Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 36 980
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Живее на Луната
Това е контрола само, аз имунологични съм правила. Иначе не, нямам записан час.

# 616
  • София
Това е контрола само, аз имунологични съм правила. Иначе не, нямам записан час.
Аз правих съшо контрола на 25.09.2013г., но бях със записан час. Защо не звъннеш на телефона на д-р Балтаджиева, за да си сигурна и да не се разхождаш напразно.

# 617
  • Варна
Запази си час и използвай да питаш колко ще струва. Те те питат за името ти така или иначе и  виждат досието ти, докато говорят с теб.
Не е нужно да си гладна и да е рано сутрин...
Моите контролни струват 190 лв., но зависи какво ти пускат за контрола...

# 618
Здравейте, момичета. Имате ли представа колко струва контролата само на Т-клетки( Т- хелпери и Т- цитотоксични)?

# 619
И аз имам питане - колко струва контрола на НК и Б клетки?  newsm78
Миналия месец за същата контрола ми взеха 125лв

И аз имам въпросче утре съм за първа инжекция за стимилация по дълъг протокол и на листчето което ми даде Персенска пише че трябва да пусна изследване на Естрадиол. Та въпроса ми е преди да вляза при Персенска ли трябва да го пусна или след прегледа? И ако е преди прегледа за колко време излиза резултата?

# 620
Мимето,първо пускаш хормоните,след това на преглед.
Успех!

# 621
и аз съм като теб утре за първа инжекция след блокажа. Естрадиола трябва да го пуснем около 1час и половина преди часа ни при доктора(за толкова време стават готови резултатите от хормоните). на базата на тоя резултат ще започнем стимулацията.

# 622
Привет момичета ,след няколко дни ми предстои оперативна хистероскопия при д-р Персенска . Току що ми се обадиха да потвърдя и забравих да питам изследванията дали ще се включват(имам направление за хоспитализация от ЛЛ) .Ако някой е минал скоро по този път нека да сподели как преминава всичко. Praynig Док не ми е давала никакъв списък с изследванията които ще са необходими.

# 623
Изследванията си ги плащаш отделно..Мисля,че само операцията ти е по ЗК  Peace

# 624
Здравейте и от мен пак, много съм щастлива  Grinning Благодаря на момичетата, които са ми писали на лични, едва днес ги видях, но стана точно така както сте ми писали. Понеже не можах по никакъв начин да се свържа с клиниката, а сестра ми почти всяка седмица ходи до София, тя отиде да ми запише час. И уж само за един час отиде, който беше чак за 2-ри декември, но като са говорили по-подробно, че става въпрос за ин-витро и съм одобрена от фонда и заповедта ще излезе около март, веднага ми смениха часа за д-р Стаменов направо за март месец и сега и първото ми ин-витро ще ми бъде при него, а не чак второто както си мислех по-рано. Естествено много се надявам то да бъде първото и последното  Praynig

# 625
Момичета, може ли някой да ми напише на личния GSM-а на д-р Шефкетова. Чакам резултат от биопсия, която тя ми я прави преди две седмици. Записаха ме в някакъв списък, но никой не ми се е обадил и искам да й пратя SMS. Благодаря предварително.

# 626
Привет момичета ,след няколко дни ми предстои оперативна хистероскопия при д-р Персенска . Току що ми се обадиха да потвърдя и забравих да питам изследванията дали ще се включват(имам направление за хоспитализация от ЛЛ) .Ако някой е минал скоро по този път нека да сподели как преминава всичко. Praynig Док не ми е давала никакъв списък с изследванията които ще са необходими.

Аз на 10 този месец правих такава с направление. Изследванията не се плащат допълнително. Има доплащане от 330 лева, за което предполагам са ти казали и това е. В деня трябва да носиш само картонче с кръвна група. другото го правят там преди операцията. Успех!  bouquet

# 627
За НК клетки съм правила контрола,мисля,че 120 лева беше.Записах си час предварително,не трябва да е на гладно.
Относно пускането на Е в деня на първата инжекция,мен вчера ми обясниха в 1-ви кабинет,че хормона може да се пусне преди и след прегледа.И да мине прегледа без резултата не е фатално,чакаш си и док пак ще го погледне след това.И без това се чака за 1-ви кабинет, вчера за блокаж чаках 1 1/2 ч ,адски бавно беше. 
Имам въпрос,след лапаро съм,вчера махнахме конците,ама за пътви път погледнах в нас  Shocked малко се стреснах,няколко разреза са,тук-там ми е надуто,мазахте ли с някакъв мехлем.Каза без лепенки,да диша .Док ми каза,ако искам с йодосепт.

# 628
  • София
zvezda  моето лапаро беше преди 2 години и повече вече май. Имах 3 дупки. Казаха ми че няма нужда да се мажа с каквото и да е и най вече да не се мажа 2-3 месеца с разни мехлеми за белези. Като цяло ми казаха че няма смисъл да се мажа. Сега едва ми се забелязват белезите , няма смисъл найстина да се мажеш.
Това което бих те посъветвала е гледай да лежиш няколко дена. Аз не можах и веднага се юрнах да работя  деня след операцията и съответно се подух много,отекаха ми краката и не беше приятно.

# 629
  • София
Звезда, много по-добре е да ти е готов хормона като влезеш на преглед, за до може Д-ра веднага да ти назначи стимулацията и директно отиваш пред 1-ви кабинет, където не винаги има хора.
Повечето си чакат файла, а ти отиваш с готов файл и не губиш време. Peace

Общи условия

Активация на акаунт