Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Правиха ми я в четвъртък.

# 316
  • гр. София
Може и да е готова. Обади се да питаш на регистратурата и ако ти кажат, че е готова си прати SMS.

# 317
Синя фея, обаждаш се на спешния за резултат от теста

# 318
Благодаря Шоколадче   bouquet.

# 319
  • гр. София
Моля, дано да не съм те подвела, не съм сигурна дали точно така се практикува, но не пречи да опиташ. Аз още не съм минала биопсията.   bouquet

# 320
За биопсия 4-5 дни след нея се праща смс за резултат. На мен също не ми отговориха на няколко смс-а и затова накрая се обадих по тел. Вечерта към 10.30 док ми се обади, за да каже, че е добра.

# 321
  • В полите на Пирин планина
Недей да си отписваш опита на 3-тия ден.Има време яйчниците да заработят както трябва,спокойно,има случаи в които си наваксват с фоликулите и то в последните дни.При първия ми опит бях със същите медикаменти.Късмет ти желая,ще успееш. 

Благодаря много Simple Smile дано да е така , че вчера доктора като каза  "това не ми харесва" и се отчаях.
Успех на всички

# 322
И аз вчера бях на преглед док.каза ,че добре вървя в дясно 3х5мм и 1-7мм и в ляво...така и неразбрах май 4х5мм но каза,че е доволен.Дай боже и да са качествени.Момичета от този Менопур 4  ден не  съм ходила до WC то Sick много неприятно,пробвах с мляко,сушени плодове ,топла вода и нищо.Дайте съвет Confused

# 323
На мен Менопурът не ми е действал така, въпреки че съм склонна към запек. Пробвай грозде, 1 с.л. суров сусам или смляно ленено семе.

# 324
Мерси Моме,имам ленено семе ще опитам.Всичко хорманално така ми дейтсва,ужас направо.

# 325
  • София
Мерси Моме,имам ленено семе ще опитам.Всичко хорманално така ми дейтсва,ужас направо.
ако не стане така, си купи дуфалак или ева кю.

# 326
Мерси ivankaka на там отиват нещата.......

# 327
пробвах с мляко,сушени плодове ,топла вода и нищо.Дайте съвет Confused
Вечер поне 2 кивита.
Чай 'Сание' от аптеката (1 пакетче) с мед е достатъчно. Ефектът е до 8 часа.

# 328
  • София
И аз вчера бях на преглед док.каза ,че добре вървя в дясно 3х5мм и 1-7мм и в ляво...така и неразбрах май 4х5мм но каза,че е доволен.Дай боже и да са качествени.Момичета от този Менопур 4  ден не  съм ходила до WC то Sick много неприятно,пробвах с мляко,сушени плодове ,топла вода и нищо.Дайте съвет Confused

Когато се запичаш от лекарства обичайните разхлабващи храни рядко помагат,мен ме спасява Лактулоза.Дано скоро намериш своето "лекарство" и дискомфорта бързо отмине Peace

Момичета ПКК нали не трябва да е на гладно и жадно?

# 329
  • София
Момичета ПКК нали не трябва да е на гладно и жадно?
аз откакто съм в Надежда, никога не съм я пускала на гладно и жадно.
Преди в Щерев ме караха да е на гладно и жадно, заради СЕУ, което в Надежда не изследват.
Аз обаче не слушах и си ходех подобаващо наядена и пила кафе и затова ми пускаха всички изследвания, освен СУЕ. Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт