Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 970
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Кажете ми като съм утре да ми слагат РВМС да слагам ли утрогестан сутринта или да го пия? newsm78

# 151
oskamimi ако не стартираш по дълъг протокол, не виждам смисъл да ходиш на 13 ден, стига да нямаш допълнителни изследвания да правиш. Стимулация се стартира на 2-3 ден.
Лилка ако са ти изписали утрогестан, то той се слага вагинално.

# 152
  • София
Кажете ми като съм утре да ми слагат РВМС да слагам ли утрогестан сутринта или да го пия? newsm78

здравей, аз когато ми слагаха PBMC  си слагах утрогестана вагинално, не съм го пила и нищо не са ми казали че е проблем. Лекарката си прави промивка .

# 153
oskamimi ако не стартираш по дълъг протокол, не виждам смисъл да ходиш на 13 ден, стига да нямаш допълнителни изследвания да правиш. Стимулация се стартира на 2-3 ден.
Лилка ако са ти изписали утрогестан, то той се слага вагинално.

ами аз съм без стимулация-инвитро на естествен цикъл, та затова тая надежда, че може и да хванем момента, а пък и ще подготвяме документи по фонда, все ще свърша някаква работа, надявам се:))

# 154
Здравейте!Първо да си пожелаем успех,стискам палци на всички момичета.Аз минах лапаро и хистеро-оперативни,при Д-р Перси.Сега около 28.09 още една хистеро.На 11.09 си взех и заповедта.Първи опит ще ми е.Малко съм големичка ,ама  док каза-ще те бъде.А пък и аз й вярвам.Ами накратко това е за мен.Кураж и гушване от мен и всяка да изживее своя чуден ден с малкото чудо.

# 155
  • Варна
Кали, по-добре им звънни. Не вярвам д-р Стаменов да поеме всички пациенти. Най-вероятно ще те отложат за другия месец. На теб цикълът ти винаги ли е по часовник?

Звъннах им вече - нищо не можели да ми кажат, докато д-р Шефкетова не се върне другата седмица и не решат заедно какво ще правят. Sad
Писна ми вече, първо ми се наложи 3 месеца отлагане по лични причина, после тя излезе отпуск, сега пък Конгрес...

# 156
Кали, по-добре им звънни. Не вярвам д-р Стаменов да поеме всички пациенти. Най-вероятно ще те отложат за другия месец. На теб цикълът ти винаги ли е по часовник?

Звъннах им вече - нищо не можели да ми кажат, докато д-р Шефкетова не се върне другата седмица и не решат заедно какво ще правят. Sad
Писна ми вече, първо ми се наложи 3 месеца отлагане по лични причина, после тя излезе отпуск, сега пък Конгрес...
О мила, колко още има да ти писва, въоръжи се с търпение. Ние нищо не можем да направим!

# 157
  • Варна

О мила, колко още има да ти писва, въоръжи се с търпение. Ние нищо не можем да направим!

Да, знам...  Sad
Но биологичния часовник си тиктака. Не съм първа младост и всяко забавяне ми е от значение. А заповедта ми е излязла още началото на март!
Просто си мрънкам...  Confused

# 158
Кали, и аз бях така- първо празен фоликул, после отмених пункцията, защото стойностите на естрадиола не ми харесаха и ме достраша, след това тъкмо да започваме и се оказа, че всички лекари и ембриолози заминават на конгрес в Лондон......но се въоръжих с търпение и на следващия месец се случи най-голямото чудо. Така, че може да е на късмет. Не се притеснявай. И аз съм 30+

# 159
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!Първо да си пожелаем успех,стискам палци на всички момичета.Аз минах лапаро и хистеро-оперативни,при Д-р Перси.Сега около 28.09 още една хистеро.На 11.09 си взех и заповедта.Първи опит ще ми е.Малко съм големичка ,ама  док каза-ще те бъде.А пък и аз й вярвам.Ами накратко това е за мен.Кураж и гушване от мен и всяка да изживее своя чуден ден с малкото чудо.

Здравей, мисля че не сме чак толкова големички Grinning най важното е по-бързичко да ни се случат нещата newsm10 newsm10 newsm10 успех на всички.

# 160
Еми момичета какво да ви кажа, от 30 годишна тръгнах по доктори. Сега ще стана 34, направо все едно всичко и против мен. Колкото по бързам, толкова по не вървят нещата!!!

# 161
  • София
... Колкото по бързам, толкова по не вървят нещата!!!
и аз това установих, с месец два нищо не се решава  Rolling Eyes

# 162
  • София
Еми момичета какво да ви кажа, от 30 годишна тръгнах по доктори. Сега ще стана 34, направо все едно всичко и против мен. Колкото по бързам, толкова по не вървят нещата!!!

djass   успоки се и имай повече доверие на лекарите.
Аз също така се притеснявах , че времето лети. Не помня вече кога тъгнах по лекари. Сега съм на 34 години и честно казано се бях отчаяла вече че нещо ще стане и  карах ей така по течението и някакво странно течеие ме хвана, та сега се надявам че около рождения ми ден като стаа на 35 ще родя до година.
Успокойте се и вярвайте че ще стане, защото ще стане Simple Smile .   Лекарите в Надежда дават всичко от себе си за  да имаме деца. Hug

# 163
  • Варна
...Сега съм на 34 години...

Ееех, guerry, djass, вашите 34 отдавна са минало за мен... Ама няма значение де, просто ме хваща яд и си мрънкам. Аз имам безпрекословна вяра в моя лекар, но май вече им станаха доста пациентите и това рефлектира върху качеството на работа... newsm78

# 164
  • София
Kali_tod , a aз съм на 40г. , но едва ли има някакво значение  Rolling Eyes
и точно на 34 бързах, бързах и настоявах и се ядосвах защо заради конгреси и незнам си какво се бавим.
не си хаби нервите за такива работи, но си помрънквай де, поне се разтоварва човек  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт