Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 516
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Някой пробвал ли е вече Modern Muse на EL? Ако пробвате скоро, моля споделете впечатление, оертава се скоро да ми трябва нещо такова за подарък. Hug

# 601
   Парфюмни магьосници, днес една колежка дойде сутринта на работа със следната история:Пред нея вървяла жена, която ухаела според нея божествено и каза- ако бях мъж, щях да и се нахвърля.Парфюмът и бил с невероятен шлейф, разнасял се по улицата след нея.Колежката била така удивена, че я настигнала и попитала с кой парфюм е.Жената и отговорила, че парфюмът е нов, на Диор и не се продава в България, тя си го закупила от Холандия.Кой е този секси аромат според вас.Диор имат няколко нови аромата  - Dior Hypnotic Poison Eau Secrete , Dior Addict Eau Delice for women  Мис Диор Шери Блуминг Букет, сигурно и други.Вие знаете всичко за тази магия - дайте предположения!

# 602
  • Пловдив
Здравейте момичета,

отново нахлувам в темата ви с молба за съвет.
Дъщеря ми /на 13 год./ и приятелките пубертети
са на вълна парфюми.Купуват си едни малки "писалки"
пръскотят се с едно,второ,трето...и става лудница от аромати.
Да не говоря,че редовно се докопват и моите парфюми,
които според мен не са подходящи за 13 годишни дами.
Аз обичам по-тежки аромати,пък и не си давам парфюмите пък! Mr. Green

Та ,молбата ми е да ми препоръчате някакви подходящи
за възрастта на щерката аромати.
Евентуално да потърся имитации - все пак мисля,че е рано за оригинални.

Предварително ви благодаря!

# 603
  Парфюмни магьосници, днес една колежка дойде сутринта на работа със следната история:Пред нея вървяла жена, която ухаела според нея божествено и каза- ако бях мъж, щях да и се нахвърля.Парфюмът и бил с невероятен шлейф, разнасял се по улицата след нея.Колежката била така удивена, че я настигнала и попитала с кой парфюм е.Жената и отговорила, че парфюмът е нов, на Диор и не се продава в България, тя си го закупила от Холандия.Кой е този секси аромат според вас.Диор имат няколко нови аромата  - Dior Hypnotic Poison Eau Secrete , Dior Addict Eau Delice for women  Мис Диор Шери Блуминг Букет, сигурно и други.Вие знаете всичко за тази магия - дайте предположения!
Възможно е да е Ексклузив на Диор, защото от парфюмите на Диор излезли 2013 г. само  J`Adore Voile de Parfum го няма в България и то не съм сигурна. Жадора по принцип не е от най-шлейфовите парфюми. Освен това има и нещо друго много хора не знаят какво точно ползват  и къде се продава. Peace

Парфюмите на Зара са с добро качество. Не са ментета, т.е. знаеш какво има в тях може би и са подходящи за всички възрасти. Не са скъпи. Peace

# 604
  • София
Онзи ден мирисах от капачка един парфюм на Зара, който силно напомняше на Уоманити. Не се сещам обаче кой , те  имат толкова голям стелаж.

Аз от май не съм си купувала парфюм  или грим, като изключим спирала ... гони ме някакъв неистов глад Да си кУпя неЩоооо. Не какво да е естествено. Почнах да вадя виали, отливки..ект. Да тествам всичко , което ми попадне в парфюмериите . Laughing Нищо не ми харесва достатъчно за да си го купя. Мъка. Laughing

А по повод - Black Saffron, тъкмо смятах да споделя разочарованието си от него и виждам,че Ели го е споменала. Май месец, в зноен следобед на блотер и китка стои различно от хладна, влажна утрин в началото на октомври.  Sad Истински шок беше като се пръснах  на път за градината. През цялото време си мислех, "добре, че си нося отливката  на  Коромондел в чантата и ще спася положението иначе ще ми се наложи да си махна главата". Началото беше силно плодово (но не евтино) с леката сладникавост и "цветност" на шафран, който май не стои добре на моята кожа.Качвайки се в автобуса, където парното беше до дупка - картината се промени коренно и аз си спомних , защо така ме впечатли преди половин година - сух, не прашен, кожено-дървесен, леко смолист, и пак суххх. Страхотен. Grinning Много траен. Вечерта, лягайки в хладната стая, плодовете се върнаха , от основата на тила ми, ужасното начало сложи чертата върху "може би, все пак ще си го купя".

# 605
  • Бургас
Момичета, някой знае ли в Барселона има ли бутици на Герлен и Шанел?
Предварително благодаря за отговорите! 

# 606
  • The Evergreen State
Някой пробвал ли е вече Modern Muse на EL? Ако пробвате скоро, моля споделете впечатление, оертава се скоро да ми трябва нещо такова за подарък. Hug

Flip Flop Fantasy, Modern Muse си остава в характера на бранда, цветен, измит и ярък както и останалите им парфюми. Аз не съм почитател на ЕЛ (единствено sensuous излиза от тази рамка и ми харесва съответно, но пак не до там че да го купя).

Мистериозният Диор и на мен не ми се вярва да е воала, той е като предните Жадори, но са му сложили пудра и стои близо до кожата.

Аз нося МЧР и спрях да посягам към други, постепенно се превърна в парфюма ми подпис, това не ми се беше случвало толкова отдавна, от времето когато носех един парфюм и докато не го свършех не помислях за друг...

# 607
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 20:20 от Katencetoo

# 608
Моля ви помагайте, защото го искам на всяка цена  Hug
Наистина ли смяташ, че с това описание някой може да ти каже "Този е бил парфюма!"?! newsm78
"Сладникави" са 80% от парфюмите в оригинал, а в менте вариант 90%... Не знам тук да има такъв факир, който да го посочи. Отиваш в БЗ и пробваш наред. Започни от Готие, щом имаш съмнения да не е той. И едТ и едП са сладки, разликата между двата не е точно в степента на сладостта.

# 609
Момичета, някой знае ли в Барселона има ли бутици на Герлен и Шанел?
Предварително благодаря за отговорите! 
Има на Шанел, на Герлен не. Peace Моля пиши ми на лични ти ли ще ходиш в Барселона да те питам нещо! Hug

# 610
  • София
Катенцето, другия път питай кой е парфюма Simple Smile На практика има стотици варианти, като почнеш от селективната парфюмерия и свършиш до рафта в супермаркета.

# 611
.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 20:21 от Katencetoo

# 612
  • Germany
Та ,молбата ми е да ми препоръчате някакви подходящи
за възрастта на щерката аромати.
Евентуално да потърся имитации - все пак мисля,че е рано за оригинални.
Предварително ви благодаря!
Ние лесно ще препоръчаме, но девойките ще одобрят ли Wink
Въпросните писалки, които си купуват предполагам че пак са някакви имитации. Не разбирам защо трябва да се купува имитация, дори на 13 годишно момиче, но всеки с разбиранията си. Първият си парфюм получих именно за тринадесетия ми рожден ден, избран лично от мен в Кореком Flutter и купен от майка ми без никакви възражения Flutter Чувството да имаш собствен, избран лично от теб парфюм е неописуемо Heart Eyes. В магазините на Ив Роше има доста аромати, на сравнително нормални цени, които съм сигурна, че ще допаднат на младите госпожици, в ДМ и Лили също могат да изберат сносен аромат на нормални цени.
...., но този беше сладникав и ми напомня за миришещите листчета от едно време. ...
Леле, от кога не съм се сещала за тези листчета ooooh!. Аз бих опитала с http://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/La-Vie-Est-Belle-14982.html
Много често го усещам в градския транспорт, както и на работа, и досега не се бях сещала, че наистина мирише на тези листчета Peace
Умирам да ми кажат, че са с новия парфюм на Диор/Шанел Mr. Green Много хубаво обяснение, и аз така казвам, като не искам да знаят с какъв парфюм съм Wink

# 613
kovatcheva, благодаря!

# 614
  • The Evergreen State
Възможно е да е скрила името на парфюма но честно казано и аз не го разбирам това. Имах случка на едно парти попитах една жена (познавах я само по име, не сме в една среда) кой и е парфюма и нейната първа реакция беше - ами забравих, при което аз явно съм погледнала супер учудено защото това не може да бъде истина естествено, нямам обяснение за това поведение, самият ми въпрос сам по себе си е комплимент, би трябвало да се зарадва човек че се интересуват от парфюма му...по-късно въпросната жена си "спомни за парфюма" но на мен вече не ми беше интересна нито тя, нито парфюмът й.

Не разбирам криенето дори и когато хората са в една среда/ компания. Дори и да те изкопират в парфюма, какво от това, колко хора по света са със същия парфюм.., не може да си уникален в това, но да не се отплесваме и разводняваме темата..

Общи условия

Активация на акаунт