Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 469
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Какво вие е мнението за този продукт:
http://www.otzivi.bg/bg/catalog/item208.html

Действа ли?
Не съм доволна,както и от прословутите ампули.

Относно четките моля ви ,момичета не се набутвайте излишно с тези боклуци!!

# 346
  • Перник
Какво вие е мнението за този продукт:
http://www.otzivi.bg/bg/catalog/item208.html

Действа ли?
Не съм доволна,както и от прословутите ампули.

Относно четките моля ви ,момичета не се набутвайте излишно с тези боклуци!!

За четката за фон дьо тен съм съгласна - не става, но останалите, които имам (за червило, сенки, пудра, вежди) са ОК.  Peace

# 347
Аз от четките съм най-доволна от тази вежди и донякъде от тази за руж.
Останалите не са особено сполучливи.

# 348
Някой има ли представа как се ползва ето това:

http://vn.oriflame.com/catalog-images/product/global/20246_1.png

И какъв би трябвало да е ефекта? Мислех, че е за измиване, обаче като го нанеса на лицето си, гелът се првръща в мазно мляко, което нищо не отмива.
А след като не мие, защо трябва да се мокри, не ми стана ясно  Thinking

# 349
  • Стара Загора
Ново:

Скрит текст:

# 350
Много липсващи продукти от каталог 17 и съответно разочаровани клиенти, включително и аз. Ваучери за новия ФДТ получих 2 бр.

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 18:53 от temenuga2

# 351
# 352
  • Варна
Имам си нови четки от Орифлейм - за фдт, за коректор/червило, за сенки и за вежди Simple Smile И почти запълних колекцията от Нежна грижа - остават ми само ванилията и шоколада Simple Smile Това ми е най-любимият продукт може би от години, откакто го открих, не съм оставала без него. Новият аромат на касис ми харесва страшно много. Дано четките да са хубави, че имам намерение да се сдобия и с останалите 4, както и с калъфчето, ако го пуснат все някога. Малко е кофти, че някои продукти ги пускат само по няколко пъти в годината Sad

От предишния каталог си взех основата и фон дьо тена на Very me. Фдт-нът е най-светлият цвят - Порцелан, обаче ми дойде много светъл. От кат. 1/2014 мисля да си взема новия фдт - Perfect Fusion, само че не мога да реша кой цвят - Ivory или Rose Beige. Искам Rose Beige, но кожата ми е много светла и се притеснявам да не изглеждам като намазана с маска. Посъветвайте ме кой цвят да си взема?

Ivory-то като че ли е по-универсален, аз бих заложила на него! Simple Smile

# 353
  • Пловдив
Имам си нови четки от Орифлейм - за фдт, за коректор/червило, за сенки и за вежди Simple Smile И почти запълних колекцията от Нежна грижа - остават ми само ванилията и шоколада Simple Smile Това ми е най-любимият продукт може би от години, откакто го открих, не съм оставала без него. Новият аромат на касис ми харесва страшно много. Дано четките да са хубави, че имам намерение да се сдобия и с останалите 4, както и с калъфчето, ако го пуснат все някога. Малко е кофти, че някои продукти ги пускат само по няколко пъти в годината Sad

От предишния каталог си взех основата и фон дьо тена на Very me. Фдт-нът е най-светлият цвят - Порцелан, обаче ми дойде много светъл. От кат. 1/2014 мисля да си взема новия фдт - Perfect Fusion, само че не мога да реша кой цвят - Ivory или Rose Beige. Искам Rose Beige, но кожата ми е много светла и се притеснявам да не изглеждам като намазана с маска. Посъветвайте ме кой цвят да си взема?

Ivory-то като че ли е по-универсален, аз бих заложила на него! Simple Smile

Благодаря, точно на него се бях спряла Simple Smile

# 354
Момичета, как се нанася прахообразната очна линия Soft Diffuse? Не се ли сипе по лице, мигли и околна мебелировка?

# 355
Аз съм с много светла кожа и ползвах Ivory, адаптиращия се от серията Giordani Gold. Всъщност много хубав ФДТ, изобщо не личеше, че имам нещо на лицето.  Crazy Наистина жалко, че е пълен с парабени - бих го ползвала отново, ако не беше.

# 356
пиша от тел, затова няма главни букви.здравейте.искам да попитам има ли доволни от крема с чаено дърво и розмарин от съответната серия.желоя весело посрещане на нг утре и да бъдем все така глезени с продуктите на орифлейм и през идната година.

# 357
пиша от тел, затова няма главни букви.здравейте.искам да попитам има ли доволни от крема с чаено дърво и розмарин от съответната серия.желоя весело посрещане на нг утре и да бъдем все така глезени с продуктите на орифлейм и през идната година.
крема е много лек, попива бързо, освежава кожата - ефект против пъпки не търси, екстрактите от чаено дърво и розмарин са в минимално количество. Но е ужасно приятен крем, оставя кожата матирана и освежена.

# 358
За кой точно крем става дума? Praynig

# 359

Общи условия

Активация на акаунт