Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 36 959
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Кали, стискам палци  Hug И при нас беше така - 2 върнахме и 2 замразихме.

# 661
  • гр. София
Колко време след лапароскопия може да се върна към "Кексенето"?  Embarassed  newsm78 newsm78 newsm78

# 662
  • София
Колко време след лапароскопия може да се върна към "Кексенето"?  Embarassed  newsm78 newsm78 newsm78
кексовете кой ви ги е забранил  newsm78

# 663
  • гр. София
Еми кексовете не са много препоръчителни, че се дебелее.  hahaha hahaha hahaha
Ама имах впредвид секса.  Hug

# 664
Еми кексовете не са много препоръчителни, че се дебелее.  hahaha hahaha hahaha
Ама имах впредвид секса.  Hug
и аз ще се наредя за отговор  Embarassed Embarassed Embarassed

# 665
  • София
Контрола на НК клетки кога е удачно да се пусне? При стартиране на опита по къс протокол късно ли е? Ако се наложат вливки кога се правят?

# 666
Не е късно - пускаш контрола, резултатът излиза на следващия ден, вливката трябва да се направи поне 7 дни преди трансфер, т.е. няколко дни преди пункцията. И аз така процедирах.

# 667
  • София
Агапурина спира ли се преди контролата?

# 668
# 669
  • София
  bouquet

Zvezda, ти прави ли контрола след агапурина, успя ли да ги смъкнеш още?

# 670
  bouquet

Аз правих контрола на нк клетките след като взимах агапурин 60 дни и от 21%  ги смъкнах на 15%

# 671
Момичета, докладвам и тук - днес видяхме сакче - 1 брой - щастие и страх едновременно... бяхме се нахилили с мъжа ми като зелки  Heart Eyes
Някой знае ли как се изчисляват г.с. при ин-витро?
Миличка честито сакче...От сега нататък само хубави новини......

# 672
  • гр. София
Момичета колко време се чака да ви се обади д-р Стаменов за резултат от биопсия, моята беше готова още на 23.09.13 но още нямам обаждане, а уж съм в списъка newsm78

# 673
  bouquet

Не съм още,ще се консултирам с имуноложката като отида за първата инжекция за опит.Ще станат точно 4 месеца тогава,и ако не съм ги свалила... ooooh! Пише ми да го пия до опит и аз се напъвам още.

# 674
Момичета колко време се чака да ви се обади д-р Стаменов за резултат от биопсия, моята беше готова още на 23.09.13 но още нямам обаждане, а уж съм в списъка newsm78

Здравей, трябва вече да е е обадил . Аз обикновено пиша смс и до 2/3 дни отговаря. Пиши и ти ,ако нямаш номера му ще ти го дам.

Общи условия

Активация на акаунт