Младите до 30 години и кой как е успял

• 46 422
  • 933
  •   1
Отговори
# 360
Гейовете често взимат повече пари от хетеросексуалните  Grinning Пък и често се случва, докато са младички и свежи, някой възрастен влиятелен и/или богат гей да ги хареса и да им помогне я директно с пари, я с връзки за добре платена работа  Laughing
Пуста завист!Какви ги ражда!

Е, как няма да завиждам  Laughing Не съм чела цяла тема, като ми остане повече време, ще я попрегледам, за момента на последната страница само повоайорствах и позавиждах, че изобщо не съм толкова успяла, че да се похваля  Mr. Green

# 361
# 362
  • София
Аз пък изкарвах много добре, но и харчех много добре! Мама се вайкаше, че съм пропътувала и изпразнувала няколко жилища в добри квартали, но аз не съжалявам. Нищо, че сега плащам заем за апартамента си... То е и въпрос на лични възгледи.

# 363
_Jack_, надявам се, че не се сърдиш, не съм хомофоб, просто съм си заядлива и имам странно чувство за хумор, което не допада на повечето хора  Mr. Green Поздравявам те, че се чувстваш успял и доволен от живота, това е най-важното. За последното съм абсолютно сериозна.

Параход, има нещо вярно  Grinning

# 364
Аз пък изкарвах много добре, но и харчех много добре! Мама се вайкаше, че съм пропътувала и изпразнувала няколко жилища в добри квартали, но аз не съжалявам.
Ти нещо като в оная песен - колко БМВ-та  изпих в тея кръчми.  Simple Smile
И аз бях така  Blush

# 365
И аз се пробвах да харча за парцалки и други глезотии, ама в един момент реших ,че искам тия парцалки и глезотии да си ги прибирам на собствено място, не да се мотат из кашони по разни квартири .

# 366
@  кукумицинка Случаите, в които той е плащал за нещо се свеждат до пребиваване в болница на моя милост на два пъти - веднъж за операция и веднъж след натравяне . Разбира се понякога си позволява да ми прави по-скъпи подаръци , но не е като да си сменям телефона всеки месец с последна мода  Laughing Позволих му също така да купи един гардероб , защото все се оплакваше ,че у нас нямало място за неговите неща .

Аз пък това не го разбирам. В една равноправна връзка не може само единия да тегли каруцата.

Иначе, поздравление за това, че на 21 си бил толкова целенасочен и устремен.  Peace

# 367
  • София
И аз се пробвах да харча за парцалки и други глезотии, ама в един момент реших ,че искам тия парцалки и глезотии да си ги прибирам на собствено място, не да се мотат из кашони по разни квартири .

Аз парцалки не помня да съм споменавала... И по квартри не съм живяла. Но пък съм била във всички Дисни-та (без азиатските)

# 368
Но пък съм била във всички Дисни-та (без азиатските)

Значи не във всичките Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace

# 369
@  кукумицинка Случаите, в които той е плащал за нещо се свеждат до пребиваване в болница на моя милост на два пъти - веднъж за операция и веднъж след натравяне . Разбира се понякога си позволява да ми прави по-скъпи подаръци , но не е като да си сменям телефона всеки месец с последна мода  Laughing Позволих му също така да купи един гардероб , защото все се оплакваше ,че у нас нямало място за неговите неща .

Аз пък това не го разбирам. В една равноправна връзка не може само единия да тегли каруцата.

Иначе, поздравление за това, че на 21 си бил толкова целенасочен и устремен.  Peace

По онова време беше твърде сложно за него да си изясни какво точно сме ние двамата и какъв е той самият, така че да се нарече връзка не подхожда . В момента сме толкова равноправни ,че да имаме обща банкова сметка .

# 370
Извинявам се, ако съм недоразбрала. Изходих от написаното от теб и цитирано по-горе от мен.

# 371
  • София
Но пък съм била във всички Дисни-та (без азиатските)

Значи не във всичките Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace

То тогава нямаше азиатски!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Peace За тогава си бяха всичките!

# 372
Като тегля  чертата  до  30 / в  момента  на  31/ ,  женени  сме  от   7  години,  успяхме  да  спестим  и  да  си  купим  апартамент  в  България.  Жиевеем  напълно  сами,  гледаме  се  сами.  Имаме   две  прекрасни  деца,  които  отгледахме  без  чужда  помощ,  без  час  помощ  от  някой   друг. Сама  трябваше  да  се  справя  с  кърмене, къпане  и  гледане  на  две  деца  с  малка  разлика.  Чакам   с нетърпение  момента  да  се приберем  завинаги. Успях  да  завърша   бакалавър  с отличие,  без да  съм "бутнала"  за  нито  един  изпит  специалност,  която  ми  беше   на  сърце...Бях  много  "неузряла"  да  се  боря  за  желаната  работа.  Незнаех  как  да  реагирам  на  потупването  по  рамото  и  изказването  -   тати  не  е капитан.  Но  не  съм  се  отказала.  Сега  гледам  на  други очи / надявам  се  пораснали/  на  всичко.

# 373
За пореден път се убеждавам, че в бг мама са се събрали все магьосници.  Hug
Супер-жени, респект Peace
Аз не мога да се оправя сама с едно дете, при това добричко, и не спирам да мрънкам Laughing
Камо ли да уча , да кърмя, да къпя и пр.

# 374
За пореден път се убеждавам, че в бг мама са се събрали все магьосници.  Hug
Супер-жени, респект Peace
Аз не мога да се оправя сама с едно дете, при това добричко, и не спирам да мрънкам Laughing
Камо ли да уча , да кърмя, да къпя и пр.

ако това  е  към  мен,  май  не  съм  се  изразила  правилно  -  първо   учих  в  България,  после  заминах  навън  и   ни  се  родиха  децата...А  не  ти  се  е  наложило, иначе и  ти  ще  се  оправиш  Hug.  Като  отказаха  визи  на  родителските  тела,  нямаше  как  да  не  се оправям...Нямах  избор.

Общи условия

Активация на акаунт