Младите до 30 години и кой как е успял

• 46 422
  • 933
  •   1
Отговори
# 540

Хубаво е да знаеш, мила ми Бонбон, че има жени които изобщо не ги вълнува какво обсъждат хората!

newsm10

Мдааа, ама не... Трудно е човек, който не вижда по-далеч от носа си да го осъзнае. Много е трудно да бъдеш "нормален", ако си извън матрицата. С други думи, ако нямаш мъж, деца, брак и т.н., за нищо не ставаш, не си човек като другите, нещо не ти е наред, направо си за съжаление ...  Rolling Eyes Разведените и те са повече от теб. Нищо, че фактически и те нямат мъж до себе си.
А тези, с по 5, 6 брака - те са свръх успели. И циганките с по 5, 6 деца и те....
Друго е да си на 60,70 и да кажеш - "Отгледах и възпитах добре децата си, съхраних брака си."

Абе, вие в кой век живеете? Да не си лягате всяка вечер с "Гордост и предразсъдъци" ?   newsm78

# 541
Сега сменихме плочата - вече сме на супер младежкото, тийнейджърско и самочувствено "не ми пука кво мислят хората". От жена, която коментира хората в тази тема, че и в другите.
Отговори ми на въпроса, толкова ли е трудно? Питах, последно какво е целокупното ГРАДСКО и НАПРЕДНИЧАВО мислене - че жената трябва да гради И кариера, или само мъж и деца стигат, понеже били "собствен избор"?

Паднах от стола Joy Joy Наистина ли си толкова зле?? Жени които не се интересуват от клюките на лелки като теб се изживяват като тийнове????

# 542
Още ли нищите тази тема? Ей, човек да съжали, че е написал нещо дето го вълнува!  ooooh! За всеки приоритетите и ценностната система са различни. В това няма нищо лошо, стига да се чувства удовлетворен от живота си.  Wink

# 543
  • в 1001-та нощ
надничам в тема от известно време, това, което мога да споделя е малко различно  Blush

най-голямото ми постижение до 30-те години е вярата, че мога да постигна всичко, само да искам - на два пъти животът ми се е сривал до под нулата - без среда, без работа, без пари .... и на два пъти съм го изграждала от под нулата до желаната висота, като стандарт и среда  Peace

в материален аспект - изплатих собствено жилище за няколко години - с ужасно много труд, след 30-те обаче, тогава станах и майка и съпруга и сега основното ми постижение е баланса между личен и професионален живот, семейството - да ми е комфортно и на трите места  Blush

не омаловажавам това да имаш семейство - защото е умение да управляваш себе си и да си в синхрон с екипа; изискват се гъвкавост и търпение, както и във всяка друга среда  Peace

до 30-те - на професионалното поприще съм се чувствала успяваща, успехът адренализира и искаш още и още - имаш импулс да движиш напред и нагоре .... след 30-те - дали от възрастта или средата - започнах да забелязвам и други неща в живота и да търся повече баланс  Blush

# 544
Сега сменихме плочата - вече сме на супер младежкото, тийнейджърско и самочувствено "не ми пука кво мислят хората". От жена, която коментира хората в тази тема, че и в другите.
Отговори ми на въпроса, толкова ли е трудно? Питах, последно какво е целокупното ГРАДСКО и НАПРЕДНИЧАВО мислене - че жената трябва да гради И кариера, или само мъж и деца стигат, понеже били "собствен избор"?

Паднах от стола Joy Joy Наистина ли си толкова зле?? Жени които не се интересуват от клюките на лелки като теб се изживяват като тийнове????
Зададох прост въпрос, искам прост отговор, ти се опитваш да ме обиждаш. Доообре, нека аз после съм лелката-клюкарка.  Mr. Green

# 545
Чета ви и не мога да разбера какъв ви е проблемът. Точно това се обсъжда при жената - дали се е бракувала и е родила, дали става или е някой бурсук. Единствено не съм съгласна, че не питат за работата й - питат, ама като няма деца, работата няма значение.

А след едно определено време питат дали си се развела  Mr. Green

# 546
След 30 примерно?  Joy

# 547
Мноо е селско да съдиш за някой само по това дали се е омъжила и дали има деца Wink
Една голяма част от жените в Бг след като се омъжат и родят по 1-2, меко казано за нищо не стават....
На скоро се видях с съученички, ами ясно си личеше, кои са омъжени и кои не и повярвай ми разликата не беше в полза на омъжените.  Peace

# 548
Аз коментирах нещо съвсем друго, обаче тука се чете половинчато. Хората наистина коментират, всичко, без изключение. Те коментират, ти коментираш, Болейн коментира... и изведнъж това става много селско, защото задават неудобни за някоя въпроси. Не виждам нищо селско в това някой да каже за някоя, че е алчна змия, след като тя Е такава. Ако не е такава, пак не е селско, а просто злобно. Същото и ако я пита дали се е омъжила например - това е дразнещо за много жени, но не е селско. Ти какво, ще наречеш баба си селянка, защото те пита подобно нещо ли? Еее, де!
Не ме кефи, когато хора вършат нещо, а го осъждат у другите, не друго.

# 549
В другите държави се смята за некултурно да питаш някой за семейното му положение и напълно се съгласявам с това ... Това че Мара и Пена са решили да си врат носовете където не им е работата си е само техен проблем и обикновено, когато някой нарушава границите на общоприетото си го казвам без да ме интересува дали ще ме сметнат за злобна  Mr. Green.

# 550
  • София
... сега основното ми постижение е баланса между личен и професионален живот, семейството - да ми е комфортно и на трите места  Blush
И сега ще те сдъвчат, че имаш личен живот извън семейството  Mr. Green

# 551
В другите държави се смята за некултурно да питаш някой за семейното му положение и напълно се съгласявам с това ... Това че Мара и Пена са решили да си врат носовете където не им е работата си е само техен проблем и обикновено, когато някой нарушава границите на общоприетото си го казвам без да ме интересува дали ще ме сметнат за злобна  Mr. Green.

Това нищо не е. Виж на мен какво ми се случи - отивам до супермаркет, в който ме познават, с брат ми, когото не познават. Едната продавачка вика "това синът ли е". Той е глава по-висок от мен, 20-годишен... Жената не е искала да ме засегне, ама аз онемях, само успях да кажа, че е брат ми.

# 552
Една голяма част от жените в Бг след като се омъжат и родят по 1-2, меко казано за нищо не стават....
На скоро се видях с съученички, ами ясно си личеше, кои са омъжени и кои не и повярвай ми разликата не беше в полза на омъжените.  Peace

Интересно ми е да споделиш какви недостатъци имат омъжените жени в България. Не се заяждам, искам да сравним впечатления.

# 553
Всичко е много индивидуално. На всеки семейния живот действа различно. Аз бях много по-доволна от живота и много по-щастлива, когато бях свободна. Вероятно един ден пак ще бъда свободна. Има хора, които не се чувстват добре в семейство и сами са си по-добре. За други пък е важно да се чувстват сигурно на друг гръб или приоритет им е да имат семейство. Според човека си е. Лошо е, че който мисли по единия начин, не разбира тези дето мислят по другия. И двамата са прави за себе си.  Peace

# 554
Няма нищо общо с това кой как се чуства Wink
По скоро е нещо съвсем друго....доста жени след като се омъжат и родят губят своята идентичност и стават сенки на мъжете си. Превръщат се в домакини, които освен от манджи и деца от нищо друго не се вълнуват, а това с занемарения външен вид определено не им прави добра услуга.

Общи условия

Активация на акаунт