Пациентки на ЦРЗ "Надежда"- д-р Стаменов, д-р Персенска, д-р Шефкетова- 14

• 36 965
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Момичета колко време се чака да ви се обади д-р Стаменов за резултат от биопсия, моята беше готова още на 23.09.13 но още нямам обаждане, а уж съм в списъка newsm78

При мен е по същия начин. Даже и 2 СМС-а /на 23/09 и 28/09/ му пратих и нищо.

# 676
  • гр. София
Благадаря момичета   bouquet,

не исках да го притеснявам с СМС, но явно ще се наложи - имам му номера.

# 677
А тези биопсии в какви случаи се правят?

# 678
Моята биопсия беше на 9.09,изпратих му 3 смс-а и няколко пъти звънях на телефона за резултатите от изследвания даден на 1-ва страница И НИЩО!А уж съм в списъка! #Cussing out Преди малко пак звъннах,госпожата ми каза,че ще направи СПРАВКА дали досието ми е при д-р Стаменов и ЕВЕНТУАЛНО,ако доктора се поосвободи,тъй като е много зает,ще ми се обади!Смятайте!Един месец почти чакам за едни резултати!...

# 679
имам чувството ,че я правят почти на всички,осовено ако вече си имал един неуспешен опит
целта е да се види способността за имплантация

# 680
Ма много много не звънете. Направо като отидете на преглед и ще коментира доктора и да ви каже по телефона или със смс, нали пак трябва да отидете да ви види. Късмет на всички  Praynig Hug

# 681
имам чувството ,че я правят почти на всички,осовено ако вече си имал един неуспешен опит
целта е да се види способността за имплантация
На мен не са ми правили.
Имам един успешен опит, но се наложи да абортирам заради проблеми с плода в началото на годината.

# 682
На мен не са ми правили.
Имам един успешен опит, но се наложи да абортирам заради проблеми с плода в началото на годината.
може би точно за това не ти е назначена,защото си имала успешна имплантация newsm78 и се предполага,че нямаш проблем там

# 683
djass,записаха ми час чак за 4.11...това са  2 месеца след биопсията...само за коментар и после док.ще ми каже да си запиша час на еди кой си ден от цикъла и така 3 месеца минаха!...А аз съм по Фонда! Направо се изнервих вече!... Ти остави това,ами госпожата дето ми записа часа,най- спокойно ме излъга,че док.няма да го има целия октомври!"Ама как така,той ми каза,че след 20-ти ще отсъства!"-при което тя ми тросна:"Ами това е госпожо!Ако искате ще ви запиша за ноември,ако не искате-няма"...Еее,а кажете ми какво е това отношение!...Направо ми идваше да и тресна една през слушалката! fight

# 684
Ама как така ще отсъства, аз на него разчитам  Simple Smile
Особено пък в дните около 20-ти...
Него като го няма Шефкетова ли назначава стимулациите?

# 685
  • гр. София
Тези биопсии май наистина ги правят като има проблем с имплантацията, аз имам 7 опита, а тази година 2 хитероскопии и операция та затова биопсията е задължителна. Отказах се да пиша СМС щом не съм единствената значи няма време да отговаря. Записах си час за 05.11.13. За дните до 19,10,13 правят някакви списъци и шанса клони към 0 за час.

# 686
  • София
Особено пък в дните около 20-ти...
няма го около 2 седмици след 20-ти.
За дните до 19,10,13 правят някакви списъци и шанса клони към 0 за час.
те тези списъци са нормална практика вече. И аз попаднах веднъж в такъв, но на другия ден ми се обадиха и ми записаха час.

# 687
  • гр. София
Ванче незнаех за тези списъци, винаги директно са ми записвали час, но по изричното нареждане на Док. Сега явно ще почакам, направо си ме отсвириха за ноември.

# 688
  • Sofia, Bulgaria
Хайде и аз да се запиша във вашата темичка , вече официално съм пациент на д-р Стаменов /дано да ми е на късмет  Praynig/ , предстои ми лапароскопия /може би днес ще разбера кога/ , единственото което ме притеснява е , какво чакане пада за резултати, а аз съм една такава нетърпелива , дано да се науча на търпение , че явно ще ми е нужно   bouquet

# 689
  • София
Ванче незнаех за тези списъци, винаги директно са ми записвали час, но по изричното нареждане на Док. Сега явно ще почакам, направо си ме отсвириха за ноември.
то е отскоро.
Иветинка, чакането е много....и аз бях нетърпелива, ама.....
доколкото разбирам и последния опит ти е бил неуспешен, аз се надявах, че като изчезна си успяла Confused Confused защо се налага лапаро newsm78

Общи условия

Активация на акаунт