Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 226

• 61 125
  • 724
  •   1
Отговори
# 105

Уж щях  да лягам,но след толкова хубост може ли човек да заспи

# 106

Позволих си още една промяна на снимката, която най-много ми хареса от днешните... Така, струва ми се, вече има сюжет. Simple Smile

# 107
Момичета ,разгледах снимките.
Никога ,няма да си позволя ,да правя коментар на филм от няколко снимки или клип.
Не допускате ли ,че това са снимки ,направени от някой фен по време на почивка .

# 108
  • Пловдив

Позволих си още една промяна на снимката, която най-много ми хареса от днешните... Така, струва ми се, вече има сюжет. Simple Smile

Страхотен поглед има Енгин/Текин. Ами като вземе да рисува - не ми се мисли. Но филм, каквото реши режисьора - това ще видим. Убедена съм, че Енгин ще ни омагьоса за пореден път.
...................
Дочи, ние коментираме и се радваме на снимките. Може проблема да се окаже в Ейлюл, а Текин да е взел правилното решение. Подсказките са нарочно за това - да има изненада. А режисьорът е майстор на изненадите. Но ще видим и разберем когато му дойде времето, кой кой е и в кого ще е проблема.

# 109

Аз си избрах този - погледът му е убиец, непознато досега излъчване...

# 110
Никога ,няма да си позволя ,да правя коментар на филм от няколко снимки или клип.
Не допускате ли ,че това са снимки ,направени от някой фен по време на почивка .

О, мисля, че не са фенски, щом са поредица от "Хюриет".  Предполагам, че някой от техните репортери ги е направил за вестника с официално разрешение от продуцентската къща. А за сюжета и характерите на героите всеки може да си коментира както му харесва. Simple Smile Истината ще стане ясна едва когато видим филма. Simple Smile   bouquet

# 111

Аз си избрах този - погледът му е убиец, непознато досега излъчване...

Така е. Нищо, което е правил Енгин до сега, не може да бъде приложено към Текин в този кадър.  Hug Но аз ще запазя усещанията и предположенията си за характерите на героите и взаимоотношенията им за себе си. Достатъчно коментирах сутринта. Simple Smile Поживем - увидим. Simple Smile

# 112
  • Пловдив

Абсолютно вероятно. Снимките са сложени първо във вестник "Хюриет". Рано е за всякакви заключения. Остава както обичам да казвам - насладата от хубавите снимки.

# 113
  • NICE,FRANCE

О, мисля, че не са фенски, щом са поредица от "Хюриет".  Предполагам, че някой от техните репортери ги е направил за вестника с официално разрешение от продуцентската къща. А за сюжета и характерите на героите всеки може да си коментира както му харесва. Simple Smile Истината ще стане ясна едва когато видим филма. Simple Smile   bouquet
(Х)Именно!!! newsm10  bouquet
 Joy

# 114
  • Пловдив

О, мисля, че не са фенски, щом са поредица от "Хюриет".  Предполагам, че някой от техните репортери ги е направил за вестника с официално разрешение от продуцентската къща. А за сюжета и характерите на героите всеки може да си коментира както му харесва. Simple Smile Истината ще стане ясна едва когато видим филма. Simple Smile   bouquet
(Х)Именно!!! newsm10  bouquet
 Joy

Може фен да ги е продал....на вестника. Що пък да не може. И това е вероятност. Важното е, че има снимки.

# 115

Важното е, че момчето вече е влязло в образ и работи. На мен това ми стига.
Подсказките говорят, че сюжетът няма да е банален.
Е, дразня се, когато някой търси своята представа за Енгин в новото му превъплъщение,
но може би това е нормално ...

# 116
Косата му е изгоряла от слънцето и вятъра и като че ли, като малко дете, сам си е подстригвал бетона.
Ако си по-наблюдателна ще видиш, че човека има лента на челото и ефекта с бретона идва оттам, и косата му изобщо не е изгоряла, но напротив -  блести. Ето качествена снимка - https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1175425_1 … 5_177574877_n.jpg

# 117
Може фен да ги е продал....на вестника. Що пък да не може. И това е вероятност. Важното е, че има снимки.

Може. Simple Smile Впрочем, тениската на Текин цялата е в петна от боя... това - за тези, които искат да видят художника у него. Simple Smile)

# 118
Извинете,правя само предположения.
Аз се радвам не по малко от вас на снимките.
Чудя се ,как от няколко снимки се разбра ,че -няма химия,чар,мъжественост и т.н
Стайлинга актьора ли го определя?
Искам да кажа,хайде да се радваме на малкото информация и снимки ,които имаме,критиките -след премиерата.

# 119
Извинете,правя само предположения.
Аз се радвам не по малко от вас на снимките.
Чудя се ,как от няколко снимки се разбра ,че -няма химия,чар,мъжественост и т.н
Стайлинга актьора ли го определя?
Искам да кажа,хайде да се радваме на малкото информация и снимки ,които имаме,критиките -след премиерата.

newsm12 Нищо, де... след дългото чакане нямаме търпение да обсъждаме новите снимки и да правим предположения. newsm53 Аз правя следващото такова - пак в колажче. Simple Smile Всеки си има предпочитания... Simple Smile

Ето и следващото ми сюжетно предположение. Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 00:15 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт