Отговори
# 120
  • Още у мъглата ...
на мен ли ми се струва или е намалил малко с тиковете  newsm78

Или си му свикнала вече  Mr. Green Joy

# 121
ма май е сменил прашките с колоти  Peace

# 122
  • У дома :)
Слънчице  Hug
Диденце, то спомен няма, ама чок зор ши е душа  Simple Smile

# 123
Рени,ша ви придавам на живо от там
Ние докато имаме шанса да сме домакини те ще се откажат сегашните Laughing а на женките не ми се оди Laughing

# 124
  • У дома :)
ООООО Дейвид и той е там  newsm03

# 125
  • У Диспансера ...♥♥♥
Алоооооууу Евроспорта,дека ви е дистанционното  Thinking

# 126
  • София
Габи тука съм аз и по-рано щях да седна ама бях яхнала метлата още не съм слязла де ама викам да ви видя  Hug Hug е аз след 4 часа трябва да ставам и без тва  ooooh! #Cussing out #Cussing out оффф

А сега видях какво е ставало, ами честно да си кажа сега и аз едно  80% думите в анализите на Зиз не ги разбирам, защото са някакви диалектни думи, да подчертая че и аз като нея съм кореняк софиянка и някой като ми изцепи някоя диалектна дума гледам тъпо и се чудя какво означава, но сега да не се обидят тези, които живеят в провинциятанямам нищо против никой и за мен няма значение дали си от София или от някое село, което го няма на картата както се казва, на мен анализите не ми пречат на Зиз, напротив забавни са ми, разтоварват  и честно от това имам нужда, в ежедневието ядове и т.н. поне тук като влезнем нека се забавляваме и не се натоварваме излишно!!! На който не му е приятно да не чете в крайна сметка! Който има нещо да каже да го каже относно сериала! Но както многократно сме казвали сериала повечето момичета сте го изгледали казали сте каквото сте имали да казвате и това е няма смисъл да се повтаряте!

Наде нямам нищо против теб, много ви обичам всичките, компанията ви ми е много приятна, ако не беше така нямаше и  да се задържа при вас!  Heart Eyes Но с теб многократно сме водели как да кажа спорове било то заради Гизем или нещо друго и  забелязвам, че самият ти тон е малко заядлив, няма нищо лошо човек да е директен и откровен, напротив много по-добре е!! Но извинявай неможеш да кажеш на някого как да пише и как да се изразява! Всеки е свободен да пише както и каквото си поиска, нали така? Както виждаш всички пишейки се лигавим! Просто не мисля, че и на теб ще ти бъде приятно някой да ти прави забележки! Не мисля, че нарочно го правиш просто ти казвам на мен как ми звучат повечето ти изказвания, пак повтарям нямам нищо против теб, не ми пречи как пишеш, за мен просто тонът си ти е такъв и това е! Надявам се с нищо не съм те засегнала и все пак, ако съм извинявай.  Peace

# 127
  • Още у мъглата ...

Точно си мислех да не заспа във ваната, ти и за Емко и Фери се баньосва  Joy Joy

# 128
# 129
  • По света и в нас.
А аз си мислех,че спите вече. Thinking

# 130
  • Още у мъглата ...
Слънце  Hug  spoko

Я една лежерничка  Heart Eyes

Скрит текст:

# 131
Рени,ша ви придавам на живо от там
Ние докато имаме шанса да сме домакини те ще се откажат сегашните Laughing а на женките не ми се оди Laughing
и аз женките ша ги пропусна,но за домакинството си права,няма да стане скоро Laughing

# 132
  • У Диспансера ...♥♥♥

Точно си мислех да не заспа във ваната, ти и за Емко и Фери се баньосва  Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми ко да прая,те като пестят водата,че нямат пари,аз да взема и вместо тях,Божкеееее какви жертви какво нещо  ooooh!
Йо Heart Eyes кво си се разписала посред нощите,аз до ся толко не съм те виждала да пишеш,направо си взе дажбата за месеци напред  Joy Joy Joy

# 133
кък са гътна  Joy

# 134
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,ти тоя дет си го изтипосала заспалия,намекваш ли нещо,че не мога да схвана,тупна го без предупреждение,да лягаме ли ни подканваш  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт