Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 36 967
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, докладвам и тук - днес видяхме сакче - 1 брой - щастие и страх едновременно... бяхме се нахилили с мъжа ми като зелки  Heart Eyes
Някой знае ли как се изчисляват г.с. при ин-витро?

# 646
  • София
Момичета, докладвам и тук - днес видяхме сакче - 1 брой - щастие и страх едновременно... бяхме се нахилили с мъжа ми като зелки  Heart Eyes
Някой знае ли как се изчисляват г.с. при ин-витро?
от деня на пункцията връщаш 14 дни назад и това е 1 ден на мц, слагaш в някой калкулатор и готово.
или оттук, че най-лесно  Mr. Green
http://www.ivf.ca/duedate.php

# 647
Мерсаж, Бамби   bouquet

# 648
Момичета, докладвам и тук - днес видяхме сакче - 1 брой - щастие и страх едновременно... бяхме се нахилили с мъжа ми като зелки  Heart Eyes
Честито сакче Hugи успешен финал Praynig

# 649
Благодаря ви момичета  bouquet
Mometo, Честито! Simple Smile

# 650
  • София
Здравейте момичета, следващата седмица ми предстои цветна снимка. Интерсуваме дали ще ми кажат веднага състоянието на тръбите или трбва да запиша час за коментар? Thinking
Моята снимка ми я прави д-р Стаменов и я коментара на момента, ако няма кой да я коментира ще трябва да запишеш час. Успех  Hug
Mometo, честито сакче, ех че хубавооо   Heart Eyes.

# 651
  • В полите на Пирин планина
Моме честито сакче    bouquet

# 652
Моме честито,сега отпусни малко душицата  Hug

# 653
Привет момичета ,след няколко дни ми предстои оперативна хистероскопия при д-р Персенска . Току що ми се обадиха да потвърдя и забравих да питам изследванията дали ще се включват(имам направление за хоспитализация от ЛЛ) .Ако някой е минал скоро по този път нека да сподели как преминава всичко. Praynig Док не ми е давала никакъв списък с изследванията които ще са необходими.
На 27.09 беше моята оперативна хистеро.По ЗК бях и всичко ми излезе 330 лв,изследванията се правят там-гладна и жадна..Успех,няма нищо страшно.

# 654
Моме честито  Hug
Аз отдавна не съм писала, но сега ще ви  и изчета Grinning
След неуспешния опит е ясно едно-следващия път единствено къс протокол, не е ясно защо не са се получили нещата- и трите ми ембриончета били ок, ама нейсе-нестана. Не се знае и защо съм реагирала така слабо на стимулацията, но не може да каже и че съм с ИЯР. Д-р предложи ако искаме да пробваме след Нова година инвитро на ЕЦ, но незнам дали ще имам финикийци за него
Успях да подам документи за втори опит и като знам как вървят с графика март или април може и да си взема новата заповед и с нови сили да продължа.

# 655
  • гр. София
Някой днес да е в клиниката около 13:30 да си релаксираме заедно пред кабинетите?  newsm78

# 656
Някой днес да е в клиниката около 13:30 да си релаксираме заедно пред кабинетите?  newsm78
аз в момента съм в клиниката и мога да кажа че Персенска сега започна с 1 и 30 закъснение Sad

# 657
  • гр. София
Олеле. Е ще си дойда все пак на време за часа.

# 658
  • София
Mometo - честито сакче, много хубава НОВИНА  fingerscrossed

# 659
  • Варна
Моме, много, много се радвам за вас!
Трансфера беше днес.
Върнаха два и замръзяваме два...  Praynig
Чаках заедно с едно момиче, което като си тръгвах в 15.00, още не беше влязла. Обясниха й, че "Др. Персенска още преглежда". Горката - явно си е отчакала... (с пълен мехур...  Sick).

Общи условия

Активация на акаунт