Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 226

• 61 118
  • 724
  •   1
Отговори
# 90

Момичета, налага се да ставам. Желая ви приятна вечер! Heart Eyes  bouquet  bouquet

# 91
Ето още Керим...в изобилие да има за всички.       Heart Eyes Hug

# 92

Есен с лика на Енгин...

# 93

Един хубав спомен

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 21:39 от milkaradeva

# 94
# 95
  • Пловдив

С Вета ползваме една програма за колажи.... Снимките са въпрос на избор.

# 96
# 97
Момичета желая ви приятна вечер и розово-облачна нощ.Да сънувате нещо хубаво.       Лека нощ от мен,Мустафа Булут и Нар. 

# 98

Керим негодува, че си лягате толкова рано...

# 99

Хубаво колажче от гръцкия фейс.

# 100
  • Пловдив

Красота - от мен за вас.....

# 101
  • AMS
Привет!
Много инфо днес, много нещо. Благодаря ви!!!
Ето и моето мнение за Малкия септемврийски проблем и как виждам Енгин от снимките. Малко хаотично, ще ми е изложението, но това са записките ми докато преглеждах написаното.
Прочетох, че двамата са на пикник в близост до "вятърните мелници". Тези перки са за добиване на ток от вятъра, а не са мелници.
А колкото до сюжета, смятам, че ще е класическото - единият беден, другият богат и ние сме от бедните. Химия от снимките не видях и не почуствах. Струва ми се, че проблемът не е на момичето, а в  бедния.
Косата му е изгоряла от слънцето и вятъра и като че ли, като малко дете, сам си е подстригвал бетона. Липсва ми мъжествеността му.
Не виждам чара му, а още по-малко нещо да подсказва, че е художник. Художникът за мен е човек с изцапан с бои, с по артистичен вид,  с богата душевност, с много познания, наблюдателен. До тук само последното му личи.
Лицето не е най-важното за художника, а картините му.
В колажите, където е само Енгин, изглежда добре, но както се има предвид, че в самите снимки до него е Фарах, не виждам нищо, което да подсказва, че  е впечатлен от присъствието на жена. Наистина чарът го виждам не в Енгин, а във Фарах.
Много грозна ми се струва снимката, на която са и двамата в гръб - и се виждат краката със сандалите. По-добре да беше бос.
Няма начин да не рекламират региона в който снимат. От там са и спонсорите.
А колкото до това коя ще е партньорката на Енгин в бъдещия сериал, мисля, че ще е Туба. Мярнах някъде , че режисьорът е бил и режисьор на Аси.
И понеже не съм видяла картините на Текин, аз го "нарисувах" и така повече ми харесва. Виждам повече от Енгин.

# 102

Момичета,след този наситен с емоции ден искам да ви пожелая лека нощ.

# 103

Лека нощ от Бозджаада... txtloves

# 104
  • Пловдив

Ех, че страхотни фенове има Енгин. Да се чудиш кой колаж да сложиш.

Общи условия

Активация на акаунт