Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 226

• 61 136
  • 724
  •   1
Отговори
# 135

Привет момичета !

Страхотен дебат сте му "дръпнали"  снощи.

Харесват ми като излъчване и двамата - това на първо четене на снимките.

Енгин е различен - което е супер и съм сигурна, че ще ни представи  нещо стойностно отново.

Фарах е чаровна и излъчва "светлина" - само като я гледаш те зарежда позитивно.

Но какво се е случило между тях - ще видим, въпреки, че хората си казаха -  ще гледате филм за спомена от любовта. Но каквото и да е развитието в сценарият - надявам се да е нещо интересно.

Хубав ден, слънчев и усмихнат.

Предлагам ви сутрешното кафе придружено задължително с Текин като компания - за по-лесно събиране на мислите за работа !

# 136
  • Пловдив

Дами, пожелавам на всички ден пълен отново със снимки и новини. Усмивки и успешен вторник.

http://televizyongazetesi.com/engin-akyurek---tuba-buyukustun-bu … 4174#.Ui6pe4FSGMU

Статия сложена днес. Пак за новия проект "Черни пари, лъжовна любов". Водят се преговори. По различното е, че ако Ay Yapım събере Енгин и Туба, това ще бъде успех. Феновете и на двамата ще са доволни. 

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 08:19 от mariana51

# 137
Привет.

Къпан ден... от сутринта... и в големи количества. Simple Smile))

Да не би да имат някакъв празник на къпането днес комшиите?  newsm78 Simple Smile))

Скрит текст:
„Мъжът не прощава, той забравя, а жената - тя прощава всичко, но никога не забравя.”
Макс Фрай

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 09:06 от marytza

# 138
  • Пловдив

Цяла нощ рисувах за вас - Текин....

# 139

Аз пък от сутринта си избирам с кое лице на този шейтан да нарисувам нещо. Simple Smile) Вярвайте, изборът никак не е лек... толкова много негови лицеизрази провокират...

# 140
  • Пловдив

И арабките ни пращат Текин.

# 141
Добро утро Енгиноманки.Нека денят ви е изпълнен с много слънчеви усмивки и ведро настроение. Нека отново имаме снимки и новини за нашето момче. Нека страхотната усмивка на този чаровник ви зареди от сутринта с положителни емоции.      Лек и успешен ден на всички.    Heart Eyes Hug Hug

# 142

Припомнят ни тази снимка от благотворителната акция след едно земетресение... Виждали сме я, разбира се, но едва сега се загледах в "Асил" и "Асие" на заден план...

И още един къпан колаж. Simple Smile Пак от мюсюлманска стр. Май наистина имат някакъв ден, свързан с морето и къпането в него...  newsm78

# 143
Много е хубаво нашето момче.       

# 144
Цитат
Много е хубаво нашето момче.

Това си мисля и аз, Ками. Непрекъснато. Simple Smile Намирам го за прекрасен дори в отрицателните емоции.

Този кадър си избрах от преговорния епизод.

# 145
Добро утро! newsm51

Нашият Керим...

Нашият Текин...
Маричке, сложи един Булут...
А ти, Ками твоето любимо юначе Низипли...

Ето го и Булута...

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 11:06 от loveofmine

# 146
Маричке,даже когато гледа лошо пак е хубав.     Ето го и милото ми юначе,което се превърна в "лъвче"...                  Heart Eyes Hug

# 147
Облаци от мен да искаш, Любов. Simple Smile))

Есенни, летни, мръщави или сияйни... в изобилие са. Simple Smile)

И едно прекрасно, възстановяващо се юначе от 15-и еп. - за Ками. Simple Smile

# 148
Какво ще кажете,а? Хубав та хубав-откъдето и да го погледнеш...Мъж та дрънка... 

# 149
Добро утро и от мен,милички

Слагам един колаж на Мариана Новева,харесвам ги.Бъдете усмихнати през целия ден.

Общи условия

Активация на акаунт