Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 678
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте Hug,Атти благодаря за темеата  bouquet.
С най голямо удоволствие ,видях през лятото цели три дъна-
Scent Intense Costume National , Paris Balenciaga и Средиземноморските градини.
От тях със сигурност ще повторя градините ,но най-рано другото лято.Продължавм да пръскам парфюмите си с най-малки остатъчни количества. Сега е наред старата Венеция от която имам останал един пръст.Досега си я пазех ,щото нали няма вече от къде да се придобие Crossing Arms ,но трупането на парфюми ,само заради едното имане не е за мен -не ставам за колекционер аз.И понеже разкарах цели три шишета и освободих място в шкафа, познайте  Laughing- заех се да го запълвам пак,/но вече с чиста съвест Laughing/. Днес държа в ръцете си Chinatawn Bond 9.Дълго време му се чудих ,накрая го поръчах на сляпо и днес доволно го разносвам .На първо четене ми харесва.

# 106
  • Там, където ме обичат
sl, Така е, явно днес не съм във форма.
Дали да не го пиша деня дъждовен и да ходя да си отспя.  Mr. Green

# 107
  • някъде под слънцето...
foxysilver
Поздравления за Палома.
Ако се харесате с Палома е завинаги:Тя ми е  пълен и тотален фаворит PeaceПарфюм с характер. Peace

# 108
  • Там, където ме обичат
foxysilver
Поздравления за Палома.
Ако се харесате с Палома е завинаги:Тя ми е  пълен и тотален фаворит PeaceПарфюм с характер. Peace
Аз с нея отдавна се познавам.   Heart Eyes
Преди доста време й видях дъното и се чудех дали да подновявам.
Но Моята стара лИбоФ е Самсара.  Heart Eyes

# 109
  • Пловдив
Благодаря за темата   bouquet Дъно видях на Одеколона на Тиери , Zen , Green tea ... и трите бих купила отново , но дали...ще разбера другото лято  Wink

# 110
  • София

Здравейте, девойки! Hug Отдавна не съм се всявала.Връщам се назад за да видя какво съм изпуснала и какво ново е излязло.

Аз докапчих Розата на Томас Сабо, Нинфео и няколко отливки. Нищо ново не съм мирисиала и в нищо не съм се влюбвала. За сега. Laughing

В петък си поръ4ах Африканския Бал..
4акам го с нетърпение да пристигне тези дни...

Честито! Много радост да ти носи! Grinning
Обожавам го този парфюм! Сърцето ме боли дори като мисля за него..  Blush
Много ме учудваш с избора си, на пръв поглед не е от твоите.

# 111
  • някъде под слънцето...
Една  невероятна фея ме запозна с него и се влюбих...
Courage  Heart Eyes много си права...
6те се опитам да обясня
О6те с първото напръскване.усетих  не6то познато...Не определено не ми прили4а на някой , който съм имала...
Просто  ме върна в детството ми.. Миризма на лукс , попила в съзнанието ми  от онова време...Говоря за времето на магазини Кореком...,
Събуди се някакъв носталги4ен сантимент...  и така пламна любовта...
Докато го открия в на6 сайт се оказа, 4е по6тите не работят след обяд и няма как да го полу4а.. Така два месеца  пръсках много пестеливо 6тедрата отливка и  потъвах в облак на  6тастливо безвремие...
И за мен е необяснима тази любов, за6тото определено не е мой тип... Но 4увствата не подлежат на логи4ни обяснения.

Надявам се да пристигне  бързо Днес  се обадих да  питам  в сайта и казаха, 4е е на път...

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 11:30 от sl

# 112
Някой ако има нещо да пазарува от Juliette Has A Gun да се обади, да му дам кода за десет евро от дискавъри кита. Тези дето ми харесват са само в бидони по 100мл. Аз с толкова ще се пенсионирам, особено уда.
Някой да знае кога ще пуснат "пълнители" от Венджънс Екстрийм? Тогава ще си взема и ще ги налея в някакво шишенце за отливки. Тоя техен спрей за чанта е направо смехотворен, недорасъл вибратор. Rolling Eyes

# 113
Като говорим за Juliette Has A Gun, откакто купих Mad Madame съм непрекъснато и единствено само  с него. Това е неочаквано за мен, защото аз два поредни дни парфюм не нося. Сега обаче 10 дни нося само него и ми пасва чудесно. Не мисля да го сменя, докато ми е толкова хубаво с него. Не мога да му се нарадвам. Страшно качество и развитие.

# 114
  • Там, където ме обичат
Не мога да намеря този дискавъри сет какво съдържа. Има ли го ауда? Малко помощ Praynig

# 115
Eto:

http://www.juliettehasagun.com/en/kit-echantillon.html

Съдържа 9 семпълчета, т.е. всичко без Anyway.

# 116
  • Там, където ме обичат

Mерси.   bouquet
Сега пък си харесах тези Рилоудс, но май го няма Среднощния ауд в такъв вариант.

# 117
Момичета, искам да инвестирам в хубав и траен парфюм, но въобще не знам към кой да се насоча. Понякога се спирам в Бюти зон и пробвам разни аромати, но нищо не ми допада. Насочете ме с разни предложения. Hug Харесвам свежи и нежни аромати, не съвсем плодови, но със сигурност не и прекалено сладки. Даже ми харесва да има леко тръпчива/горчива нотка. Знам, че всеки парфюм се усеща различно на всеки, но ако можете да дадете идеи... Благодаря. Blush

# 118
  • Пловдив
`Shash , препоръчвам ти да посетиш салон Олфактив , мисля че там консултантите ще ти помогнат в избора (компетентни са, а не като "колегите си" в БЗ и Дъглас..), парфюмите са с малко по-висока цена от тези в БЗ, но си заслужават инвестицията   Hug  Иначе и при Шанел можеш да се спреш...  Chance Tender , Coco noir ... , предложения много ...  Lacoste pour Femme и Bottega Veneta (но този само от лична колекция можеш да тестваш) също ти ги препоръчвам горещо, щом търсиш нежност  Peace

# 119
  • София
Дами, искам да ви попитам Баленсиага Париж може ли да го тествам някъде в София?

Общи условия

Активация на акаунт