Отговори
# 135
  • София
Габи  Hug Hug Hug

Ирче  Hug Hug Hug обикновено като нямам какво да кажа си мълча, не обичам празните приказки, принципно, сега имах какво да кажа и го казах  Peace Е от дъжд на вятър и на мене ми идва музЯта  Mr. Green Joy

Това днес го мернах в твитъря  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 136
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу било спам ФЕмир форевър,а вашите кандилца кво се наричат,мега спам  Joy Joy
Хайде лека ви,че след малко ще ходя ставам пак красива,то вече от толко красота ,цялата уплюта ходя,къде мина ма заплюват да не ме урочасат  newsm53  Хайде,че ме тресна лигата и няма мога да легна ако и се оставя  Hug Hug Hug

# 137
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма Йо ,ние тука едни съдържателни разговори водим,еле пък по тва време,направо сме в пика на интелигентността  Joy Joy Joy

# 138
Габи  Hug Hug Hug

Ирче  Hug Hug Hug обикновено като нямам какво да кажа си мълча, не обичам празните приказки, принципно, сега имах какво да кажа и го казах  Peace Е от дъжд на вятър и на мене ми идва музЯта  Mr. Green Joy

Това днес го мернах в твитъря  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 139
  • София
Ирче  Hug Hug лека нощ  Heart Eyes
Ти добре си легна, чудя се и аз какво още се моткам, а не лягам, че утре ще ми е много весело усещам  ooooh! Айде още 5 мин и си лягам Wink

# 140
  • У дома :)
Ирчеееееее, лека нощ! smile3524

Ай ся поспамим малко ФЕМИР ФОРЕВЪР! txtloves ФЕМИР ФОРЕВЪР! txtloves ФЕМИР ФОРЕВЪР! txtloves
Ай после пак  Mr. Green

# 141
Ирка,лека нощ smile3524

# 142
  • София
Ма Йо ,ние тука едни съдържателни разговори водим,еле пък по тва време,направо сме в пика на интелигентността  Joy Joy Joy

Нали Mr. Green Joy Joy и сериозни  Mr. Green

# 143
Влъх,ти тоя дет си го изтипосала заспалия,намекваш ли нещо,че не мога да схвана,тупна го без предупреждение,да лягаме ли ни подканваш  hahaha hahaha hahaha
намеквам ви да си лягате ,ама вие ни са сещати ич  ooooh! ади бържи по криватити кое време стана тряа турним райберчето  Whistling

# 144
  • Още у мъглата ...
Ирка, лека  Hug
Тук всички сме едни красотии и с това недоспиване още по-големи  Joy Joy Joy
Ай да не интелигентнича и аз по нощите  Mr. Green Joy Joy

# 145
  • Още у мъглата ...
Влъх,ти тоя дет си го изтипосала заспалия,намекваш ли нещо,че не мога да схвана,тупна го без предупреждение,да лягаме ли ни подканваш  hahaha hahaha hahaha
намеквам ви да си лягате ,ама вие ни са сещати ич  ooooh! ади бържи по криватити кое време стана тряа турним райберчето  Whistling
Вай, бе, верно, че ти си от ключарките  Joy Joy Joy

# 146
офффф,Джоко как подскача като някоя балерина и ми иди да изключа тв

# 147
ич май ни глеати пълвити странци  Mr. Green

# 148
  • У дома :)
офффф,Джоко как подскача като някоя балерина и ми иди да изключа тв
А пък на мене  нееееееее smile3534

# 149
Оффффф пак ми побелеа 2 косъма Mr. Green #Cussing out

Общи условия