Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 806
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Единственият минус за Un Bois Vanill, което мога да кажа, е че на моята кожа стои плътно до мен, няма шлейф за съжаление.
Шлейф няма, ама както казва Ковачева то това не всеки път е минус Simple Smile  Wink

# 451
  • гр.Добрич
Липсата на шлейф не може ли да се компенсира с по-oбилно поливане Mr. Green

Момичета има ли друг подобен сайта на LuckyScent с мострички?

# 452
  • в 1001-та нощ
ами не, според мен не  Peace аз го усетих по описания по-горе начин, само , че като обичащ ванилиите за мен на беше моята ванилия, радвам, се че новият притежател му се радва  Heart Eyes , така трябва да бъде   bouquet

аз дълбоко се "потресох" от въпроса кой аромат бих взела в ББ, абсолютно честно сама пред себе си на намерих отговор, а винаги съм мислила, че това е лесно  Blush продължавам да се терзая - колко дни вече - как е възможно това  Sad

# 453
Липсата на шлейф не може ли да се компенсира с по-oбилно поливане Mr. Green
Не може никога! Ако има шлейф доста хора ти се възхищават, ако се пренапръскаш ти се смеят!

# 454
В сравнение с Еуфорията как ти се струва? На мен той много ми допадаше...

Съжалявам,но аз не харесвам Еуфорията и не мога да направя никакво сравнение. Peace

Някой виждал ли е по летищата Agent  Provocateur, защото на безмитния с Гърция не съм виждала,а Maitresse ми е на свършване?
В Бюти Зоните го има. Поне днес точно го гледах в Бюти Зон, вярно във Варна, но мисля, че и в София трябва да е зареден. Даже бяха на някакво намаление.

# 455
аз дълбоко се "потресох" от въпроса кой аромат бих взела в ББ, абсолютно честно сама пред себе си на намерих отговор, а винаги съм мислила, че това е лесно  Blush продължавам да се терзая - колко дни вече - как е възможно това  Sad
Аз ще взема два. Ако съквартирантите ми харесват - Marry Me - Lanvin, или Шалимар ЕДТ. Ако ме дразнят и искам около мен да няма никой - Будоар на ВУ Simple Smile.

# 456
ТЕстерите на Guerlain имат ли капачка?

# 457
  • София
извинявам се за отклоненето, но някой дали има впечатления от парфюмите на ALYSSA ASHLEY ?
Виждам, че имат любопитни OUD версии за мъже и жени -

http://www.alyssaashley.com/eu_en/oud/shop.html

...и ми е любопитно. От мненията във fragrantica не ми става много по-ясно каква марка е  Alyssa Ashley.

иначе, ако трябва споделя кой парфюм бих избрал за ситуация като риалити - вероятно ще е един измежду тези три -
Terre d'Hermes / Prada Infusion d`Homme / Tom Ford Grey Vetiver.

# 458
извинявам се за отклоненето, но някой дали има впечатления от парфюмите на ALYSSA ASHLEY ?
Познавам само http://www.fragrantica.com/perfume/Alyssa-Ashley/Vanilla-8134.html
Силна, класическа, тип "готварска" ванилия, която ме изуми с нетрайност при тази сила, с която първоначално се разкри аромата. Според мен е клас "супермаркетски" парфюм. Не знам за другите произведения на Alyssa Ashley дали важи това.

# 459
  • Sofia
Отивам в банята да измия от себе си подаръка от Killian.  Laughing Лошото момиче е пълна скука, а игричките с дявола са твърде стерилни (сапунени) за вкуса ми, чак дразнещо.
Два дерта по-малко.  Wink

# 460
  • някъде под слънцето...
Бенджолина, поне старите герлени нямат,  ексклузивите им съ6то.. за новите герлени  не съм в 4ас... там нямам любимци...
от няколко дни  тровя  околния свят   с това

оказа се, 4е съм направила правилния избор, па макр и по спомени от  преди година.
Оказа се много мой парфюм.Намирам об6та нота с уд на съ6тия бранд..
Сега съм в размисли за жестоките намерения..Killian . открих   рефила в един сайт на сравнително прили4на цена....
Макар, 4е съм им сърдита,  до сега не са ме уважили и с половин проба...Добре, 4е една фея  ме запознава с нейните  bouquet,Явно не търсят клиенти  по на6ите 6ирини...

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 21:51 от sl

# 461
  • София
Хей, здравейте.  Grinning Виждам, че Ириса на Ван Клийф събира още фенове. Жалко,че началните нотки не се задържат по дълго, поне при мен.  Предполагам,че сте коментирали, но аз тествах Уда наскоро и приликата с Орхидеята направо ме порази. Shocked Поне от капачка.
Не бях влизала в парфюмерия от месеци. И с първото помирисване попаднах на поредната версия на Цветната бомба, но с леко ретро звучене.Si Giorgio Armani Бутилката обаче е прекрасна.. Heart Eyes За разлика от тази на Трусарди  Sick. И сокът е ужасен. От онези , аромати които те карат да кихаш.Въобще не пожелах да го анализирам, директно метнах блотера в коша.
За мое голямо учудване Площад Вандом ми хареса, макар да не е в стилът ми и Балеринският парфюм също, макар да е нетраен и "нищо особено". Съвременен , не натрапчив аромат. Без селебрети звучене.
Reve на Ван Клийф, уж приятен и женствен като начало, така вкисна в последствие- като крем Лимон, забравен на витрина на будка за поне 3 години. Tired

При първа възможност ще тествам предложенията на Ковачева от миналата тема (дървесните). Дано не ми харесат. Mr. Green

# 462
  • The Evergreen State
Не знам дали има вкус или е харесала бутилчето - те имат някои доста привлекателно  претрупани Mr. Green

ха ха ха Руми разсмя ме  Laughing

на намерих отговор, а винаги съм мислила, че това е лесно  Blush продължавам да се терзая - колко дни вече - как е възможно това  Sad
Алена и на мен ми е трудно да го измисля, не че някога изобщо ще се явя на кастинг, предпочитам да гледам на спокойствие вкъщи  Mr. Green. Но някак си наистина е труден изборът. Въпросният парфюм според мен трябва да отговаря по-скоро на въпроса - каква искам да бъда - по-смела, по-естествена, по-женствена, респектираща и т.н. както когато избираме парфюм за интервю за работа, парфюма трябва да ни "помага" да представим себе си в желаната светлина..

# 463
  • Козлодуй
Понеже стана дума за Пиге,днес сложих Oud.Обичам и нося доста унисекс аромати,но този ми идва в повече.Красив е,но твърде мъжкарски дори за моя вкус.Може би има твърде много тамян и твърде малко пачули.Усещам го,сякаш някой секси пич е бил преди малко до мен.Направо мога да получа еротични фантазии от него Grinning

# 464
  • София
Да ви се оплача - май си губя обонянието напоследък.
Другите хора ми говорят за някакви неприятни миризми, аз почти нищо не усещам.
Сутрин се напръскам с парфюм и докато стигна до офиса преставам да го усещам, а колежките го надушват.
Но пък вчера бях без парфюм и надуших парфюмите на всички колежки... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт