PrettyBox & Pinks Beauty Box - 2

• 38 028
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Май днес никой не е получил кутията... Thinking
Няма как някой да я получи - днес ги разпращат, от утре се очаква първите късметлийки да се похвалят Simple Smile

# 721
Заблудих се,защото пишат, че ще я получим до 15ти.А като се сетя - миналия път чаках поне 3 дни да я получа...малко невъзможно ми се струва,ама дано!  Simple Smile

# 722
  • Пловдив
Заблудих се,защото пишат, че ще я получим до 15ти.А като се сетя - миналия път чаках поне 3 дни да я получа...малко невъзможно ми се струва,ама дано!  Simple Smile
Аз съм се заредила с голяма доза търпение - досега и трите кутии ми пристигнаха след 5-6 дни от очакваната дата  Crazy

# 723

Ти три дни, а аз почти седмица  Mr. Green
И аз я очаквам и се надявам момичетата да са се постарали. Simple Smile

# 724
  • Стара Загора
Получих кутията, доволна съм .
Скрит текст:
100 мл душ гел биодерма атодерм и 15 мл крем от серията има ( Ползвам ги за синът ми и редовно ги купувам ). Гланц Wet n wild. Паста за зъби Arm & hammer 25 ml ( имам я много ми харесва). Парфюмите са в много странни опаковки не съм сигурна, че ще се използват BU и Bourjois. Кутията с кремове на Виши идеалия и лифт актив, за която се говореше много и в тази тема. 3х5 мл Kerastase Oleo Relax. Шампоан и балсам Matrix по 10 мл. Виши LIFE Serum 1,5 ml

# 725
супер, радвам се, че сподели!  Hug

Скрит текст:
аман от Виши!  Twisted Evil
другите неща звучат добре, дори тестерите на парфюмите - ще им се радват щерките Simple Smile

# 726
Радвам се да прочета, че има доволни от кутията. Аз този път ще се въздържа да погледна какво има и ще си изчакам моята, дано пристигне днес Simple Smile

# 727
  • Бургас / София
Харесва ми кутията Simple Smile

# 728
айде сега да идва и моята, за да мога да излеза  Joy

# 729
  • София
Тея от пинкс явно са решили всеки месец да ми късат нервите.... Този път са ми пратили кутията на друг адрес  #2gunfire Направо взе да ми писва от тях #Cussing out

# 730

Скрит текст:
другите неща звучат добре, дори тестерите на парфюмите - ще им се радват щерките Simple Smile
Скрит текст:
Не мога да понасям Виши и директно хвърлям техните тестери.

# 731

Скрит текст:
Скрит текст:
Не мога да понасям Виши и директно хвърлям техните тестери.

Скрит текст:
аз се изринах от един от трите крема в антибръчковата кутия, но не разбрах от кой, защото забравих с кой се мазах последно  Crazy; тази тестери заминават директно при приятелка, която е доволна от марката; вече пари да ми дават, до виши не се приближавам  Tired

# 732
и моята кутия е пристигнала  Grinning

# 733
  • Berlin
Скрит текст:
Ми аз имам кутията на Виши, защо ми е И да си плащам за нея... много тъпо. Да бяха сложили поне нещо друго на Виши, а не това, на което в момента правя такава голяма кампания.

# 734
  • Варна/Благоевград
Момичета ето и съдържанието на кутията Пинкс за този месец. Simple Smile
http://blogbyzara.blogspot.com/2013/10/blog-post_15.html

Общи условия

Активация на акаунт