Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 130
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
В Арена го има.

# 136
# 137
  • София
 #Crazy явно съм мнооогооо сляпа, благодаря ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 138
  • в морето до колене
Гледах снощи Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. и ми хареса. Забавно беше.  Simple Smile

Да поясня - не съм почитател на комикси и определено не съм познавач.
Гледала съм малко на младини анимационни филмчета за Супермен и Батман + игралните филми за Батман... и дотам ми се простираше комиксовата култура до преди година-две.
Обаче покрай проекта на Marvel да направят филм с масовка от герои и поради факта, че голяма част от тях се играят от актьори, от чиито кариерни решения се интересувам... взех че изгледах няколко неща.
Това не ме направи почитател, но не съм и абсолютният лаик.

И от тази си позиция смея да кажа, че сериалът е направен като "за всички". Т.е. не е нужно да познаваш в детайли цялата митология на Marvel, за да го разбереш и да се забавляваш. Имаше препратки към филма/филмите, естествено. Но не чак толкова много, че да се налага да спираш и да цъкаш в Уикипедия за справка.
Даже с препратките е някак по-истинско, по-легитимно изглежда някак.
Умаше хумор, актьорите са симпатични, има забавни джаджи и вероятно ще има още занапред. Очевидно е, че освен "процедурната структура" с отделни случаи, които ще се разглеждат във всяка серия, има поне две основни сюжетни линии, които ще са като "червена нишка" през целия сезон. Това извън естествения процес на сработване на героите в един екип.
Надявам се още в следващата серия да видим и основния злодей/злодеи, защото за такъв тип повествование, злодеят е мноооого важен.  Mr. Green

От това, което знам за работата на Джос Уедън (или Уидън, не знам как точно се произнася), сериалът ще си изгради своя собствена митология без да е нужно да привлича големите герои...
Макар че той всъщност го е оставил в ръцете на брат си и снаха си, но предполагам, че все ще намира време да му хвърля по едно око.   Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 17:02 от мячик

# 139
  • Разпиляна във въображението
мячик, аз пък гледах рекламата на Марвел вчера и си го сложих в листа за гледане. В последствие разбрах, че излязла и първа серия Laughing Сега чакам субтитри.

# 140
  • София
От днес ще се радваме и на  The Big Bang Theory и Two and a Half Men Simple Smile newsm44

# 141
Има ли други чакащи новия сезон на Revenge в imdb пише че започва на 29-ти

# 142
  • КиТ
Мда,тоест в Понеделник ще е при нас по терентите Peace

# 143
Някой може ли да ми каже Дракула къде го има. Няма го в замунда, нито в арена или аз не виждам.

# 144
Някой може ли да ми каже Дракула къде го има. Няма го в замунда, нито в арена или аз не виждам.

Няма как да го видиш, защото започва на 25-ти октомври. Peace

# 145
Оф, 25-ти ли? Аз си чета 25 и разбирам септември. Ха-ха, толкова и съм прочела. А този дали го има вече. http://www.imdb.com/title/tt2710394/
Голяма мераклийка съм да го гледам, макар да четох доста критики към него и май се оказва, че от историческа гледна точка ще бъде супер недостоверен и все пак ако е хубав разминаването с историята ще се пренебрегне някак  Simple Smile

# 146
Този започва на 17-ти октомври. Peace

# 147
благодаря ти  H0uSse_Baby  smile3525

# 148
# 149
Да напомня, че днес вече са качени новите епизоди на Once Upon a Time, Revenge, The Mentalist, The Good Wife, Homeland. А снощи започна новият български сериал - Четвъртата власт. Peace

Общи условия

Активация на акаунт