Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 522
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Моля, дайте ми информация какво се прави при липса на продукт в поръчка, получена в пощенски клон.

Обади се в офиса да ти обяснят най-точно какъв е реда на рекламацията. Запази стикера с грамажа от кашона задължително, защото се прилага в рекламацията. Успех!

# 271
  • в огледалото на живота
Ашли,а защо не използваш офис на Орифлейм?
Нямате ли такъв при вас?
Аз винаги така процедирам и съм спокойна за пратката си.

# 272
Честит ни 17ти каталог! И половината комплекти на оферта не са налични, че идеята ми е, да чакам ли да заредят, или да търся алтернативи?

# 273
Аз мисля, че ще станат налични, понякога в първия ден от каталога има необновени цени и количества, така че мисля, че ще си станат налични Simple Smile

# 274
Супер, ще изчакам, мерси   bouquet
Сега се сетих - има ли някъде в сайта списък мостри, искам да поръчам мостри на Мед и мляко - дневния и нощния крем, а във формата за заявка има кодове за мостри само на кислородните?

# 275
  • Русе
Супер, ще изчакам, мерси   bouquet
Сега се сетих - има ли някъде в сайта списък мостри, искам да поръчам мостри на Мед и мляко - дневния и нощния крем, а във формата за заявка има кодове за мостри само на кислородните?
http://bg.oriflame.com/consultants/ordering-product-list.jhtml?p … Cat=sssamplesskin - ето, заповядай. От "Моите страници" - "Полезна информация".

Аз направо се ядосах заради липсите. Май повече няма да показвам каталога на никого и ще си поръчвам само за мен. Само се излагаме пред хората. Освен комплекта Енигма, липсва и подаръчната кутия към всички дамски комплекти. Толкова ли няма с каква друга да я заменят.
А календари кога мислят да пускат, като мине годината ли?

# 276
Благодаря за линка!!! Иначе сега отворих, вече комплектите започнаха да излизат като налични, аз по-рано се вкиснах, защото мъжките комплекти Architect и Eclat ги нямаше, а са си на оферта, сега ги има Simple Smile
Наистина още няма календари, само едно приложение за пращане на картички в сайта...

# 277
Леле, тази сутрин много напрегнато тук Simple Smile
Календарите са пуснати http://bg.oriflame.com/products/temp-product-list.jhtml?content= … odCat=accessories
За тях се знаеше от миналата седмица, но е трябвало да се пита спонсора или пък той да го съобщи Simple Smile

# 278
  • Пловдив
Ашли,а защо не използваш офис на Орифлейм?
Нямате ли такъв при вас?
Аз винаги така процедирам и съм спокойна за пратката си.

Ами няма офиси. Нали вече само в София и Варна има. И аз нещо вече се ядосах на Орифлейм. Не стига, че са им скъпи продуктите, липсват им почти всеки път неща, ами и офисите си затвориха. А само който се е разправял с БГ пощи може да прецени дали си заслужава да се разчита на тях.
Днес ще пусна поръчка за реванш. Ако всичко си дойде, в срок и в правилния пощенски клон-ще дам още един шанс на Орифлейм  Mr. Green

# 279
  • в огледалото на живота
Тогава чрез ЛЛП ?
Има и в по малките градове.На страницата на Орифлейм,най-долу отвори адреси в страната и ще ти се отвори една екселска таблица с различни представители по местоживеене.Свържи се тях на посочените телефони в зависимост къде се намираш и попитай.

# 280
Не, че нещо, но за година и половина от както съм в Орифлейм, само веднъж пратката отиде в друг клон на пощата и то защото човека сам си беше написал грешно адреса Grinning
За липсите - ми то и в магазина има липси Simple Smile
Иначе, на мен не са ми скъпи продуктите, никак даже Simple Smile Верно, когато бях ученичка ми беше скъпо, но тогава и цените бяха други, сега са си повече от нормални.

Относно офисите - в цялата страна има ЛПП-та от където можеш да се взимат приодуктите, каталози и да се правят рекламации. Друг е въпроса онзи в ЛПП-то коло ще е читав, но това не е по вина на Орифлейм, защото ръководителите на тези ЛПП-та са консултанти като нас.

В сайта на Орифлейм, а и на техния телефон, може да се получи подробна информация как и при какви ситуации се правят рекламации, какво се случва, ако има разминаване в теглото и други. До преди да тръгнат поръчките от Унгария в някои бг пощи се крадеше от поръчките, сега това е невъзможно, защото ще си личи, че кашона е отварян. Ако има разминаване в грамажа - от Орифлейм винаги правят корекция и ако нещо е изпуснато - го пращат Simple Smile

Успех Simple Smile

# 281
  • Пловдив
Ок, значи пускам поръчка и се надявам всичко да е ок.

Може ли сега един спешен съвет за две тоалетни води, мъжки.
Тоалетна вода Giordani Man Incontro или Sir Avebury е по-свеж аромат? Търся нещо съвсем свежо, ненатоварващо, без никакви сладникави нотки, ако е възможно.

Не знам какво е ЛПП, но ще проуча. Благодаря за информацията.

# 282
Зависи от мъжа и вкуса, аз лично избирам Инконтро, много повече ми харесва от другия.
Sir Avebury има доста силен и остър (за мен) аромат.

# 283
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета   bouquet Намерих си ЛПП, свързах се, ще пусна там поръчка и ще видя как е. Еееееее, върнах си доверието в Орифлейм. Аз реших, че фалират или се изтеглят от БГ, затова така си усложниха клиентите, ама май така ще ми е по-удобно  Embarassed

Зависи от мъжа и вкуса, аз лично избирам Инконтро, много повече ми харесва от другия.
Sir Avebury има доста силен и остър (за мен) аромат.
И мъжа ми, и аз сме по свежите аромати. Наистина Sir Avebury малко ми е странен. Крайните нотки малко идват особени. Но пък другия нямаше къде да го усетя. ще рискувам с Incontro. Благодаря   bouquet

# 284
Incontro-то е свеж и приятен аромат, но все пак - пиши после дали ти е харесал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт