие.Може би и затова интересът към тях е засилен.Някои от тези представи са желани,но за съжаление рядко срещани.Аз незнам дали Текин се вписва в описания от Любов образ на човекът на изкуството,с който съм напълно съгласна( знаем,че винаги има и изключения ),но  всичко във филма си има своето значение и цел на внушение.

И сега в сферата на моето гадаене.Изхождам от това,че Текин е бедно момче,което има талант и като такова е от една страна поочукано от живота,от друга чувствително,разхвърляно,мечтаещо.Ейлюл е градско момиче,което по стечение на обстоятелства се озовава на този остров и се среща с Текин.Вероятно тя е по-разглезена,с по-различни представи за живота и отраснала в други среди,при други условия.Тази среща може би ще е като едно приключение,в което ще има сблъсък на две различни култури,но което ще породи едно приятелство и любов,силата и значението на които ще бъдат осъзнати в последствие,когато вече героите са разделени и всеки си е отново в своя житейски път.Възможно е първоначално Текин да е забелязал красотата на Ейлюл,но не като обект за преследване,а като творчески проект,защото може би му е известна поговорката: „всяка жаба да си знае гьола“.  Joy Joy Joy Ейлюл от своя страна е отворена за приключения,бъбрива,общителна и непринудена,понякога наивна,друг път неочаквано мъдра.Та тя успява да привлече вниманието на Текин и той да забрави поговорката макар и временно.  Joy Joy Joy Това води съответно до разтваряне на героя,при което героинята се докосва до една дълбока душевност,до един полет на въображението и емоционална градация.Времето,през което двамата герои са заедно не е особено дълго,но контактът оставя трайни спомени и следи в духовното израстване на двамата.Допускам,че раздялата е била очаквана и от двамата.Едва по-късно се осъзнава какво се е случило наистина.И това е,което ще ни разкажат,споменът от това приключение,което не знам защо е някакъв малък проблем.
Това си го изсмуках от пръстите,но мога и друга история да си измисля.  smile3521

Приятен ден на всички!
Скрит текст:

# 154
Цитат
Много е хубаво нашето момче.

Това си мисля и аз, Ками. Непрекъснато. Simple Smile Намирам го за прекрасен дори в отрицателните емоции.

Този кадър си избрах от преговорния епизод.

Маричке, благодаря за прекрасния колаж... newsm51
Присъединявам се към мнението ви…Мисля, че за Булута Енгин трябва да получи награда за най-добър отрицателен герой. Или за любим отрицателен герой! Защото най-трудно се играе „лошият”,  тогава актьорът изважда мрачната си страна, която в живота остава дълбоко скрита. Мисля, че зрителите дължат много на Енгин за това, че представи така Мустафа, че да го обикнем, но и даде шанс на неимоверния си талант… Иначе никога нямаше да го видим…В тази роля той е не просто добър, а уникален…

А ето и една хубава снимка от реала...

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 11:52 от loveofmine

# 155
Димони, Simple Smile Небето на колажа е умопомрачително-прекрасно. И в тон с мислите, споделени от теб, още една визуална представа... хареса ми снимката, предложена за добро утро от ENGIN AKYUREK MUSTAFA BULUT GREEK FANS и реших, че Текин може да поседи на тези стълби... в очакване? Wink

Скрит текст:

Шарен свят, хора - разни. Simple Smile

# 156
Цитат
Много е хубаво нашето момче.

Това си мисля и аз, Ками. Непрекъснато. Simple Smile Намирам го за прекрасен дори в отрицателните емоции.

Скрит текст:

Този кадър си избрах от преговорния епизод.

Маричке, благодаря за прекрасния колаж... newsm51
Присъединявам се към мнението ви…Мисля, че за Булута Енгин трябва да получи награда за най-добър отрицателен герой. Или за любим отрицателен герой! Защото най-трудно се играе „лошият”,  тогава актьорът изважда мрачната си страна, която в живота остава дълбоко скрита. Мисля, че зрителите дължат много на Енгин за това, че представи така Мустафа, че да го обикнем, но и даде шанс на неимоверния си талант… Иначе никога нямаше да го видим…В тази роля той е не просто добър, а уникален…

Скрит текст:
А ето и една хубава снимка от реала...

Знаеш ли, хареса ми "главата" на облака от фона - прилича ми на лъвска глава... много подходящо за обитателя на Аслановия конак...

# 157
  • Пловдив

Искам да направя едно съобщение: Без да искам съм изтрила сериите на КВФ от 1 стр. Вече съм си оправила белята, но те ще се появят в следващата 227. Който иска да ги ползва - да влиза в 225 тема. Още веднъж се извинявам.

# 158
# 159

Hug  Привет, МОМИЧЕТА!  Hug

Пожелавам ви прекрасен ден, пълен с много любов...  Two Hearts

Скрит текст:
"Има една друга сянка, която върви пред хората... Тя е очарователна.
Стремете се да я уловите. Тичайте, колкото можете.
Мерне ли ви се тая сянка, не жалете нищо.
Тичайте към нея с всичка сила... Защото тая сянка е любовта."

"Две сенки" - Елин Пелин

[/b][/color]

# 160

Винаги изразителен,винаги изважда на  показ най-доброто ,на което е способен

# 161
И сълзата,която всеки момент ще се отрони от очите му.       

# 162

Каквото и да говорят мъжете в Турция за Керим,
жените по целия свят "докоснали" се до него, ще го обожават завинаги... Heart Eyes

# 163

Една от първите партньорки на Енгин.
Скрит текст:
От 13.09 започва сериал с нея

# 164

И отново Керим, мъжът мечта...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт