Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 733
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Парфюма мирише на тубероза и оттам на всички парфюми миришещи на това страшничко цвете.

# 76
Парфюма мирише на тубероза и оттам на всички парфюми миришещи на това страшничко цвете.
Ясно Mr. Green

# 77
Това лято, отхвърляйки Хедера, Нинфео и Херба фреска, се обличах в ранен морски юни с Meharees L`Erbolario и Noa Cacharel, редувайки ги с Chance Eau Fraiche Chanel. Носих и Bright Crystal, но за пореден път се убедих, че не харесвам около розата да ми е построен парфюма! Ранен юли, пак на море, видях дъното на Insolence Guerlain EDT, не възнамерявам да го повторя....засега.
Голямата ми изненада това лято, предвид всякакви коментари, които съм чела е Jasmin Noir Bvlgari EDP, не съм отнасяла толкова комплименти и то от хора, които принципно не са ми коментирали парфюмите. ЛМ  го усеща след цял ден разносване в жега, плюс пътувания и кахъри Mr. Green  невероятен е върху мен, превръща се в тотален любимец   Heart Eyes
Освен това съм горд собственик на Blonde Versace, благодаря на сладурката, която ме запозна с него  Hug и пак благодарениe на нея съм в процес на придобиване на Nu Yves Saint Laurent  Sunglasses
Общ извод: Откакто влизам в темата няма по-добър икономист /а то на практика прахосник, но това е друга тема  Laughing/ от мен, всичко преизчислявам в равностойност на желания /за момента/ парфюм, приличам на китайско сметало, но с флакончета и ме радва броенето Mr. Green

# 78
  • Там, където ме обичат
Мацки, копирам това от една друга тема, че всички тук сме малко или много застрашени да ни потрябва съвет като долния: Mr. Green

Цитат
Специално влязох пак в темата да ти благодаря за включването. Изпрах петната по сакото си с топла вода и сапун, изсъхна, прегледах го, нямаше нищо и го прибрах преди малко на закачалката. Значи: петна от парфюм върху каквато и да е дреха се почистват като се изпере веднага с топла вода и сапун. Спести ми едно тичане до химчето, а сакото нямаше още сефте, чисто ново.

# 79
Тази сутрин се размислих какво да бъде и накрая се завих в чергите на Серж. Мноого благо топлят в такова време newsm41

# 80
А аз от вчера съм с Un Bois Vanille, бях забравила колко го обичам! Heart Eyes Най-прекрасния карамел е това за мен, въпреки, че не е посочен в пирамидата.
И като казах карамел, да споделя, че онзи ден преоткрих и отново си взех Прада Кенди, след като преди време я бях махнала.

# 81
А има карамел във ванилията как?! Страхотен парфюм! Heart Eyes

# 82
Ванилия, карамел, канела...идва им вече времето, за радост на сладкарки като мен. През лятото тествах някакъв парфюм в Олфактив на Патриарха, който си беше чист захарен памук. Опитвам се да се сетя, май нещо на Килиан, но не съм сигурна.

# 83
През лятото тествах някакъв парфюм в Олфактив на Патриарха, който си беше чист захарен памук. Опитвам се да се сетя, май нещо на Килиан, но не съм сигурна.

Най- вероятно е бил този: Love by Kilian Simple Smile

# 84
През лятото тествах някакъв парфюм в Олфактив на Патриарха, който си беше чист захарен памук. Опитвам се да се сетя, май нещо на Килиан, но не съм сигурна.

Най- вероятно е бил този: Love by Kilian Simple Smile

Благодаря за подсказката, сега като го разгледах по-внимателно май ми се прииска пак да го тествам. Някой да сподели наблюдения за трайност?

# 85
  • София
А BYREDO има ли някъде по София?

# 86
Има в стария Олфактив салон.

# 87
Благодаря за подсказката, сега като го разгледах по-внимателно май ми се прииска пак да го тествам. Някой да сподели наблюдения за трайност?

Аз го имам и много си го харесвам, доста е траен на моята кожа, поне 10 - 12 часа се усеща.

Тук има страхотно негово описание!  Heart Eyes
http://leter.eu/2012/%D0%BE%D1%82-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2 … loeuvre-noir-iii/

До някъде си прилича с Монтал Мукхалат, може би заради ванилията и мускуса, но е по-цветен от него.

# 88
Здравейте и от мен Simple Smile Изпръсках Еуфорията на Келвин Клайн, отдавна я подмятам и реших да я сменя с Black XS на Пако Рабан, много ми допада засега.

# 89
Момичета, при нас продават ли вече Si на Aрмани? Побърках се по този парфюм и искам колкото се може по-скоро да го имам 1crib

Общи условия

Активация на акаунт