Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Момичета, на 10 този месец ми беше хистероскопията при д-р Персенска. Нямах почти никакво зацапване. От днес обаче ... Започна едно кафеникаво зацапване. На някого случвало ли му се е?
Май ти идва МЦ до седмица, нищо особено.
Аз тихичко да се похваля от оперативната хистероскопия. Преди нея имах постоянно зацапване - след цикъл, преди цикъл даже с болка, а то било от полипи. Като знам от колко време ми беше този проблем (години), кой знае от кога съм си ги носила тези малки полипи - бяха на място, което не се вижда на ехограф; само малко кръв след гин прегледи. Като ги махнаха при хистероскопията, цикълът стана по часовник newsm44

desisue, ти си герой Hug

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 00:48 от mammita2012

# 512
Момичета, на 10 този месец ми беше хистероскопията при д-р Персенска. Нямах почти никакво зацапване. От днес обаче ... Започна едно кафеникаво зацапване. На някого случвало ли му се е?
Аз тихичко да се похваля от оперативната хистероскопия. Преди нея имах постоянно зацапване - след цикъл, преди цикъл даже с болка, а то било от полипи. Като знам от колко време ми беше този проблем (години), кой знае от кога съм си ги носила тези малки полипи - бяха на място, което не се вижда на ехограф; само малко кръв след гин прегледи. Като ги махнаха при хистероскопията, цикълът стана по часовник newsm44

desisue, ти си герой Hug
Аз след хистерото бях с постоянни зацапвания и болки.Имах 2 промивки и 7 дена бях на АБ.Чак на 36 ден ми дойде цикъл който беше много оскъден и за много кратко.Записах за 7 ден час пак за промивка,така ми каза док.Сега в понеделник като отида ще разбера дали е било цикъл защото малко ме претиснява.Другото което ме притеснява док.Персенска ми назначи Листериоза,Цитомегаловирос и Вирус на Ебщайн заради занишени B cells и завишени Suppresor/cytotoxitT cells.Ако има подобни случай нека изкажат мнение Praynig

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 06:59 от dragolova

# 513
  • София
desisue, Оказа се,че моите проблеми са много сходни с твоите Hug Hug Hug
Аз прокървих в 6 г.с. ,но при мен причината е рехавост в матката,и аз лежах в болница,заради обилен кръвоизлив и кървенето продължи допреди 4 дни,3 дни почивка и вчера отново зацапах положението.Това са най-стресиращите дни в живота ми.В 9 г.с. вливах Имуновенин, заради леко повишени НК и Т клетки.Фраксипарина ми го спряха още когато направих първия кръвоизлив и казаха да не го поставям до ФМ,когато ще се реши как да продължим.Не са ми давали Л аргинин или нещо заместващо Фраксито.
Кураж,мила,и много,ама много сила,за да се справим с положението Peace Аз вярвам,че Бог пази нашите бебчета Hug

# 514
  • В полите на Пирин планина
jul  Hug    desiseue Hug кураж милички мислете позитивно и не забравяйте че надеждата никога не умира  Hug Hug Hug Hug Hug

# 515
Момичета, при откриването на клиниката се говореше, че ще има специални част към нея със стаи, в които да могат да отсядат пациенти от други градове. В сайта не можах да намеря такава информация. Скоро ми предстои ходене до там и предполагам стимулации и се чудех дали може да се разчита на престой там и каква е цената за нощувка.

# 516
Звънни на регистратурата и питай за най-сигурно. Аз последният път като ги питах ми казаха, че още не са готови.
Джул, Деси Praynig Дано гушкате здрави дечица по термин Hug

# 517
  • В полите на Пирин планина
Мисля че още нямат такива стаи  но в близост до клиниката са хотел Симон и хостел Таити с цени 50 -60 лв за нощувка  .

# 518
  • Варна
Стаите са в процес на довършителни дейности - вероятно до месец щели да бъдат готови. За цени нищо не се знае още...
В хотел Таити ми обявиха цена 30лв. на нощувка, а за Симон не съм чувала.
Има един Хостел Елена, ойто е още по-близо до клиниката и цената е пак около 30лв., а ако си сама и нямаш нищо против да настанят някое момиче при теб - 20лв. Стаите са доста прилични и чистички - ходих да видя лично...

# 519
А Хотел и ХоСтел Таити едно и също нещо ли са?

# 520
  • Варна
А Хотел и ХоСтел Таити едно и също нещо ли са?
Предполагам...
До колкото знам, разликата между хотел и хостел е, че в хотелите обикновено има ресторанти, барове или рум-сървиз, докато хостелите са оборудвани с кухни, които можеш да ползваш и да си готвиш  сам!

# 521
  • София
jul_j , благодар за отговора  Hug. Вярно имаме доста общо . Гледам, че дори сме гре -долу в една и съща седмица.  Сега се връщам от д-р Стаменов, успях да нахълтам под лошите погледи на доста жени, защото ги прередих , но нямаше как. Решението е бием през ден Фраксипарин 0,3, ако изкървя много му звъня и ще го спрем. Дано не се засили течението за сега е тъмно кафяво, преди малко го бих и сега лежа и се моля. Кураж и на теб и стискам палци.  Hug Hug Hug
djass , mammita2012 , tan4eto_71 , white duck , благодаря момичета  Heart Eyes.
buttinsky , първият път когато лежах в болницата имаше едно момиче след трансфер, което беше заело една от стаите в отделението на 3-ти етаж в патология, но си плащаше като пацинетите по 70 лева на ден.

# 522
  • София
jul_j , благодар за отговора  Hug. Вярно имаме доста общо . Гледам, че дори сме гре -долу в една и съща седмица.  Сега се връщам от д-р Стаменов, успях да нахълтам под лошите погледи на доста жени, защото ги прередих , но нямаше как. Решението е бием през ден Фраксипарин 0,3, ако изкървя много му звъня и ще го спрем. Дано не се засили течението за сега е тъмно кафяво, преди малко го бих и сега лежа и се моля. Кураж и на теб и стискам палци.  Hug Hug Hug
djass , mammita2012 , tan4eto_71 , white duck , благодаря момичета  Heart Eyes.
buttinsky , първият път когато лежах в болницата имаше едно момиче след трансфер, което беше заело една от стаите в отделението на 3-ти етаж в патология, но си плащаше като пацинетите по 70 лева на ден.
desisue ,  jul_j почивайте си момичета, дано това са ви последните лоши и трудни моменти през бременността. От сърце ви желая да родите сладки, живи и здрави бебоци. Успех момичета Praynig

# 523

desisue, ти си герой Hug
Аз след хистерото бях с постоянни зацапвания и болки.Имах 2 промивки и 7 дена бях на АБ.Чак на 36 ден ми дойде цикъл който беше много оскъден и за много кратко.Записах за 7 ден час пак за промивка,така ми каза док.Сега в понеделник като отида ще разбера дали е било цикъл защото малко ме претиснява.Другото което ме притеснява док.Персенска ми назначи Листериоза,Цитомегаловирос и Вирус на Ебщайн заради занишени B cells и завишени Suppresor/cytotoxitT cells.Ако има подобни случай нека изкажат мнение Praynig
На мен ми казаха да запиша час за 10 ден заради лигавицата. Така и ще направя, за да разбера какво става.

# 524

kriss_and, на мен същото ми казаха - на 10ти ден от цикъла да си запиша час. Ама не зная какво ще ми правят, бях още замаяна и не питах. А и няколко дни след като ми спря, прокървих отново и май е цикъл. Ама мисля да изчакам, хич не се чувствам готова за нови екшъни.

Общи условия

Активация на акаунт