Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 512
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Поръчките идват от два склада - от Унгария и от ЦО.
Всичко, което се взима на място от ЦО или доставя по куриер - идва от Централен офис.
Всичко, което се доставя по поща или до ЛПП - идва от склада в Унгария.
От тук идва разминаването в наличностите което ти виждаш.

Системата винаги ти показва наличностите в склада от който последно си поръчвала - в твоя случай унгарския.

Аз понякога разделям поръчки - едни от ЦО, другите от другия, за да си взема това, което ми трябва Simple Smile

# 316
Поръчките идват от два склада - от Унгария и от ЦО.
Всичко, което се взима на място от ЦО или доставя по куриер - идва от Централен офис.
Всичко, което се доставя по поща или до ЛПП - идва от склада в Унгария.
От тук идва разминаването в наличностите което ти виждаш.

Системата винаги ти показва наличностите в склада от който последно си поръчвала - в твоя случай унгарския.

Аз понякога разделям поръчки - едни от ЦО, другите от другия, за да си взема това, което ми трябва Simple Smile
Охх..и как се разделят поръчките? Моля те ,да ми обясниш  Praynig Давам,че искам куриер,но пак ми пише,че няма наличност.Предполагам в потвърдителния мейл ще е поправено,че са налични?  Thinking

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 22:22 от GodaiVa

# 317
Пускам ги като две отделни, няма друг начин Sad

# 318
Една позната щеше да ме прави консултант, но нещата досега няма развитие на нещата. До кога мога да поръчам, за да дойдат нещата преди Нова Година?

# 319
Другата цялата седмица е на твое разположение, после има още няколко работни дни между многото празници, така че ще успееш, ако си пуснеш регистрацията овреме и изпратиш документите, така че се чуй с твоята позната и свършете тези неща Simple Smile

# 320
Т.е. може да се окаже,че сменям доставчика,за да има налични дадени,а други да се окажат в липса?

# 321
Аз предадох всички документи, но явно не е задействала нещата. Щом имам една седмица се надявам скоро да станат нещата.  bouquet

# 322
Т.е. може да се окаже,че сменям доставчика,за да има налични дадени,а други да се окажат в липса?
Точно така, за едната поръчка избираш метод на достава - куриер, а за другата - поща или ЛПП (което ти е по-удобно).

Но аз винаги проверявам дали мога да ги взема от едно място. В твоя случай - виж дали всичко ако го пуснеш с куриер ще ти е налично Simple Smile

# 323
Точно така, за едната поръчка избираш метод на достава - куриер, а за другата - поща или ЛПП (което ти е по-удобно).

Но аз винаги проверявам дали мога да ги взема от едно място. В твоя случай - виж дали всичко ако го пуснеш с куриер ще ти е налично Simple Smile
Благодаря ти   bouquet

# 324
Аз предадох всички документи, но явно не е задействала нещата. Щом имам една седмица се надявам скоро да станат нещата.  bouquet
Чуй се с твоята позната, защото има технологично време през което документите трябва да пристигнат до София, да се въведат в системата и тогава да стане възможно пускането на поръчка, така че най-добре е да я питаш какво става Simple Smile

# 325
Да бе, ще им плащам за две доставки и половината продукти ще ходя да си ги взимам от офиса, а другата половина от - офиса... Чак такава мазо-будала не съм.

# 326
Да бе, ще им плащам за две доставки и половината продукти ще ходя да си ги взимам от офиса, а другата половина от - офиса... Чак такава мазо-будала не съм.

Аз не считам себе си за "мазо-будала".  Wink

# 327
Момичета, днес ще работи ли офиса им за поръчки? Работен ден е, но все пак да питам.
Благодаря, сладулка...аз мислех, че в събота почиват.
Сега разбирам и за тази такса пререгистрация- еми, много тъпо...няма да им я платя и ако досега съм поръчвала по няколко пъти в годината, после хич няма да поръчвам  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 14 дек 2013, 10:45 от Анонимен

# 328
Момичета, днес ще работи ли офиса им за поръчки? Работен ден е, но все пак да питам.
Да, днес са до 17 часа, иначе всяка събота са до 14 часа, а последната събота от каталога са до 16 часа Simple Smile Тези часове са за ЦО в София.

# 329
Благодаря на Месечинката за мнението!
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт