Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 37 885
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Някой питаше по-напред... Аз започнах стимулация сега в събота на 3-ти ден от цикъла. Утре съм на преглед пак. По 300 единици Гонал слагах трита дена...

# 376
О, забравих да напиша, че мъжкото тяло успя и да се скара със Силвия, тъй като подготвяхме документи по фонда:)
Laughing Laughingразбирам го Laughing
Ако я е чакал 2часа, за да му обърне внимание Mr. Green
И при мен се очертава подобна ситуация! Просто не знам как да й се обясни, че се налага да има по-подходящо поведение newsm78

# 377
да се отчета и аз днес ми е 28 ден от цикъла и 9 ден след блокиращата инжекция и ми дойде като по часовник. Така сега на 02.10.2013 както ми каза Персенска да си запиша час за започване за стимулация по дълъг протокол е 9 ден - не е късно, нали?!

# 378
  • София
О, забравих да напиша, че мъжкото тяло успя и да се скара със Силвия, тъй като подготвяхме документи по фонда:)
Laughing Laughingразбирам го Laughing
Ако я е чакал 2часа, за да му обърне внимание Mr. Green
И при мен се очертава подобна ситуация! Просто не знам как да й се обясни, че се налага да има по-подходящо поведение newsm78
ами след като се развиках мощно на рецепцията, беше долетяла след 5 минути. Mr. Green Mr. Green
Явно това е подхода Mr. Green

# 379
  • гр. София
Ама защо се чака толкова за таз велика Силвия?  newsm78
Извинявайте за малумния въпрос, но досега не ми се е налагало да ѝ ползвам услугите.  #Crazy

# 380
  • София
Извинявайте за малумния въпрос, но досега не ми се е налагало да ѝ ползвам услугите.  #Crazy
щото май само тя се занимава с фонда  newsm78
и е малко особена, да не каж амного.
с нея се налага човек да не е любезен и търпелив, друго решение няма.

# 381
  • София
щото май само тя се занимава с фонда  newsm78
не е само тя, има и помощничка- Вера, която разбрах, че е много любезна и стриктна. Peace

# 382
  • Sofia
Здравейте момичета, искам да попитам някой от вас да е била стимулирана с менопур и фемара и как са реагирали? Притесняват ме тези хапчета фемара, в упътването никъде не пише че се използват за стимулация, а за лечение при рак на гърдата. Ще съм много благодарна, ако може да ми дадете някаква информация по въпроса

# 383
  • Sofia
PetraDi, аз съм била на стимулация с аримидекс и меногон. На аримидекса в листовката пишеше същото - че се използва за лечение на рак на гърдата. Не се притеснявай, лекарите си знаят работата. Много често едно лекарство има повече от едно приложение, особено пък при рака на гърдата, който е хормонозависим. И при бременност ще ти изпишат лекарства, в чиито листовки пише, че са забранени за бременни, така че не го мисли изобщо. Много момичета са били на стимулация с фемара.

# 384
  • София
Притесняват ме тези хапчета фемара, в упътването никъде не пише че се използват за стимулация, а за лечение при рак на гърдата. Ще съм много благодарна, ако може да ми дадете някаква информация по въпроса
Просто спри да четеше листовките и ще бъдеш много по-спокойна Peace

# 385
ПетраДи, аз бях точно с тази стимулация, и аз се притесних като им прочетох листовките, защото съм оперирана от ендометриоза, но в крайна сметка докторът знае какво изписва  Peace Реагирах добре, даже малко ми вдигнаха дозата към края.

# 386
  • Sofia
Благодаря ви момичета. Наистина май най- добрият вариант е да спра да чета листовките и да се доверя на лекаря. Simple Smile

# 387
  • Варна
Това за Силвия е абсолютно вярно - днес едни хора пак се възмущаваха от нея...
Не че аз не чаках два часа и половина, за да ми дадат следващите дози за стимулацията, ама поне после са любезни...
Днес ми дадоха още едно лекарство, което вече не е с писалка, а със спринцовка и мисля, че няма да се справя сама...  newsm78 А как ми свидят 7 лв. за да ми я сложат в близкото ДКЦ...

# 388
  • София
Това за Силвия е абсолютно вярно - днес едни хора пак се възмущаваха от нея...
Не че аз не чаках два часа и половина, за да ми дадат следващите дози за стимулацията, ама поне после са любезни...
да де, ама едно е да чакаш лекаря, едно е да чакаш Силвия, защото се прави на интересна Close
Следващия път влез на преглед с готовите хормони и веднага ще ти назначат дозите, без да се налага да чакаш Peace
А как ми свидят 7 лв. за да ми я сложат в близкото ДКЦ...
на мен ми взимат 2 лв. в ДКЦ-то  Peace

# 389
  • София
Да се отчета и аз, от вчера започнах стимулация с менопур 225 + 150 единици, нямам представа това много ли е или малко, а относно поставянето на инжекции, добре, че съм на една крачка от клиниката та ходя там.

Общи условия

Активация на акаунт