Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Да се отчета и аз, от вчера започнах стимулация с менопур 225 + 150 единици, нямам представа това много ли е или малко, а иначе добре, че живея на една крачка от клиниката, та ходя там да ми слагат всички инжекции.
Бая е! Стискам палци за бебе на финала Peace Peace

# 391
  • София
може и повече  Mr. Green

# 392
Момичета-кокичета,здравейте.На 27.09 съм на хистеро при Перси.Ако има някоя от вас за операцийка,сигурно ще се засечем в стаичката за изчакване.Ще ми е приятно да се запознаем лично.Успех и стискам палци.

# 393
  • София
тая жена ще си забрави фамилията скоро, защо всички и викате Перси  newsm78

# 394
  • гр. София
Ами те и в клиниката така ѝ казват.  Peace

# 395
За мен е много земен и народен човек и това "Перси" е моето галено име за нея.Нищо лошо,напротив с много топли чувства и уважение,а и  да разчупим малко официалностите.

# 396
За мен е много земен и народен човек и това "Перси" е моето галено име за нея.Нищо лошо,напротив с много топли чувства и уважение,а и  да разчупим малко официалностите.  bouquet

# 397
  • София
Да се отчета и аз, от вчера започнах стимулация с менопур 225 + 150 единици, нямам представа това много ли е или малко, а иначе добре, че живея на една крачка от клиниката, та ходя там да ми слагат всички инжекции.
Бая е! Стискам палци за бебе на финала Peace Peace
Е ти сега ме стресна  Cry, хич не исках силна стимулация, а иначе благодаря за стиснатите палци   bouquet

# 398
  • Sofia
maka, и аз започнах вчера с 375 единици менопур. Наистина е бая, но явно при ИЯР се налага по силна стимулация. Дано поне има ефект.

# 399
  • Перник
Здравейте и от мен, днес записах час за лапарото и хистерото - 02.10. За момента уж съм спокойна, ама като наближи още малко май ще се разтреперя сериозно. Някоя от вас да има планирани манипулации за 1-2 октомври?

# 400
Така здравейте пак girlz ... а какво ще кажете за опити за бебе след ЦС? LH вече ми се повиши, а вчера имах цветна снимка ... дали е рисковано?

# 401
  • София
а с лекарите изобщо ли не си говориш  newsm78

# 402
Това беше много нежно заядлив коментар, хареса ми. Simple Smile
Говоря си, но много често лекарите дават противоречими мнения за едно и също нещо. Нормално е да се чудя къде е истината в крайна сметка според мен. Simple Smile
Приеми, че някои хора сме се напатили от лекари и вече не им хващаме пълна вяра. Ако ти не си се напатила - мога само да те поздравя.

# 403
  • София
ами ако лекарите кажат може, пък тук някой спомене не може, на кой ще повярваш  Mr. Green

# 404
Извинявам се, че нахлувам в темата без да съм пациент на клиниката, ама то е заради въпроса на САБ  Grinning
Бамба, то дори да не си говориш с лекарите, самият факт, че цветната снимка предполага рентгеново облъчване на таза и инжектиране на контраст в матката и тръбите, би трябвало да води до логичния извод- НЕ!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт