Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 36 988
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Това чак не ми се вижда реално.  Shocked Shocked Shocked
беше лятото,юли месец...ако мацката от регистратурата ме е метнала,аз лъжа вас Mr. Green

# 601
  • София
Това чак не ми се вижда реално.  Shocked Shocked Shocked
беше лятото,юли месец...ако мацката от регистратурата ме е метнала,аз лъжа вас Mr. Green
ааа, до края на август пускаха смс- и, поне за Д-р Стаменов. За Персенска незнам.

# 602
Тя Перси за нейния график е забранила Peace

# 603
Бът аз ще съм в клиниката, но съм на обяд. Пак ще си пишем до тогава, може да измислим нещо

# 604
  • В полите на Пирин планина
На мен ми звъннаха...  newsm44
Децата много слушат -  6 оплодени от ИКСИ и 1 от класичко Инвитро... Утре пак ще се обадят, да кажат как се делят.  bowuu

Браво Кали  дано децата да са все така послушни до заветните EFP  и после поне още 9 месеца Simple Smile

songi  и на теб ти пожелавам същото  стискам палци и на двете   fingerscrossed fingerscrossed това да са вашите бебчета Hug Hug

# 605
  • София
Момичета, относно sms- днес имах час за 17.30h. около 16.50h получих sms - че графикът на д-р Стаменов изостава с 90мин. ( sms получавам винаги) но отивам на регистратурата оказва се че съм номер 9 а в момента на преглед е 11. Притесних се момичето каза кажи на акушерката и да не се шашкаи. Проблеми нямах.

А сега моля ви ми кажете как минава биопсия на ендиометриума, ( нещо зловещо ми звучи) newsm78

# 606
  • София
На мен ми звъннаха...  newsm44
Децата много слушат -  6 оплодени от ИКСИ и 1 от класичко Инвитро... Утре пак ще се обадят, да кажат как се делят.  bowuu
Късмет момиче и след 9 месеца   ylinfant  ylinfant

# 607
Момичета, относно sms- днес имах час за 17.30h. около 16.50h получих sms - че графикът на д-р Стаменов изостава с 90мин. ( sms получавам винаги) но отивам на регистратурата оказва се че съм номер 9 а в момента на преглед е 11. Притесних се момичето каза кажи на акушерката и да не се шашкаи. Проблеми нямах.

А сега моля ви ми кажете как минава биопсия на ендиометриума, ( нещо зловещо ми звучи) newsm78
Все едно ти вземат материал  за цитонамазка...поне аз това усетих.Нищо страшно.Успех!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 23:52 от El_Vel

# 608

Здравей, биопсията не е кой знае колко болезнена. Болката е за секунди, а процедурата се прави в кабинета. Аз за собствено успокоение пия един аули преди процедурата и слагам свещички , но е самоициатива, защото много мразя болката.Резултатите излизат лед няколко дни. Дано всичко е наред.

# 609
  • Варна
Относно SMS-те... На 21-ви, като чаках за преглед при Стаменов, за първи и последен път получих такъв SMS, че закъснението било 50 мин. Чаках час и 50 мин. Докато съм чакала при Шефи, никога не са ми пращали SMS.
Мисля, че не може да им се вярва много-много...  Naughty

# 610
  • София
Относно SMS-те... На 21-ви, като чаках за преглед при Стаменов, за първи и последен път получих такъв SMS, че закъснението било 50 мин. Чаках час и 50 мин. Докато съм чакала при Шефи, никога не са ми пращали SMS.
Мисля, че не може да им се вярва много-много...  Naughty
"Чакане чакане колко да е чакане" #Crazy Mr. Green
Да мине всичко и да гушкаме едни живи и здрави бебоци, другото се забравя smile3541

# 611
  • Живее на Луната
Момичета, за НК клетки трябва ли да ходя сутрин на гладно или може и към обяд да отида? newsm78

# 612
  • гр. София
И аз имам питане - колко струва контрола на НК и Б клетки?  newsm78

# 613
  • София
Момичета, за НК клетки трябва ли да ходя сутрин на гладно или може и към обяд да отида? newsm78
А ти нямаш ли записан час за изследването при имунолозите? Знам, че изследването го правят до обяд, като на мен ми бяха казали да не е по-късно от 13.00 часа и че може да съм хапнала, но аз бях с предварително записан час.

# 614
  • София
А ти нямаш ли записан час за изследването при имунолозите? Знам, че изследването го правят до обяд, като на мен ми бяха казали да не е по-късно от 13.00 часа и че може да съм хапнала, но аз бях с предварително записан час.
На 16.09 пусках за първи път имунологични изследвания - с предварително записване на часове е много дълго ме разпитва Доц. Часът ми беше за 14.30h. Бях обядвала и сутринта изпих едно, две кафета Доц. каза че ако е на гладно незнам точно какво давало отклонения - не запомних добре.

Общи условия

Активация на акаунт