Младите до 30 години и кой как е успял

• 46 423
  • 933
  •   1
Отговори
# 525
  • Sf
В една жена какво обсъждат хората?
Мъж има ли
Деца
Как изглежда
Здрава ли е
Добра ли е по характер, дори това е по-важно
Накрая ще се поинтересуват мъжът й какво работи, а не тя какво работи.

Естествено, всеки има приоритети. Но тази тема май не е за това.

# 526
  • София
Това в кое село?

# 527

Право в десетката Joy Joy Joy

# 528
Записвам се да черпя идеи от младите, че гоня 50, а още не съм успяла.

# 529
Въобще не е в десетката, вие в момента точно това обсъждате Wink

# 530
Въобще не е в десетката, вие в момента точно това обсъждате Wink

Напротив, в десетката е питането : "Това в кое село?" Wink

# 531
В една жена какво обсъждат хората?
Мъж има ли
Деца
Как изглежда
Здрава ли е
Добра ли е по характер, дори това е по-важно
Накрая ще се поинтересуват мъжът й какво работи, а не тя какво работи.

Естествено, всеки има приоритети. Но тази тема май не е за това.

А зъбите гледат ли дали са здрави Joy

# 532
Напротив, това, "селското", вие го коментирате в момента, а после питате в кое село го правят и си се кефите сами на себе си. Освен ако не проявяваш сарказъм, ама не го проявяваш разбираемо  newsm78

# 533
Напротив, това, "селското", вие го коментирате в момента, а после питате в кое село го правят и си се кефите сами на себе си. Освен ако не проявяваш сарказъм, ама не го проявяваш разбираемо  newsm78

Мисли, мисли и нищо не каза....... Сложните изречения не са ти сила Wink

# 534
Голяма сила са ми сложните изречения, но ги избягвам заради прости хора. От 3 страници се говори, че е по-голям успех да хванеш мъж и да родиш, отколкото да направиш кариера - ако имаш кариера, но не и семейство, нямало да си щастлив. Сега изведнъж това е селско. Последно?

# 535
Голяма сила са ми сложните изречения, но ги избягвам заради прости хора. От 3 страници се говори, че е по-голям успех да хванеш мъж и да родиш, отколкото да направиш кариера - ако имаш кариера, но не и семейство, нямало да си щастлив. Сега изведнъж това е селско. Последно?

Бонбон, айде спри се  Laughing Ставаш досадна. Ако не си разбрала, прочети последните постове ( почни от поста на  Mrs. Lovett) и ще ти се изясни върху какво умуваме  Rolling Eyes

# 536
Всяко нещо постигнато и осъществено е успех .Всеки го разбира по различен начин и няма защо да Се спори когато сме толкова различни индивидуалности ,съдби и обстоятелства. Темата беше започнал добре ..

# 537
Чета ви и не мога да разбера какъв ви е проблемът. Точно това се обсъжда при жената - дали се е бракувала и е родила, дали става или е някой бурсук. Единствено не съм съгласна, че не питат за работата й - питат, ама като няма деца, работата няма значение.

# 538
Чета ви и не мога да разбера какъв ви е проблемът. Точно това се обсъжда при жената - дали се е бракувала и е родила, дали става или е някой бурсук. Единствено не съм съгласна, че не питат за работата й - питат, ама като няма деца, работата няма значение.

ooooh! Бегай да копаш градината , да не те помислят за бурсук........
Хубаво е да знаеш, мила ми Бонбон, че има жени които изобщо не ги вълнува какво обсъждат хората!

# 539
Сега сменихме плочата - вече сме на супер младежкото, тийнейджърско и самочувствено "не ми пука кво мислят хората". От жена, която коментира хората в тази тема, че и в другите.
Отговори ми на въпроса, толкова ли е трудно? Питах, последно какво е целокупното ГРАДСКО и НАПРЕДНИЧАВО мислене - че жената трябва да гради И кариера, или само мъж и деца стигат, понеже били "собствен избор"?

Общи условия

Активация на акаунт