Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 394
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Влизам да оплюя Place Vendôme Boucheron  GrinningПри мен се показа в най-лошата си светлина.При добро напръскване по ръцете ми хареса откровено в началото , но след 10 минути изби такава сапунена нотка  SadТя бързо се изпари и тамаан да ми заприлича на нещо носимо като Фобур например макар и не толкова цветно след половин час се превърна в нещо ужасно ретро и тежко на моята кожа.Не е от меда при мен той не изкарва оная лоша нотка.Това ми застана толкова евтино че няма на къде абсурд да го нося , не е достатъчно изискана моята кожа за тази френска композиция, тц. Спестих едни пари тъкмо вече сънувах как си харесвам нещо от магазин и си го купувам ама няма да е този път.
50мл-118 лв. Задължително да се тества на кожа, и според мен да се взема най-малката разфасовка, аз 30 мл не видях имам чувството че бързо ще омръзва, но може и да греша. Едвам дочаках да го махна от мен и да се напръскам с наргилето което първо беше пред погледа ми и сега вече мога да дишам  Grinning

Мимс, честит сигурна съм че ти стои разкошно.  bouquet

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 17:44 от raz_nejena

# 61
  • Там, където ме обичат
Много ме впечатли тази мадам Кармен, никога не съм виждала такава жена. Освен веднъж на живо в Пражкото метро. Какъв ли парфюм ползва, за да не съм офф топик?  Grinning

Според мен ползва това:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Heure-Bleue-208.html  Peace
А не, тази бабет е много модерна, освен това супер близка с Том Форд и ползва негови парфюми. А иначе съм сигурна, че има парфюм специално правен за нея и с нейното име и то от няколко бранда.

Ся, к'во, тия дето пръскаме Синия час не сме модерни ли, хм?
И ние имаме Том Форд, и ние дъвчим Тик-так и пушим цигари Кент.  Mr. Green

Относно Площад Вандом и на мен не ми пасна.
И не просто не се разбрахме, ами направо ми докара спазми в стомаха. А се пръснах така пестеливо. Явно не ми е ден отникъде. Пак усетих Хипнотичната отрова на една колежка. Май се е върнала от отпуска.
Тъкмо беше свършила един флакон и си отдъхнах с облекчение, а тя да вземе ми се похвали, че са я ощастливили с нова по-голяма бутилка. УжасТ.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 14:46 от foxysilver

# 62
Не бе, аз ти говоря, че за бабето е ретро, не че ние не сме модерни. Ама на 30+ да носиш Синия час си е готино, а на 87 си е по дифолт. Whistling

Мимси, честит! Heart Eyes Hug  bouquet На мен хич не ми пасна!

# 63
Пак усетих Хипнотичната отрова на една колежка. Май се е върнала от отпуска.
Тъкмо беше свършила един флакон и си отдъхнах с облекчение, а тя да вземе ми се похвали, че са я ощастливили с нова по-голяма бутилка. УжасТ.
По същата причина спрях да нося на работа един от най-любимите си парфюми - Инсоленс ЕДТ. Една колежка от няколко месеца идва абсолютно всеки ден с него - още от долния етаж разбирам, че е дошла на работа. Аз обожавам този парфюм, обаче си представям какъв ад ще настане за останалите колеги, ако и аз цъфна с него Simple Smile.

# 64
  • The Evergreen State
Толкова ми е по мярка с всичко, че се чувствам като прегърната когато съм с този парфюм. Heart Eyes
Бижу, точно така се чувствам и аз като съм с този парфюм  Hug

Цитат
Athena, къде я пробва Флоработаниката толкова бързо и лесно?  Cool

Тук я има в Сефора и Нордстром (сигурно и на други места я има).

Мимс честито за парфюма   bouquet, не го познавам но звучи много интересно.

По темата, вече съм есенно настроена, макар че времето все още е топло и приятно. Пръскам предимно La petite robe noire.

Атти   bouquet

# 65
А аз купих Бушрона, не издържах. Боже, изчанчих се...
Ей това е стреляне от упор! Laughing Честит, Мимси, с кеф да си го носиш! Hug Дори и предположението от теб, че вероятно ще го харесам, не ме накара да хукна презглава да го тествам днес Blush но бях и прегазена (буквално така се чувствах) от някакъв гаден вирус и вчера нямах сили да мърдам, камо ли за парфюми да мисля. Тези дни ще го прегледам най-отговорно.

AthenaHug

# 66
май нищо не успях да довърша това лято, а не е като да не опитвах  Laughing

# 67
  • Варна
Благодаря, момичета  Hug

Мимс, и аз харесах Place Vendome. Пиши как е след подробно разносване  Praynig.

След първо и много щедро разносване мога да кажа, че е точно това, което ме впечатли при първите проби - мек, меден и елегантен, топъл и женствен. Явно наистина добре се сработва с химията ми, защото обикновено белоцветните парфюми върху мен се проявяват като все едно съм изкарала цял ден в магазин за подправки и съм поела тези миризми с всяка клетка. Така миришат върху мен - мерудиено. Дори и Беж, който е толкова изискан, ми стои зле. И Вандом се опита да поеме в тази посока веднага след като се напръсках, просто връхните нотки на тези парфюми винаги така правят, но след минута-две се укроти и застана точно така, както трябва. Не мога да разпозная отделни цветя, никога не съм се старала заради гореописаните причини, но си ги има - деликатни и топли, като напечени от слънце. Погледнах сега пирамидата - пипер имало. Според моя нос няма нито една прашинка. Мед и цветя, нищо нечувано и невиждано, но е хубаво  Simple Smile

# 68
  • Перник
Привет на всички!
Нахлувам в темата ви,за да помоля за малко сравнение...искам да си поръчам Черната Далия,влюбена съм в аромата,EDP варианта,но сега не знам защо се загледах и в EDT версията и се замислих дали има голяма разлика в аромата и каква е тя,тъй като не съм го мирисала.
Може и някоя от вас,която познава двата аромата да ги сравни?
Благодаря предварително   bouquet

# 69
Малвинка, ЕДТ на Dahlia Noir е по-лек и цитрусов във връхните нотки. После утихва пак на същата база като ЕДП.
Ако си харесала ЕДП, вземи си него, по-различен е от ЕДТ, а и пирамидите им са различни.

Аз съм фен на ЕДП, твърдо  Peace

# 70
  • Перник
Vrabcho_ ,поръчах него,просто беше любов от пръв поглед и реших да не се колебая  Hug

# 71
Аз пресуших един Shalimar Parfum Initial L'eau  Heart Eyes лятото и това е първият парфюм,който не ми омръзна наистина 3 месеца.  По едно време докопах една проба Chloe Chloe и пръснах леко без никакви очаквания, но ме задуши просто. Вторият опит беше по-успешен,даже малко ми хареса,но го помирисах за малко на улицата върху една жена- комично натокана лелка,много неприятна  и го уби това леко влечение.  Naughty На вас влияе ли ви когато усетите някой с парфюма ви,отървавате ли се лесно после от асоциации с въпросния човек?  Tired

# 72
Здравейте!
Извинете, че така нахлувам в темата, но ме мъчи едно нещо. Mr. Green
Преди няколко чеса се пръснах с парфюма на Мадона,който ми хареса между другото.Да, обаче ароматът страшно много ми е познат.Като че ли е един от тези двата http://fimgs.net/images/perfume/o.7888.jpg  http://i.walmartimages.com/i/p/00/60/53/88/65/0060538865992_500X500.jpg, защото тях съм ги имала, но отдавна свършиха и не се сещам как миришеха точно.Молбата ми е, ако някоя мисли като мен или също има подозрения да сподели, ако може. Praynig
Благодаря ви предварително.  bouquet

# 73
Ако става въпрос за Truth or Dare Madonna, на мен ми напомня много на Fracas.Тези които ти си споменала само съм помирисвала отдавна и нямам спомен

# 74
Ако става въпрос за Truth or Dare Madonna, на мен ми напомня много на .Тези които ти си споменала само съм помирисвала отдавна и нямам спомен
Да,за Truth or Dare  става въпрос,но определено не си спомням да съм имала този парфюм-Fracas.Все пак благодаря за отговора. Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт