Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 536
  • 734
  •   2
Отговори
# 135
Преоткривам напоследък Lady Vengeance -приказен, особено вечер на морски въздух ми заспа Simple Smile Heart Eyes

Вече при наличие на две дънА ще купувам нов Grinning

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 14:46 от raz_nejena

# 136
  • гр.Добрич
Момичета кажете две-три думи за Хабанита. Пръснах си на ръката и много ми допадна този парфюм. Силно ми замириса на тютюн, а в пирамидата не виждам. Също така ми се стори нетраен. Има ли малки бутилчици, за чесане на крастата? Mr. Green

# 137
Трай не питай за Хабанита! Mr. Green Отрова е това, отрова истинска!  Whistling Whistling Whistling
Тютюн има колкото цялото производство на Куба за две реколти!
Пробвай го хубаво, защото няма малки бутилки.

# 138
Харесвам Хабанита! В този сезон ще я разнося с тотален кеф!
Може и да е отрова, но мен не ме лови Mr. Green освен това засега съм укротена с отливката, която ми дадоха  Hug

# 139
  • някъде под слънцето...
За коя Хабанита говорим
ЕДТ ЕДП ПП
За мен е много красив парфюм и в трите концентрации..
Определено и в трите концентрации са супер трайни.
ЕДТ е  малко 6умнаа... , ве4е е спряна от производство и цената и тръгна нагоре
ЕДП е по кадифена... излезе миналата година и е по носима
ПП е  невероятно кадифе.. дълбока  невероятна.. намира се рядко и на доста високи цени
При мен тютюна не е доминира6т в нито едина от концентрациите...
И трите вла4ат жесток 6леиф , който може да остави трупове по пътя си..
Не е за на сляпо

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 19:56 от sl

# 140
  • гр.Добрич
SL, не знам коя съм видяла. Беше в един магазин в Страсбург, сбутана между другите парфюми. даже цената не видях.

# 141
  • Пловдив
Аз от Хабанита имах пробичка изпратена от мила съфорумка, без поискване, но ако щете ми вярвайте, след преживяното с теста на Кели Калеш... и изчетеното в темата за Хабанита ме беше страх изобщо да го тествам .....  ooooh! Ако я пазя евентуално може да се престраша като захладнее още малко... щом казвате тютюн , но при мен кожата е проблема  Grinning

# 142
  • София
spinki, видът на бутилката може би ще те подсети -
- едт
- едп
- тазгодишна версия, L'esprit

# 143
  • някъде под слънцето...
Най вероятно е този
http://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Habanita-Eau-de-Parfum-14676.html
той излезе миналата година
Това е едт, която е спряна
http://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Habanita-3934.html
4истият парфм
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSbxCheJO_A … 25NhhA-P-qqGEBxTw
има и други опаковки
Ати изпреварила си ме... Heart Eyes

# 144
  • гр.Добрич
Атти, втората бутилка беше.

Аз така се омаях в тези Сефора и Дъгласи в чужбина, че бях като дете в магазин за играчки. В нашето градче няма къде да помириша повечето марки, които имате само в София. Така и обърках Средиземноморските и Нилските градини. Едното ми хареса, а другото не. Също Мерветата - допадна ми едно в синьо-зелена бутилка, но кое беше. Луда работа. С три деца и мъж не става шопинг. Wink

# 145
  • София
- синьо Мерве
- още едно синьо Мерве  Mr. Green
- и още едно Simple Smile

Залагам на второто Simple Smile

Предполагам, че от Градините си харесала Средиземноморските, според моите наблюдения те са по-харесваните Simple Smile

# 146
Аз пропуснах да благодаря на всички, които ми дадохте идеи за парфюми.  Hug Направих си списък и почивните дни ще погледна тук-там да ги пробвам. Иска ми се да си взема мостри във виалчета, за да мога да си ги понося за по цял един ден и така да реша кой искам. В тези магазини правят ли проблеми за мостри (защото на много места, като поискам, ме гледат като извънземно)?

# 147
Аз пропуснах да благодаря на всички, които ми дадохте идеи за парфюми.  Hug Направих си списък и почивните дни ще погледна тук-там да ги пробвам. Иска ми се да си взема мостри във виалчета, за да мога да си ги понося за по цял един ден и така да реша кой искам. В тези магазини правят ли проблеми за мостри (защото на много места, като поискам, ме гледат като извънземно)?
В нишовите магазини ще ти дадат мостри ако имат, но в другите вериги не. Peace

# 148
Момичета кажете две-три думи за Хабанита. Пръснах си на ръката и много ми допадна този парфюм. Силно ми замириса на тютюн, а в пирамидата не виждам. Също така ми се стори нетраен. Има ли малки бутилчици, за чесане на крастата? Mr. Green

Ей, обичам го тоя парфюм,  имам само ЕДТ-то дето го спряха. Аз лично всички вариянти харесвам, кой повече, кой по-малко. Естествено, като всеки парфюм, ня някои отива, на някои - не.
И от две жени съм чувала, че на тях не е траен, колкото и невероятно да ми звучеше тогава. Класически ориентал, не е за всеки ден и изобщо не е за офиса или  градския транспорт, колкото и да отива.  Praynig

# 149
  • гр.Добрич
Flip Flop Fantasy, аз съм домакиня. Не ползвам градски транспорт и нямам офис. Ще си го нося по разходки, ако го купя и не ми пука кого ще отровя. Wink Най-много децата в училище или детската градина. Всъщност къде мога да видя цена и евентуално да купя Хабанитата?

Атти, евентуално първата бутилка, но май повече зеленееше.

От познатите на повечето от вас парфюми, също ми допаднаха Cartier baser vole, Elie Saab i Botega Veneta., но за него трябваше да мине доста време. Стори ми се, че парфюма се преобрази много и накрая много ми хапомняше на нещо, но какво.

Общи условия

Активация на акаунт