Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 226

• 61 181
  • 724
  •   2
Отговори
# 600
Здравейте!
Нямам думи ,за да ви благодаря за всичко ,което правите и давате от себе си за тази тема .
Обичам ви!
Поздравявам ви с един стих на Е .Ефтимов
Превърнах в облак  твоите  коси
и вятъра  ги вдигна нависоко;
превърнах аз очите ти в звезди
и те изгряха  толкова  високо;
превърнах аз ръцете ти в криле
и с птиците излитнаха високо;
превърнах те  над себе си в небе
и ти сега си толкова  високо!    

Simple Smile  Hug Дочи.

От Евтим Евтимов аз имам няколко любими... едното от тях е съвсем кратичко:

Скрит текст:
*
Не давай заем на змията
даже за това да си готова.
Тя го връща винаги
с отрова.

Не в тон с поздрава ти, затова го сложих в спойлер. Инак е перфектно казано...

Една хубава българска песен... поздрав от мен.

# 601
  • Пловдив

Ах този черен потник. Гледам го, в очакване на Низипли и в компанията на:
Скрит текст:

# 602

ДОЧИ, здравей!  Hug Heart Eyes

МОМИЧЕТА, аз пък докато нямах достъп в темата, изгледах една турска комедия.  Simple Smile

Скрит текст:
Ако не сте я гледали и искате да се посмеете от сърце, намерете време.  bouquet

Ay Lav Yu Обичам те 2010 Бг.суб.-Турция
[/color][/b]

# 603

Двама от актьорите, с които Енгин Акюрек си е партнирал през годините, участват в един необикновен и провокативен турски сериал - "Son" ("Край"), чието излъчване започва и в България.

Нехир Ердоан (Назлъ от "Брак с чужденец") и Енгин Алтан (доктор Сердар от "Ако бях обрак") изпълняват две от главните роли в "Край".

Скрит текст:

Класният актьорски състав включва и Иийт Йозшенер, Еркан Джан, Беррак Тузунатач... Сериалът е произведен от продуцентската компания Ай Япъм и е излъчен в Турция през 2012 година по канал ATV. Автор на музикалния саундтрак е композиторът Тойгар Ъшъклъ.
   Ето и държавите, в които е излъчван: Турция, Швеция, Гърция, Казахстан, Пакистан, Унгария, Виетнам, Македония и (сега) България. "Son" е продаден и в САЩ, като версията ще бъде адаптирана за американската публика.
    Професионалните отзиви за сериала са много ласкави. В рецензия, публикувана във вестник "Сабах", телевизионният критик Юксел Айту оценява високо сложността на сценария, като го оприличава на играта "судоку". Красноречиво е и мнението на шведския критик Андерс Бьоркман (публикувано в най-големия тамошен вестник "Expressen"): "Най-добрият нов чуждестранен сериал идва не от САЩ, а от Турция. Не, не се шегувам! И в него няма селска драма на пасторален фон, с  овце и кози. Нека да обърнем гръб на предубежденията и предразсъдъците си.
   "Край" е трилър с универсално звучене, който силно интригува и бързо привлича зрителската аудитория. Блестящо начало и завръзка, изключителни актьори, страхотен...".
   Поредицата тръгва довечера в 20,00 часа по телевизия "Диема фемили".

Не их могла да цитирам отзиви за филма. Но аз го гледах веднага със субтитри в интернет. Великолепен филм! Казвам филм, защото е с много малко серии. Привлече ме името на Енгин Дюзатан - европейски направен филм и игра!
Приятно гледане. И все пас, със субтитри е за препоръчване.

# 604

Хубав колаж.

И този ми хареса.

И този. Маслинките предлагат много хубави колажи. Заслужава си да следи човек страницата им.

# 605

Искам такъв

# 606
  • Пловдив

Колаж с моменти към 17 епизод на ЧЗ.

# 607

Да видим Низипли как ще се прояви в тази серия.

Докато чакаме новата серия - Керим Ългаз.

http://www.youtube.com/watch?v=MWMyexA2cLU

# 608
Марица ,ако за нещо съжалявам  това е ,че винаги съм пренебрегвала компютъра ,като средство за комуникация.За мен винаги е било важно ,общуването  с хората да е очи в очи.
Съжалявам за това ,че нямам умението ,да ви покажа с  музиката която обичам  клиповете ,които сънувам.Прекрасни стихове прочетох,думи които  докоснаха душата ми.Благодаря!

# 609
# 610
[
Марица това не ти ли харесва

# 611
"Малко" Енгин  за вечерно настроение.

Дочи, никога не е късно за нищо.

Въпросът е да имаш на разположение компютър, няколко програми и много-много желание.

И най-важното - един истински приятел който ще ти каже -

"Полети и смело следвай своите звезди-мечти !"

# 612

винаги различен

# 613
Марта ,нямам думи!
Ти си истинско съкровище!
Разплака ме с тези сезони и тази прекрасна музика!
Благодаря!

# 614
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=P0DSRQcN5x4

За ползващите свободно английски - 17 епизод на "Черната змия".

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 23:01 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт