Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 735
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Леле ... и то на каква цена  Shocked   , много хубав и желан парфюм е  и наистина има защо .

# 421
  • София
Днес явно във въздуха се носи идеята за Van Cleef & Arpels!  Mr. Green  Току що се връщам от БЗ, където някак отвътре ми дойде мерака да тествам всичките налични Van Cleef & Arpels там.  Grinning

Харесаха ми:

http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Collection-E … -d-Iris-6466.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Collection-E … us-Oud-13045.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Collection-E … -Carmin-6464.html

в този ред... Май миналата зима толкова прекалих със сладост до лепкавост, че сега ми се иска нещо съвсем различно.  Van Cleef & Arpels са изключително изискани аромати, приглушени и красиви. Пак ще се тестват. Първото ми впечатление е много приятно.  Grinning

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 14:25 от .♥.Петя.♥.

# 422
  • В сърцето на един мъж
Van Cleef & Arpels Orchidee Vanille  - при мен е доста нетраен и то точно от БЗ купен

# 423
Ако този Van Cleef & Arpels Orchidee Vanille наистина прилича на това, то значи е ужасен! Rolling Eyes

# 424
  • София
Бижу, прилича, ама е по-тихичък. Не е особено хубав и според мен...  Wink

didishh, и аз с позачудих като видях колко са им трайни на момичетата във фрагрантика... Лекички са тези в БЗ, не очаквам много да държат...  newsm78

# 425
  • В сърцето на един мъж
Ами аз направо съм си разочарована да ти кажа, скъп подарък е обаче и като видях каква сума е  ooooh!

# 426
За мен повечето ниш аромати са добре композирани и пипнати , но са прекалено тихи говоря много общо разбира се , но съм се убедила за себе си че такава цена може да се плати само ако наистина аромата няма аналог  и е пробван няколко пъти за затвърждаване на впечатлението. Хич напоследък не ме блазнят такива скъпотии.
Днес съм в облак от ванилията на Серж  обаче толкова бързо спирам да го усещам -сладостта му е премерена не ме дразни, карамелче има като цяло е хубавичък Grinning ще го оставя за по-студено време.

# 427
  • София
Харесвам повечето от парфюмите на Van Cleef & Arpels  от тази серия. Ако цената не беше такава нямаше да се замислям за Bois d`Iris.
Всеки път като прочета за Un Bois Vanille и ми се свива сърцето.  Имах го и стоеше в офиса. Един ден просто не беше в чекмеджето. Така и не му се нарадвах напълно, но не бих го повторила.  Peace
Днес разхождам Tobacco Vanille  Heart Eyes

# 428

Всеки път като прочета за Un Bois Vanille и ми се свива сърцето.  Имах го и стоеше в офиса. Един ден просто не беше в чекмеджето.

Ееее, това пък е толкова грозно. И ти после ще работиш с тия хора, "колеги", и ще се "уважавате".
Нямаш ли представа кой го е взел, поне да не намразиш всичките...

# 429
  • Пловдив
Който го е взел от сърце му пожелавам да го счупи   Hug

# 430
+1, ама после и да го настъпи! Twisted Evil

# 431
  • София
Нямам идея кой може да е. Много хора сме, отворен офис. Не е трябвало да е мой и това е.
На негово място дойдоха други обичани аромати.
Много удоволствие да носи на всички, които го ползват  Hug
Скрит текст:
Извинявам се за поста! Исках само да споделя.

# 432
# 433
Като се има предвид, че повечето жени са на диета, мъжете предпочитат реална храна,а  ароматът на хляб предизвиква засилено слюноотделяне, по-голямо от изстискан под носа ви лимон... Питам се какви ли продажби очакват? Joy

Днес Малката черна рокля така ме стягаше за гърлото, че почти я намразих, ако някой ми предложи празна бутилчица, моментално бих  засилила пълната към първия пожелал я Crossing Arms

# 434
Днес Малката черна рокля така ме стягаше за гърлото, че почти я намразих, ако някой ми предложи празна бутилчица, моментално бих  засилила пълната към първия пожелал я Crossing Arms
Веднага ти предлагам 30 мл бутилчица, в която има около 10 мл за да не пририташ като ти се прииска този аромат и взимам твоята! Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт