Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 122
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
И How I Met Your Mother започна с двоен епизод. Party
това не свърши ли? Нали уж щеше да се разбере последните серии на миналия сезон коя е майката Simple Smile
Този сезон ще е последен. А майката я дадоха в последните серии на миналия, дам. Peace

# 121
  • в морето до колене
 ooooh!
Не останах доволна от пилотката на The Blacklist.
Аз принципно нямам против структурните клишета, обаче ако са добре отработени... а тук случаят не е такъв ИМХО. Аз имах бегла представа, че схемата ще е базирана на темата за "лошият, който помага на добрите". Обаче като замириса на "Мълчанието на агнетата"... стана доста задушлива атмосферата.
И героите не ме грабнаха. И предвиждам развитие на сюжета в посока друго непоклатимо клише.  Tired Пък дори и да направят обратното на това клише, то пак няма да ме зарадва - именно защото от така заложените предпоставки има само два възможни изхода...
Дори и Спейдър не спасява положението, щото сценарият не му дава особена възможност да се изяви.

Иначе другото сериалче Mom не почна зле. Имаше няколко добри момента. И добре измислени, и добре изиграни.
Изглежда като "женски вариант" на Двама мъже и половина. То е и от същия автор, де.
Аз не следя мъжкия вариант. Мисля, че и женският няма да стане "моят сериал"...

# 122
Обаче като замириса на "Мълчанието на агнетата"... стана доста задушлива атмосферата.

Мяч, че той само по трейлър отдалече си миришеше на "агнетата". Как си го пропуснала?
Още като го видях се отказах аз.

# 123
  • в морето до колене
Щото не гледам трейлъри.  Laughing

# 124
Подхождаш с чисто съзнание?

Чакай таман съм те хванала, да ми кажеш за Rectify изгледа ли и помниш ли какво ти беше направило впечатление и щеше да ми казваш по едно време? Laughing

# 125
  • в морето до колене
Предпочитам сама да не харесам нещо, да.  Mr. Green

Не съм си забравила обещанието за Rectify, но още не съм изгледала последните две серии...

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 11:51 от мячик

# 126
  • Разпиляна във въображението
Някой започна ли Sleepy Hollow ? Чудя се дали да го дърпам.

Аз. И него започвам да следя ooooh!

# 127
В момента гледам Game of thrones и съм супер зарибена. Надявам се само когато го изгледам да мога да намеря нещо също толкова интересно. В началото не бях особено въодушевена, въпреки че много са ми го хвалили, но когато навлязох в историята и запомних повечето герои (това беше трудна задача) не можех да се спра.
Останалите сериали, които си следя по принцип са:
Supernatural, Once upon a time, The walking dead, How I met your mother (не съм доизгледала последния сезон, защото започна да ми доскучава, дано последният го направят добре). Дневниците на вампира също не успях да ги доизгледам поради същата причина, въпреки че имам планове да го направя, но като цяло миналата година доста се разочаровах от сериали, които принципно много харесвам. Друго, което следя в момента по телевизията е (не ми се смейте)Жената в огледалото  Grinning
Имам намерение да започна Ханибал, Тюдорите и два от новите сериали Sleepy hollow и Дракула.Ако някой ги е гледал ще се радвам да чуя мнението му.

# 128
  • София
Мнения за Тюдорите колкото щеш има из форума, за Ханибал има тема.
Дракула още не е започнал доколкото знам.

# 129
Днес започнаха CSI: Crime Scene Investigation, Criminal Minds, Modern Family, The Middle, New Girl, NCIS, NCIS: Los Angeles, South Park и Revolution. Peace

# 130
  • UK
New Girl започна миналата седмица и излиза в сряда по торентите. Simple Smile

# 131
  • София
CSI не трябваше ли да стартира? Нещо не го виждам?

# 132
New Girl започна миналата седмица и излиза в сряда по торентите. Simple Smile

Упс, моя грешка. Blush

CSI не трябваше ли да стартира? Нещо не го виждам?

Стартира, на първо място съм го сложила. В Замунда го има. Peace

# 133
  • UK
Аз имам проблем с торентите, тук отварям само Арена, без Замунда и Пиратите - скоростта на сваляне е добра, но не качват всичко и не веднага - Ню Гърл от вчера го качиха чак днес, а Криминал Майндс до преди малко го нямаше, не съм проверявала после, гледах го онлайн.

# 134
  • София
имам предвид, че не го виждам по торентите Wink аз знам, че на 25-ти почваха...

Общи условия

Активация на акаунт