PrettyBox & Pinks Beauty Box - 2

• 38 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Хайде и аз с абонамент 1 месец, да видим че тази борба и чакане за една кутия не е за мен.

# 496
Аз снощи пробвах шампоана на Vichy и половината ампулка. Тъй като мъжа ми ми асистира каза, че му миришела на спирт, на мен ми мирише на доста силен парфюм, но в косата не се усеща. В интерес на истината косата ми се чувства доста добре след тях, но надали от две ползвания ще успея да видя как влияе на косопада, а и според мен той е сезонен и така или иначе ще спре от само себе си.

# 497
  • Варна/Благоевград
pantera666 Предполагам щом този, които не е за чувствителна, не ми смади, че и с другия няма да имам проблем. Но чуденете ми е друго- доста ми е суха кожата на места, особено зимата. Достатъчно мазен ли е?

# 498
  • sofiq
Най накрая след няколко дневна коренспонденция се разбрахме да е за 2 кутии абонамента.Незнам защо така се запънаха...голям зор да сложат още една кутия Rolling Eyes

# 499
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
pantera666 Предполагам щом този, които не е за чувствителна, не ми смади, че и с другия няма да имам проблем. Но чуденете ми е друго- доста ми е суха кожата на места, особено зимата. Достатъчно мазен ли е?

Ползвах Bioten SKIN MOISTURE Дневен подхранващ крем за суха и чувствителна кожа с памук и не мисля, че е подходящ за зимата, направо си беше лек.

# 500
Аз снощи пробвах шампоана на Vichy и половината ампулка. Тъй като мъжа ми ми асистира каза, че му миришела на спирт, на мен ми мирише на доста силен парфюм, но в косата не се усеща. В интерес на истината косата ми се чувства доста добре след тях, но надали от две ползвания ще успея да видя как влияе на косопада, а и според мен той е сезонен и така или иначе ще спре от само себе си.

И аз пробвах ампулката -изключително силно спиртно ми замириса  Sick , иначе много бързо изветря аромата и не се задържа, попи веднага, но аромата ме изненада неприятно, не очаквах.

# 501
Аз пък не съм доволна от Биотен. Ползвала съм лосион/мляко за почистване на грим и честно казано за тази цена мога да си взема нещо по-добро. На Талодерма например .. Simple Smile

# 502
И аз с абонамент за 3 месеца  Wink
Момичета, как се използва ампулката на Vichy? На суха или мокра коса? Колко време се стои с нея?

# 503
  • Варна
Момичета, как се използва ампулката на Vichy? На суха или мокра коса? Колко време се стои с нея?
Аз я използвах на суха коса.Мисля,че не трябва да се отмива.

# 504
Втрива се в скалпа при суха или влажна коса, не се изплаква.

# 505
И аз се абонирах за 3 месеца.
След голямо чудене дали си струва или не ... но казано честно се абонирах само заради двойната кутия декември - януари.  Rolling Eyes
Дано си заслужава. От предишните съм доволна. Peace

Имам и въпрос - Колко е оригиналния размер на ампулата на Виши ? И на каква цена е ? Доволни ли сте от нея ?  Thinking

# 506
  • sf
Здравейте, абонирах се и аз, за един месец. Ако ми хареса, може и за още.
Искам обаче да си взимам кутията от офис на Тип топ, а не ми приема адреса за доставка в профила, все нещо не му е както трябва  Thinking Вие как си ги получавате?

# 507
  • Варна
Здравейте, абонирах се и аз, за един месец. Ако ми хареса, може и за още.
Искам обаче да си взимам кутията от офис на Тип топ, а не ми приема адреса за доставка в профила, все нещо не му е както трябва  Thinking Вие как си ги получавате?

И аз си я взимам от офис на Тип-топ куриер.Написала съм адреса на офиса от който искам да я получа,а горе където пише фирма съм писала Тип-Топ куриер до поискване.

# 508
Имам и въпрос - Колко е оригиналния размер на ампулата на Виши ? И на каква цена е ? Доволни ли сте от нея ?  Thinking
Ампулката си е оригинален размер.За резултат се препоръчва 1 ампула на ден или най-малко 3 ампулки седмично. В една кутия има 18 такива ампулки, цената е около 90лв.на кутия.
Аз пробвах само една, както се оплаках много силно спиртно ми замириса и се отказах да купувам от тях. Няма как да споделя за ефект, защото от 1 не е възможно да се разбере.

# 509
Благодаря за отговора setony.  Sunglasses
Моята още не съм я пробвала. 90лв не знам дали ще дам. Скъпо ми изглежда. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт