Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 502
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
spinki, от Хабанита едп(второто шише Simple Smile ) има и 30 мл.
http://www.fragrancedirect.co.uk/molinard/molinard-habanita-eau- … 30ml/invt/0047345

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 23:00 от Бижy

# 151
Oo, Habanita, и аз го обичам! Страшен, страшен, колко да е страшен?  Laughing Имам ЕДТ и ПП,  тютюна го има без да е преобладаващ, има много опушени смоли и сухо дърво, излизат и малини в базата (на ПП особено), мноого траен, но шлейфа е по-скоро умерен - така седи при мен  Hug
Не съм пробвала новия ЕДП, а за този белия дето Атти го е показала, дори не бях разбрала - ако някой ги има, отсега моля да донесе на следваща среща  Flutter

# 152
  • някъде под слънцето...
Пристигнаааааа newsm44
Сега съм обилно полята с африканския бал....
Отдавна не бях се  изпитвала подобно не6то....

ПП обикновено не са много 6лейфови и стоят по близо до кожата..,Дори не винаги са най трайната концентрация в  противоре4ие на об6тото схва6тане, 4е са най  мо6тни.Всъ6ност са най тихата  концентрация, но пък са доста по  дълбоки, кадифени и някои правят цяло дефиле от ноти...В смисъл,. 4е  нотите играят по между си и в определен момент  проблясват после пак минават в сянка...Невероятен  ароматен спектакъл...
Ли4но аз съм егоист в това отно6ение и  използвам ПП само за ли4но удоволствие..Така  мога да  се насладя на красототата им.
ЕДП и ЕДТ великоду6но  оставям да усетят и околните..
Новата ЕДП на Хабанита е по близко като усе6тане до ПП отколкото до ЕДТ

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 11:25 от sl

# 153
Честитоооо, няма такова усещане, най после да ти докопат ръчичките нещо след дълго очкване, да му разкъсаш целофанената ризка и да го "употребиш" за пръв път... Crazy
Enjoy Wink

И аз все за лично удоволствие слагам парфюм и някой ако ме попита нещо за парфюма или ако го спомене ми става неудобно, все едно съм се оляла. Особено ако е мъж! Иде ми да изтърся:
"Не ти влиза в работата. И да не ми се навираш толкоз!" Grinning
Но всъщност съм много любезна...

# 154
  • някъде под слънцето...
Flip Flop Fantasy   bouquet
Е аз не винаги съм много любезна с лбопитните.. според зависи.И без това тук като цяло са консерви, и познават само масовките..
Един ден  на въпроса, на един досадник  кой е парфюма ми, бях изръсила, "коктейл Молотов"  той оба4е  продължи да досажда извади химикал за да си запи6е   на коя марка е  hahaha Joy наложи се импровизирам  и с марката   hahaha Joy

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 11:39 от sl

# 155
Еее, много си лоша Sunglasses Laughing
Представяш ли си после колко форума е изръшкал да го търси тоя коктейл! hahaha

# 156
  • София
Намерих си евтин Me Lanvin 30 мл oнлайн.
Ама викам си - я дай пак да го пробвам наживо.
И като ми даде една реакция - на амоняк! Ужас.
Добре, че не го поръчах.

# 157
  • някъде под слънцето...
Flip Flop Fantasy  надценява6 го...
то4но на този господин надлежно съм му записвала поне 10 парфюма... но   да не мисли6, 4е си е направил труда да  потърси някой от тях...
Имам познати консултантки и от време на време им нося по някой непопулярен парфюм...Та веднъж бях занесла  в магазина Кромандел.Реакцията на един от консултантите след като го огледа от вясъкъде, бе6е, добре изработено бутил4е, но си е имитация Shocked .Говорим за консултант в една от големите парфюмерийни вериги тук.
Вярно, 4е по оноваа време ексклузивите се продаваха само в бутика на 6анел, но той все пак е на центъра, а не  на другия край на страната...Сега ве4е се предлагат и   в една от луксозните веригиЗаедно с ексклузиви и привета на други брандове.
А единия оот 6ефовете на съ6тия магазин, като видя Армани приве, каза, 4е не е Армани, за6тото никкъде по  дървената кутийка не пи6ело(единственият надпис е на дъното, но кой да погледне там)...
и за да не е спам
бяха ми сложили в пакета  виали  на
http://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/Ang-liques-Sou … a-Pluie-1023.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Francis-Kurkdjian/APOM … r-Homme-6806.html
вторият ми допадна пове4е... но  определено не са мои

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 12:48 от sl

# 158
Здравейте и от мен.Все се каня да се намеся при вас,ей,че на-дойде му реда.И аз като многото тук съм от онези жени,на които ако някой,някога им отнеме парфюмите ще се поставя между 4 стени завинаги.Не мога без тях.Страст.Това лято си го започнах с Play-Givenchy,минах покрай Келвин Клайн с неговото Бюти и завършвам с лимитираната серия на Долче и Габана -Лайт блу.С последния се чувствам себе си.Обичам този аромат..Но нищо в живота ми не е по-трудно от това,когато тръгна да търся следващия.Дано с вас ми е по-лесно))))))

# 159
  • Germany
Днес се срещнах с любима моя парфюмна приятелка Hug и получих доволно количество Oyedo на Диптик  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ето този коментар казва всичко за него "The happiness of a child in a bottle. Oyedo is the prince of all citrus based perfumes and it deserves the title of 'Made in Heaven'."
Това е мандарината, която издирвам от 100 години и най-сетне я разпознах като моята в Oyedo - вкусна, сочна, сладка, но и леко кисела, искряща, като току що узрял плод. Вътре има и от листата и от кората, че и дърво са сложили, за разкош Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Как да не се влюби човек. Пазя го за зимата, когато се показва най-красивото от цитрусите по моя лична преценка. Много съм щастлива   ladyuu Two Hearts
За Хабанита не смея да се изказвам, че пипам пробичката ЕДТ с пинсети Blush, толкова страховита ми се вижда. Пръскала съм на блотер, и наистина не блестеше с удивителна трайност, но още не съм събрала кураж да напръскам това чудо върху мен. Моето усещане е за тенекия мед и цяла бала тютюн, потопена в нея.

# 160
  • София
kovacheva, толкова се радвам, че се щастлива  Heart Eyes
Точно така усещам Ойедо и аз - всичко хубаво от мандарината е там!
Аз цял дан ухая прекрасно на три вида Мерве-та Crazy Май трябва пак да започна да смесвам парфюми Mr. Green

# 161
..няма такова усещане, най после да ти докопат ръчичките нещо след дълго очкване, да му разкъсаш целофанената ризка и да го "употребиш" за пръв път... Crazy
Enjoy Wink
newsm65 много добро!

kovatcheva, ех, че хубаво звучи, и описанието, и че си намерила мечтаната мандарина Grinning  Heart Eyes запомням го Ойедо за запознаване някога в бъдеще!

А имало ли е тема за смесване? Ако да, да я търся и чета  Flutter

# 162
  • София
cayenne, чак тема май не е имало, но обсъждахме в един момент...

# 163
  • София
Милейди, страхотно описание!   bouquet  Много ме впечатли това, че има и листа, и кора, и дърво, има  и сладост, и киселост. По принцип не си падам особено по моно-аромати, иска ми се да са по-така, по-джиджани, и това Ойедо звучи много интерсно!

Какво ли е това нещо Хабанита? Любопитно ми е определено!  Grinning  Макар че с тая кофа с мед май няма да се харесаме, ама пък има и тютюн, та кой знае!  Grinning

sl, честит Африкански бал, с удоволствие да си го носиш и много да те радва!  Hug

Flip Flop Fantasy, репликата за мъжете, възпитанието и Азаро Хром според мен си е направо за номинация!  Mr. Green

# 164
Здравейте момичета.
Не знам дали ме помните, много отдавна не съм писала тук, покрай детето малко занемарих това хоби с парфюмите.
Включвам се с една молба към вас за помощ и съвет.
Имах един Сикрет Обсешън на Келвин Клайн, с който никак не се спогодих.
Парфюмът беше тестер без капачка и опаковка и си е оригинален.
Пуснах го в Продавалник и дамата, която го взе днес ми пише, че е реплика, даже по-лошо по нейни думи и блъскал на спирт.
Предложих и да ми го върне за моя сметка, понеже направо ме шаштиса и никога не съм предлагала реплики. Помогнете как да разнищим случая, мога да ви покажа снимки.
И ако се съгласи да ми го върне направо го подарявам на някой, че вече ми писна.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт