Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 028
  • 740
  •   1
Отговори
# 525

kriss_and, на мен същото ми казаха - на 10ти ден от цикъла да си запиша час. Ама не зная какво ще ми правят, бях още замаяна и не питах. А и няколко дни след като ми спря, прокървих отново и май е цикъл. Ама мисля да изчакам, хич не се чувствам готова за нови екшъни.

На мен това ми го казаха след втората промивка. Ти ще правиш ли промивки? Да не са имали това предвид? Аз ще отида пък каквото тогава.

# 526
На мен не са ми казвали да ходя за промивки. Предположих, че  Персенска ме вика за проследяване за биопсия, щом е на 10-ти ден.
Хистероскопията ми беше диагностична, но са махнали някаква тъкан, та я минаха оперативна.
Пиши, моля те, след като идеш на 10-ти ден  Hug
Аз този цикъл го прескачам.

# 527
Здравейте момичета Simple Smile.В петък мина моята пункция,извадиха само  3 яйчица.Малко се разочаровах,очаквах повече,висок естрадиол 7 фоликула нооооооооооо.......Важното е,че и 3те се оплодиха и за сега се делят правилно.Утре ще кажат кога е ще е трансфера.Аз мисля,че ще е утре (на 3ти ден) не ми се вярва като са само трички да ги чакат до 5ти ден .Но те си знаят работата аз мога само да се моля всичко да е наред и тези три мъничета да са моето чудо.

# 528
Songi, 3 Я си е супер, още повече, че всичките са оплодени и се делят правилно !
Стискам ти палци и дано скоро се похвалиш с положителен тест !

# 529
Мерси Евита ,дай боже!

# 530
Здравейте и от мен. Имам въпросче и ще се радвам ако може някой да ми помогне. След 2 инсеминации / неуспешни/; 3 биопсии и 2 PBMC, получих съобщение от доктора че лекарството не действа и ще трябва да се приложи друго - дали имате представа какво е това "друго " лекарство. Другото ми объркване е относно разминаването между Шефкетова  и Стаменов относно последващата процедура. Според Шефкетова трябва да изберем ин витро, а според Стаменов отново инсеминация нямало смисъл да бързаме . Моля за съвет  newsm78.

# 531
  • гр. София
Здравейте момичета, във вторника като бях на преглед Персенска ми написа на едно листче какво да изследвам. Бях изгубила бележката и по спомен в четвъртък изследвах хормоните на ЩЗ. Сега намерих листчето и освен тези хормони пише да изследвам и PRL. Някой може ли да ми каже какво е това и дали е проблем да го пусна самостоятелно от другите утре?

# 532
Шоко, вероятно е пролактин, няма да е проблем да го пуснеш.

# 533
  • Варна
Давам отчет след днешната пункция - 9 яйца налични!  bowuu
Сега да видим как ще се делят...

# 534
Браво Кали! Хубави ембриончета ти пожелавам   bouquet

# 535
  • София
Давам отчет след днешната пункция - 9 яйца налични!  bowuu
Сега да видим как ще се делят...
Страхотна бройка, Praynigсега и да се оплодят и после EFP  Hug

# 536
Браво Кали тод. Стискам палци за успешен финал.lilliadj  при мен РМВС също не подейства и преди следващата биопсия правихме две промивки но с какво си нямам и представа важното е,че след тях биопсията ми (5 та по ред)  беше ок.Пожелавам ти успех!

# 537
Здравейте пак Simple Smile Благодаря за успокоението!Още по-нахъсана съм!Е,малко странни са всички покрай мен,които ме отричат,защото сигурно щяло да стане нещо,било опасно и т.н. но дори и да има такава възможност...имам си едно детенце,а и някой друг ще усети какво е да е майка!Пожелавам ви скоро да сте в други теми,където да се оплаквате от други драми - какви шишета,какво легло и памперси...а после от безсънни нощи на гладни бебоци и белички от мъници!
 Hug

# 538
Йоана, поклон за жеста, който правиш Hug Ще донесеш щастие и в други домове!

# 539
Здравейте, момичета! Към края на седмицата /най-вероятно/, ще трябва да започнем стимулация. Искам да Ви питам, трябва ли да се обадя на първия ден от цикъла и да си записвам час за втория ден за започването на стимулацията? И как протича стимулацията - там ли правят инжекциите, дават ги за вкъщи и се ходи на определено време за изследвания ли???...
Хотелската част дали е готова и може ли да се ползва през дните на стимулацията от живеещите по-далече?

Общи условия

Активация на акаунт