Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 668
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
`Shash , препоръчвам ти да посетиш салон Олфактив , мисля че там консултантите ще ти помогнат в избора (компетентни са, а не като "колегите си" в БЗ и Дъглас..), парфюмите са с малко по-висока цена от тези в БЗ, но си заслужават инвестицията   Hug  Иначе и при Шанел можеш да се спреш...  Chance Tender , Coco noir ... , предложения много ...  Lacoste pour Femme и Bottega Veneta (но този само от лична колекция можеш да тестваш) също ти ги препоръчвам горещо, щом търсиш нежност  Peace
Благодаря! Къде се намира този салон Олфактив?
Иначе аз сега в обедната си пръснах малко Tresor In Love на Lancome... Отначало ми дойде доста сладък и силен, но сега след 2 часа вече е доста по-лек и приятен.

# 121
  • някъде под слънцето...
Момичета, искам да инвестирам в хубав и траен парфюм, но въобще не знам към кой да се насоча. Понякога се спирам в Бюти зон и пробвам разни аромати, но нищо не ми допада. Насочете ме с разни предложения. Hug Харесвам свежи и нежни аромати, не съвсем плодови, но със сигурност не и прекалено сладки. Даже ми харесва да има леко тръпчива/горчива нотка. Знам, че всеки парфюм се усеща различно на всеки, но ако можете да дадете идеи... Благодаря. Blush
Това е много относително...
Хубав и трайни парфюми колкото иска6 и то в много 6ирок ценови диапазон.
Просто трябва да дефинира6 какво разбира6  под хубав парфюм.
Нежните и плодови аромати обикновено не се отли4ават с голяма трайност и дълъг 6леиф

# 122
Shash, към препоръките на момичетата добавям линията на Аник Гутал.
Например този
 http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Le-Chevrefeuille-1191.html

# 123
  • на терасата
`Shash, щом ти е харесал Tresor in Love, пробвай Далия ноар edt на Givenchy и Happy heart Clinique. Мога да ти предложа също Chanel Chance eau tendre и Addict eau fraiche, те са цветни, имат лек цитрус, което ги прави свежи и не са сладкарски. Ако искаш нещо по-сериозно, може да пробваш Violet Blonde Tom Ford в бутиците на Ести Лодър. Салон Олфактив продава нишова парфюмерия, която не се предлага в БЗ, Дъглас и Сефора.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 17:10 от рак-щрак

# 124
Благодаря за предложенията! Ако знаете колко се чудих какво е това салон Олфактив... май за това става въпрос - http://www.viewsofia.com/article/4761/ ? Blush

# 125
  • някъде под слънцето...
Да попитам  понеже по на6ите 6ирини не се предлага по магазинитеBy Kilian а и от сайта им не пра6тат  виал4ета насам,   а открих в един  сериозен сайт сайт рефили по 50 млл на атрактивна цена да помоля за отзиви за
http://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Cruel-Intentions-4320.html
Скрит текст:
http://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Back-to-Black-6457.html
Скрит текст:
Колебая се кой от двата да поръ4ам
Благодаря предварително  bouquet

# 126
sl, Back to Black за мен е чай от лайка с мед. Ама основно това преобладава и е толкова просто, и класическо ухание на лайка с мед, че все едно съм се поляла с чая направо! Rolling Eyes Мъъъничко малини усещам и една молекула тютюн. Някъде там във Фрагрантика е ревюто ми от два реда с точно това мнение, гледам, че е с пълен сноп балончета Laughing
За мен този парфюм е толкова прост, да ме извинят почитателките му, че няма начин да струва толкова пари и ако съм болна, и с висока температура, която ми замъглява мозъка, като нищо ще го изпия вместо чай. Crazy

# 127
  • София
Shash, към препоръките на момичетата добавям линията на Аник Гутал.
Например този
 http://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Le-Chevrefeuille-1191.html

Shash, добавям още един глас за Le Chevrefeuille на Annick GoutalPeace
Прекрасен аромат, нежен и траен дори (на моята кожа)! Има и леко тръпчива нотка! Аз бих си го купила за пролет-лято, но това си е въпрос на вкус. Дойде ли есенно-зимния сезон, изваждам тежката ванилено-канелена артилерия!  Mr. Green

# 128
  • някъде под слънцето...
Бижy  bouquet
Благодаря зна4и да  не го мисля
видях ги в сайта от където поръ4ах африканския бал рефилите  50 млл са на 75 евро и ми се видя изгодно.. но за 4ай  с мед пропускам..

# 129
И аз за  Le Chevrefeuille на Annick Goutal. Разкошен парфюм. Похарчих това лято половин бутилка.

# 130
  • The Evergreen State
Shash, Tresor in love е много хубав парфюм (аз обичам парфюмите на Ланком като цяло) и предложенията на Рак-Щрак са чудесни според мен. Изборът на парфюм става все по-труден като има толкова много парфюми. Все пак е по-лесно като знае човек какво търси. Оттам нататък си дай време да пробваш, все нещо ще те грабне.

# 131
sl, спомням си, че за Midnight Oud беше изказала големи суперлативи. Cruel intentions е една идея по-мек уд върху прани чаршафи. А ако искаш само праните чаршафи - Prelude to love.
Аз мразя уд, но на теб мисля, че ще ти хареса.

# 132
  • някъде под слънцето...
Nathalie.
Благодаря  bouquet
Харесвам удове,  средно6ният е мек и красив. но ми се 6те6е да е една или две идеи по хард.., 6те го мисля...

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 22:42 от sl

# 133
  • Пловдив
`Shash , ако си от София - това от линка е единия магазин , имат и още един , който момичетата ще кажат точния адрес , също и бутика The Circle в МОЛ Сердика  Heart Eyes , дори само да разгледаш без да харесаш нищо си заслужава да се докоснеш до ароматите там... , но наистина трябва да решиш какво търсиш ,защото избора е огромен.

Аз тези дни пръскам с кеф Ботега Венета, Дует , Сеншъс и Наргилето Simple Smile , нещо не мога да се изляза сума време от парфюмната летаргия и така си ми е добре , но пък явно е масово заболяването , защото миналото лято си спомням имаше голям бум в темата , а сега поне никой не се хвали с покупки на килограм  Laughing

# 134
  • на терасата
... нещо не мога да се изляза сума време от парфюмната летаргия и така си ми е добре , но пък явно е масово заболяването , защото миналото лято си спомням имаше голям бум в темата , а сега поне никой не се хвали с покупки на килограм  Laughing

В момента нямам никакви парфюмни желания, може би, защото съм в много труден период в живота и не ми е до парфюми, може би се понаситих и укротих любопитството. Нося в чантата по нещо, но даже не се сещам да пръскам. Явно, когато не се чувствам добре, нямам настроение и за парфюми. Дъно не съм видяла, лятото минах с пръсвания отвреме-навреме на Dahlia noir edt и Аddict sensuelle. Така, както съм го подкарала, ще имам парфюми до края на живота си, без да ми се налага да купувам нови  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт