Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 36 999
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
На мен ми звъннаха...  newsm44
Децата много слушат -  6 оплодени от ИКСИ и 1 от класичко Инвитро... Утре пак ще се обадят, да кажат как се делят.  bowuu

# 571
Браво Кали!Дано всички станат перфектни ембриончета!И на мен се обадиха и трите са добре и днес в 17.00 съм на трансфер.Стискайте  ми палчета  Praynig

# 572
  • Варна
Браво Кали!Дано всички станат перфектни ембриончета!И на мен се обадиха и трите са добре и днес в 17.00 съм на трансфер.Стискайте  ми палчета  Praynig

newsm17 newsm17 newsm17 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 573
сонги - нали ти обясниха - отиваш с бутилчица вода и започваш да я пиеш в 17:00, не по-рано, защото ще има чакане и ще ти се пръсне мехурът докато ти дойде редът. Стискам палци  Peace

# 574

Сонги, следя те изкъсо!  Wink
Прибирай си бебоците на топло и чакам положителния тест след има няма две седмици  Peace

# 575
Мерси момичета HugМоме това с водата вече съм го осъвършенствала Simple SmileТова ми е 5ти трансфер,след като първите три щях да се пръсна и слагаха катетри,подлоги на четвъртият пих мъничко и то малко преди да ме качат и ми беше супер.Евита положителен ще е  ОБЕЩАВАМ  Simple Smileкрайно време е вече Simple Smile.

# 576
  • София
Мака може би така е по-добре HugТази сутрин ембриолозите ме забравиха................ще ми се пръсне сърчицето.

Да и аз съм на това мнение, жалко, че 1000 лв хвръкнаха на вятъра, ама какво да се прави, можеше и да е по-зле.
На теб ти пожелавам успешен трансфер    Praynig

# 577
Момичета, колко месеца важат изследванията за Хиф и Спин - три или шест?

# 578

# 579
  • гр. София
Мисля, че 6.  Peace

# 580
3

# 581
  • София

до колкото имам спомен са 3 месеца.

# 582
Три са, мъжът ми не успя да ги хване за 3-4 дни и трябваше да ги прави наново от единия до другия опит.

# 583
  • Sofia
вирусологията важи 3 месеца.
Maka, това е по добрият вариант отколкото да бяха продължили да те тъпчат с хормони, но все пак знае ли човек утре може да ни зарадваш с хубава новина и фоликулите да са тръгнали. Аз криво ляво го добутах до пункция, пък да видим какво ще излезе накрая.
Songi, пожелавам ти успешен трансфер днес и след две седмици много положителен резултат Praynig

# 584
  • Перник
Момичета, дойде и моя ред. Утре постъпвам, на 2-ри ми е лапарото. Стискайте палцивсичко да мине безпроблемно, че умирам от страх.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт