Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 411
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте! Някой ползвал ли е кремовете Aqua Rhythm? Аз съм със смесена кожа, чувствителна, на 33 години. Не съм ползвала кремове на Ори досега и се чудя дали са добри. Досега няма продукт на който да съм попаднала техен и да не ми хареса.

# 421
Здравейте! Някой ползвал ли е кремовете Aqua Rhythm? Аз съм със смесена кожа, чувствителна, на 33 години. Не съм ползвала кремове на Ори досега и се чудя дали са добри. Досега няма продукт на който да съм попаднала техен и да не ми хареса.
Чела съм хубави мнения за крема,но не знам щом си със смесена кожа подходящ ли е..

# 422
Пише за всеки тип кожа. Thinking Аз имам приятелка, която беше доволна от него, но не знам с каква кожа е била. Аз смятам да го пробвам като приключа със сегашното си кремче.

# 423
Може да пробвам да си взема мостри и тогава, че ми писна да трупам кремове, които не са за мен. Благодаря ви!

# 424
А кои са подходящи за смесена кожа-от тези кислородните и бръчковите?

# 425
Аква-та е по-подходящ за суха кожа, защото е по-мазничък, поне по моите критерии е такъв, така че пробвай първо с мостра. Иначе аз сега си взех на Екобюти и дневния и нощния. Бих казала, че са по-странни от всичко, което съм ползвала до сега, но различното при тях е, че са без парабени и всякакви други химии. Първия ден не можех да реша дали ми харесват, наистина са с по-друга консистенция, но вече съм 1 седмица с тях и съм доволна. Някак ми стягат порите, така се чувствам с тях Simple Smile

# 426
Може ли мини ревю на диамантения крем и Кралския  Praynig Клиентка иска да и ги опиша-леки,плътни,хидратиращи ли са ,за каква кожа и т.н.
И двата крема са за 40+, така че трябва да съобразих дали са за нейната възраст.
Иначе, Кралското кадифе действа повече на ниво бръчки, стегнатост на кожата, докато Диаманта пак е за същата възраст, но действа на цвета на кожата. Той е повече подходящ когато жената има сивкав или неравномерен тен, пигментация, обезцветяване. Ако с по-мазна кожа бих и препоръчала Диаманта, защото мазната кожа има и по-малко проблеми с бръчките, така че Диаманта ще и хареса, но ако е с по-суха - тогава нека пробва Кадифето. Най-добре е да и дадеш мостри и на двата, но все пак, ако предварително и знаеш каква е кожата - насочи я кой е по-подходящ за нея и и дай мостра, за да си реши Simple Smile

# 427
Може ли мини ревю на диамантения крем и Кралския  Praynig Клиентка иска да и ги опиша-леки,плътни,хидратиращи ли са ,за каква кожа и т.н.
И двата крема са за 40+, така че трябва да съобразих дали са за нейната възраст.
Иначе, Кралското кадифе действа повече на ниво бръчки, стегнатост на кожата, докато Диаманта пак е за същата възраст, но действа на цвета на кожата. Той е повече подходящ когато жената има сивкав или неравномерен тен, пигментация, обезцветяване. Ако с по-мазна кожа бих и препоръчала Диаманта, защото мазната кожа има и по-малко проблеми с бръчките, така че Диаманта ще и хареса, но ако е с по-суха - тогава нека пробва Кадифето. Най-добре е да и дадеш мостри и на двата, но все пак, ако предварително и знаеш каква е кожата - насочи я кой е по-подходящ за нея и и дай мостра, за да си реши Simple Smile
Благодаря.Важно условие е да не запушва порите и да не омазнява.Надявам се да не я излъжа като препоръчам диамантения  Praynig
А за този може ли да кажеш нещо - http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=25200

# 428
И двата крема - Диамант и Кадифе няма да и запушат порите Simple Smile Ако е с по-мазна кожа или пък смесена - тогава да е Диамант. Сухата кожа ще си хареса Кадифето.

Иначе за другия, който питаш http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=25200 е за 30+ и е за борба с появата на първите бръчки. Имам позната, която е със смесена кожа и казва, че и е ок, но аз не съм му пробвала никога консистенцията. Аз използвам на оптималс за мазна кожа (този със зелената опаковка) и ми е ок.

# 429
Здравйте, имам излишен ваучер за новия Фдт. Ако някой го иска да пише.

# 430
Добре че спомена, аз имам 3 ваучера  Laughing

# 431
  • Перник
... Иначе аз сега си взех на Екобюти и дневния и нощния. Бих казала, че са по-странни от всичко, което съм ползвала до сега, но различното при тях е, че са без парабени и всякакви други химии. Първия ден не можех да реша дали ми харесват, наистина са с по-друга консистенция, но вече съм 1 седмица с тях и съм доволна. Някак ми стягат порите, така се чувствам с тях Simple Smile

Благодаря за информацията  Simple Smile Аз си взех околоочния Екобюти. Не ми е странен. По-скоро ми харесва и се чудех дали да не пробвам и нощния  newsm78 Вероятно ще си го взема.

# 432
Доволни ли сте от тониците за мазна или нормална/комбинирана кожа на Оптималс, както и от крема за ръце мед и мляко.За първи път ги поръчвам и затова питам за впечатления?Мерси

# 433
Доволни ли сте от тониците за мазна или нормална/комбинирана кожа на Оптималс, както и от крема за ръце мед и мляко.За първи път ги поръчвам и затова питам за впечатления?Мерси
Тониците са супер, но е добре да се използват в комбинация с почистващия гел и крема от същата серия за най-добър резултат, а именно - матиране и хидратиране. Крема за ръце Мед и мляко ми е любим - страхотно овлажнява и не стои мазен и лепкав. Да не говорим за любимия ми аромат на старата серия за тяло Мед и мляко. Препоръчвам с две ръце!

# 434
Аз ползвам измиващият гел с грейпфрут и се бях засилила да си поръчвам и тоника от същата серия, но една приятелка ми сподели, че лицето й станало на червени петна от него, затова се въздържах.Не съм поръчвала никакви продукти от Оптималс серията, иначе съм ползвала всички измиващи продукти за лице от "натуралната им серия" през годините, а съм им клиент от 2004-2005година. Приятелката при която поръчвам ми препоръча последно този с алое и арника, аз съм го купувала преди години в старата опаковка, предполагам, че сега са го подобрили.
Сега очаквам да пуснат в каталога намален разтвора за пъпки с розмарин, че пак нещо взех да пъпчасвам, а това хич не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт